Ну що ж скажу свою думку:
1 Так для нікого думаю не секрет, що я не проти бути Гмом.Ну звичайно Алексундер також достойний, як і всі інші ми з ним здружилися і конкурувати з ним мені тяжко оскільки він тут довше і знають його більше менеджерів.
2 Скажу чесно навіть ті 8 голосів , що я отримав уже багато що значать для мене значить хоть 1% з українців підтримав мене.Всім я дуже дякую за голоси, кожному хто проголосував за мене.
3 Хочу вибачитися перед Немосом за те що не врахували думки менеджерів перед тим , як оголосити вибори це була помилка моя і Гордона , яку ми не врахували.
4 Якщо ніхто не проти то я б попросив усіх щоб кожен у своїй лізі своїм одноліговцям написав в ББ-почту , або на форумі щоб людина зайшла і проголосувала.Активінсть це показник того, що менеджери зацікавлені в обранні Гма.
5 Якщо комусь система несподобалася то зрозумійте, що це була ідея 2 людей і ми недосконало можливо її реалізували , але певною мірою оживили форум і це уже +.Можливо з*являться навіть такі менеджери ,які на форум не заходили.У всьому потрібно шукати плюси.
Ну і на рахунок виборів ніхто ж не давав 100% гарантії, що коли ми оберемо тут кандидата то його зразу зроблять Гмом.
Впринципі я все сказав....