У праву си. У Управу си. У управи си. Уа Управа! И уа самоуправа! Са све Светозаром Марковићем. И атлетском стазом. И атлетама из Јунајтед стејтс. И Манчестер јунајтедом. И црвеним ђаволима.
Не са црвеним ђаволима. Ајмо ђаволи! Можда једном опет и дођемо до те прве Јелен, Лав, Ефес суперлиге. А можда треба да промени име у Туборг, Хајнекен или Бадвајзер не би ли се и ми нашли тамо. Засад смо ставили столице по трибинама имамо и семафор. Још само да на њему почне да свићка да смо ми дали гол тек да се уверимо да ради.
Или можда да променимо име клубу - јбг, који клуб који је раднички и тако се и зове игра прву лигу у озбиљнијим и оним које су то мало мање државама. Или да променимо државу. Или да променимо шљиву. Можда ће најбоље бити да се попнемо на неко брдо па к'о што каже Његош ''ак' на брду и мало стојиш више видиш но под брдом (туђином, туђим утицајем, туђим мишљењем, лако је туђим к.. крушке млатити, не треба млатити, и млатити, и .., већ треба радити и радити и стварати играче, и.. зато ћу ја назад у IV брзину, пардон лигу - због превеликог убрзања. А Мишко ће и даље да вози макар затворених очију - јер није он Том Круз да широм отворених очију спасава свет немогућим мисијама успут крешући Пенелопу, Никол и остале)
п.с. Изем ти мој монолог (сва срећа рецитацију нисам спремио) кад на крају не знам да ли се исправно пише:
спасава(ти) или спашава(ти) = док то не решим прекидам говорника или како би то рекао Змај од Шипова ''Мали..мрш шути... комеее смееееетаааа мој рефеееераааат... чујеш ли ме! Мој реферат не''ш прекидати! Коме још смета мој реферат? Коме смета мој говор? Моје дивне речи... Тишина!... Припрема се тетка да каже нешто''