BuzzerBeater Forums

Israel - II.4 > שכר שחקנים, דיונים ודעות

שכר שחקנים, דיונים ודעות

Set priority
Show messages by
From: GM-Eran

This Post:
00
233932.38 in reply to 233932.37
Date: 2/10/2013 12:55:01 PM
Overall Posts Rated:
341341
תסביר את המשפט "די ביושר".

From: Tzachi

This Post:
00
233932.39 in reply to 233932.38
Date: 2/10/2013 1:02:56 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
חולון הייתה הקבוצה הכי טובה באותה עונה.

From: Yotamnor

This Post:
00
233932.40 in reply to 233932.39
Date: 2/10/2013 1:31:23 PM
Overall Posts Rated:
173173
חחח הדלקת לנו פה את ערן עם ה"דיי" הזה שלך :)

בכל אופן דעתי האישית לגבי מכבי היא שאסור להנהלה לחלק כל הזמן חוזים עם אפשרות יציאה לשני הצדדים אחרי שנה, אי אפשר לבנות המשכיות וקבוצה ככה.
אם אתם רוצים שחקן ומאמינים בו תחתימו אותו ל2-3 עונות לפחות, אי אפשר כל שנה לבנות קבוצה חדשה זה לא הולך ולא ילך.

From: GM-Eran

This Post:
00
233932.41 in reply to 233932.39
Date: 2/10/2013 1:59:45 PM
Overall Posts Rated:
341341
חולון הייתה הקבוצה הכי טובה באותה עונה.

כפרעליך שארפי!

From: Doctor J

This Post:
00
233932.42 in reply to 233932.36
Date: 2/10/2013 2:36:34 PM
Overall Posts Rated:
2727
הוא לא שחקן מוגבל בכלל לדעתי,מה שכן הוא לא סנטר אבל הוא פאוור מעולה,ריבאונדר מדהים,שחקן מאוד אתלטילא מבין למה אתה אומר שאין לו קליעה מחצי מרחק כי יש לו והוא גם עשה כמה שלשות במכבי

לגבי מצב'אן הביאו אותו באמצע העונה כשהיה את ליאור ובלו ושיחררו אחרי שידעו שבלו עוזב ומי הביאו לך במקום
?
את ניק הנקניק...אדון קארול מריאל קלע מדהים הרבה זמן לא ראיתי אדם שצולף שלשות כמוהו הלוואי והיה פה אבל זה שאתה אומר שהתווכחו על 50 אלף יורו רק מצדיק את הטענה על הקמצנות שלהם

וסלח לי אבל צביקה שרף הצליח במכבי הוא לקח קבוצה על הקרשים וכנגד כל הסיכויים סחב אותו לגמר היורוליג בלא פחות מסנסציה

העיפו אותו כי הוא לא זכה באליפות אבל לפני זה רדפו אחרי עם חוזה חדש,הוא פוטר(יותר נכון לא חודש החוזה איתו)בניגוד לעמדת שמעון מזרחי,ספחיה היה פה עונה אחת ועשה כמה דברים יפים(וגילה את ליאור אליהו)והוא לא נכשל אבל גם לא הצליח,פשוט העיפו אותו בלי לתת לו עונה שניה לבנות,למאמן זר,מה עשה? הלך לויטוריה ולקח איתם אליפות בספרד אם אני לא טועה

יפה מאוד שמוכנים לשלם ללנגפורד 1.1 מיליון אבל מה הטמטום להחתים אותו לעונה אחת מראש? הוא היה הכוכב של חימקי לפני זה וידוע שהוא קלע אדיר למה להחתים לעונה אחת? חזר מפציעה קשה? אוקיי מקבל אבל להשאיר למועדון אופציה לעוד עוד או שניים,עם וויצי'ץ עשו את זה וגם עם פארקר מה קרה? אי אפשר לעשות את זה לשחקנים שלא מדגדגים את הקליבר הזה? העונה שהביאו את מוריס ובמשך עונה שלמה הוא היחיד שסוחב את מכבי ופשוט המפגרים האלה לא מצליחים או מנסים אפילו להחתים אותו על חוזה חדש...תגיד שהביזיון לא צועק לשמיים,ואז הם מרימים גבות שהוא הולך ומקבל 2 מיליון יורו בעונה...אם החמורים שעשו את הטעות הזאת לא היו בעלי הקבוצה אלא עובדים של חברה היו מפטרים אותם על הביצועים

פרקינס שוב אותו סיפור של חוזה לעונה אחת בלבד
פישר גם היה אחלה סנטר ומשום מה בעטו אותו מפה,לא העריכו אותו
פרגו לא נכנס לספור הזה באמת היה דפוק
ואם מכבי מוכנים לשלם כמו שאתה טוען למה אדון פארמר בטורקיה ולא פה
?
הוא לא שם בחוזה של 2 מיליון

This Post:
00
233932.43 in reply to 233932.42
Date: 2/10/2013 2:50:35 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
לתת חוזים ל2-3 עונות זה לא בדיוק רעיון מדהים בהתחשב בכך שכולם אצלנו הימורים..
לגבי מדלי- אני לא יודע מה קרה איתו, שנה שעברה בספרד הוא היה גדול, לא מבין מה קרה לו העונה..
שרף איבד אליפות בארץ.. זה לא הצלחה..
לגבי לנגפורד- הביאו אותו לפה במחיר מצחיק בגלל שזה היה אחרי תחילת העונה, בכל מומ יש 2 צדדים לנגפורד לא דביל והוא ידע שהוא יקבל ממקום אחר הרבה יותר כסף בסוף העונה.. מכבי לא יכולה להחתים אותו אם הוא לא מוכן..
פרקינס היה פה 2 עונות ונפצע - מה רצית שיעשו איתו??
פארמר על חוזה של 2.5 מיליון יורו!! זה פחות או יותר שליש מהתקציב של מכבי העונה..
ולהנדריקס לא הייתה קליעה טובה מחציממרחק.. ממש לא..

