12.2.2011 18:00:00 Olympiacos Pulaeus KK MAJSTOR Bednja
majstor i olympiacos , su na krilima pobjeda u prošlom kolu nabrijani jedan na druge.Da majstor ima bolju formu , ja nebi ni sekunde razmišljao ko bu tu dobio.Ali ovako zbog iznimno slabe forme ključnih igrača, ne bih se baš kladio na njega, jer Olympiacos ga nebu podcijenio kao zvijer, ili kao ja olympiacosa....zato mislim da bu ovo bila jako interesantna tekma, i napeta do samog kraja, a i da bi ćak mogli biti produžeci.....ali ipak dajem malu prednost Olympiacosu...
OLYMPIACOS DOBIVA 12.2.2011 18:00:00 SuperMachine udruga za mesopusne običaje br...
Supermachine, je tu izraziti favorit, iako igra u gostima. Mislim da udruga nema ni minimalne šanse da dobije ovu utakmicu.Udruga ima uvjerljivo najslabiji roster u ovoj našoj onfi, i stvarno je veliko iznenađenje njegovo 5 mjesto. Ali mislim da sada kad su majstor i gripe ispale iz kupa, će se to sve promijeniti.Tak da bi po meni samo čudo moglo spasiti majstora a to je da machine odigra laganicu a udruga da trga...i to bi bilo li la, čak i u tom slučaju mislim da bi machine dobile i tada....
ZNAĆI SUPERMACHINE DOBIVAJU12.2.2011 18:00:00 Jugoplastika Hvar KK Plutoni
A šta reći za ovu tekmu jugoplastika je polu boot, opet se nije logirao već od 02.02. a plutoni imaju skoro najjaći vanjski napad u lizi,i još k tome igraju doma, i zbog forme igraća jugoplastike......
Plutoni bez problema dobivaju12.2.2011 18:00:00 kk ponko dugave
ništa, bez komentara 0 - 25 za DUGAVEEvo dragi moji to bi bilo to, tucnite me koji puta i ja zadovoljan.....
A sad vi komentirajte jel se slažete ili ne......
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!