42 ώρες, 32 λέπτα και 52 δευτερόλεπτα χωρίς μύνημα στο φόρουμ! :-ppp
Εγώ προτείνω να αρχίσουν να στέλνουν όλοι πόστ με ένα γράμμα της αλφαβήτου για να σπάσουμε το περσινο ρεκόρ του φόρουμ μας και όλες τις μπαλίτες στον φιδο-αυτοκράτορα! :-p
Στα της προηγούμενες αγωνιστικής, δεν περίμενα να πέσω σε όλα μέσα, στα αξιοσημείωτα οι μεγαλύτερες προσπάθεις των Σερρών, Αστεριών, Βόλου, τα βρήκαμε σκούρα εγώ και ο Χάρης! Βάση στατιστικών, ο kleinmein πιστεύω θα νικούσε έτσι και αλλιώς τον Άρη, παρόλο τον τραυματισμό του αντίπαλου ΣΦ, έκπληξη για μένα η τόση μεγάλη σε έκταση νίκη των Ζαπατίστας, καθώς θεωρώ ότι ο Δαδι θα πρωταγωνιστήσει στο εγγύς μέλλον...
Στα αυριανά, τα φαβορί στη δικιά μας μεριά θα επικρατήσουν, απέναντι πιστεύω θα έχουμε μίνι ντέρμπι για Δαδι, Ζαπατίστας και Ηρακλή, αλλά πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα επικρατήσουν...
Τέλος όσον αφορά τις ερωτήσεις, τι να ρωτήσετε που δεν είναι στην βοήθεια?Σίγουρα υπάρχουν θέματα για ψαγμένους-σε αυτούς σίγουρα δεν ανήκω εγώ!-και αν έχετε κάτι τέτοιο θα ήταν ενδιαφέρον, shoot freely! :-)
Α
PS1: Τελικά το τηλεοπτικό συμβόλαιο αυξήθηκε κατα 1500 buzzer-δολάρια. ε ρε τσιγκουνιές! :-)
PS2: Αυτός ο Μπαμπαλιώτης δεν παλεύεται, τον κάλεσαν και στην εθνική!
Last edited by fireblaze at 10/11/2010 7:49:03 AM