Hmm mam pytanie... W ostatnim meczu pucharowym ustawilem Tadeusza Ciape na pierwszego PG a Mikulskiego na Buckups i dalem depth until 4th(wedlug listy do 4tej kwarty) poniewaz chcialem dobrze trafic z minutami zeby byla wysoka forma na 1szy mecz repry U21. Ciapa gral 6min Mikulski 42.... Kondycja Ciapy 8 Mikulskiego 7... Ciapa nawet nie zdazyl raz zfaulowac..... Moze ktos mi wytlumaczyc dlaczego tak jest? Powinno byc odwrotnie... Mikulski 90min w tyg formy wysokiej nie bedzie mial.... Nie wazne jak ustawie zmiany to i tak Mikulski gra okolo 40min.... Zaraz napisze na forum bugow albo do jakiegos gm bo juz mnie to w*urwia.....
Wracając do tych swietnych zmian w sezonie 6 :D niech ktos mi logicznie wytłumaczy dlaczego za mecz pucharowy u siebie nie dostaje kasy za bilety :D?? rozumiem ze kasa jaka sie dostaje po meczu to bonus za sam awans a nie za mecz. Wydaje mi sie ze ktos wykazał zupełny brak konsekwencji. w PO za mecze gospodarz dostaje sie 66% kasy za bilety i tak powinno byc w pucharze albo jakis inny stosunek %. A mecze pucharowe to co za darmo sa ??!!