This Post:
00
233932.44 in reply to 233932.43
Date: 2/11/2013 8:45:14 AM
Overall Posts Rated:
2727
יש חוזים עם אופציה לקבוצה בסיום עונה כלומר השחקן נשאר והשכר שלו עולה בסכום שנקבע מראש,עשו את זה בעבר ופשוט הפסיקו

שרף לדעתי לפחות - כן הצליח
אתה כנראה לא זוכר באיזה מצב הוא לקח את הקבוצה מקטש...פשוט מחורבת

לנגפורד בא לפה כי הוא היה אחרי פציעה קשה ולא נתנו לו סכומים שהוא רצה כיזה היה הימור אם הוא יחזור להיות אותו שחקן או קרוב לזה...שוב חבל שלא החתימו על חוזה עם אופציה

פרקינס היה אמור לחתום לפני שנפצע,אבל היה אפשר להחזיר כבר פעמיים את השחקן הזה ולא החזירו,חבל

פארמר על חוזה כזה גדול? אוקיי לא ידעתי את זה טעות שלי

לגבי הנדרקיס אני ואתה לא מסכימים
(:

This Post:
00
233932.45 in reply to 233932.44
Date: 2/11/2013 8:59:11 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
לגבי החוזים עם אופציה לעונה נוספת רק לקבוצה - פה השחקן יבקש אפילו חוזה עוד יותר, כי בעוד חוזה ל2 עונות נגיד מחייב את 2 הצדדים(גם אם השחקן לא יהיה טוב הקבוצה תהיה מחויבת להעביר לו את הכסף), חוזה עם אופציה לעונה נוספת שיש רק לקבוצה גורם לכך שרק אם השחקן יהיה טוב - הקבוצה תממש את האופציה (כלומר לשלם אפילו עוד יותר באופציה), שחקנים לא מפגרים, הם לא יחתמו על חוזים כשהם יודעים שבמקום אחר הם יקבלו יותר..
זה לא ממש משנה באיזה מצב שרף לקח את הקבוצה מקטש, אליפות בארץ כל מאמן צריך לקחת, לא לקחת אליפות? לא הצלחת, זה די פשוט.
לנגפורד בא לפה כי הוא היה מסוכסך עם המאמן שלו בחימקי, לא בגלל פציעה קשה. הוא לא היה חותם על חוזה עם אופציה, כי אופציה דו צדדית הוא חתם כשהמחיר בה היה 1.1 אז אופציה חד צדדית לטובת מכבי הוא היה חותם רק ב1.5+, שחקנים לא מטומטים.
לגבי פרקינס - הוא שחקן שמבוסס כל כולו על האתלטיות שלו, אחרי כזו פציעה הרמה שלו יורדת בצורה מאוד מאוד משמעותית שהוא פפשוט לא שווה את הכסף שהיה שווה קודם, הוא לא קלע גדול, הוא לא מוסר גדול, הוא נטו אתלט ענק שהתבסס על זה בשמירה שלו ובזכות זה היה מצוין,ברגע שהיכולות הפיזיות שלו יורדות, הרמה שלו יורדת בצורה דרסטית, הוא לא אותו פרקינס שהיה פה.

This Post:
00
233932.46 in reply to 233932.45
Date: 2/12/2013 4:51:20 AM
Overall Posts Rated:
2727
אני מסכים איתך שחוזה עם אופציה חד צדדית למועדון(כשכמובן כל שחקן רציני מקבל גם אופציית יציאה לאמריקה עד תאריך מסוים)עולה יותר אבל לא כל כך הרבה כמו שאתה מתאר,נגיד מוסיפים עוד 100-200 אלף לחוזה והשחקן בדרך כלל מרוצה,ברור שבמידה והאופציה מופעלת הוא מקבל יותר שכר בעונה הבאה,הבעיה היא לא הקטע הזה של החוזים כמו זה שמוריס או פרגו או פרקינס היו מעולים כמעט כל העונה ופשט דחו את הדיון איתם על חוזה לסוף העונה וזה טימטום שצועק לשמיים,אתה רוצה להגיד לי שאחרי חצי עונה לא היה מתבקש להגיד "אוקיי בוא נחתים את מוריס לפני שהוא או ברוח לנו מהידיים בסוף עונה או מעלה דרישות ב-200% לפחות ובצדק?" זה הדבר המתבקש אבל לא עשו את זה,הפדרמנים כל כך שבלוניים בגישה שלהם...נעשה פה שטות שאפילו במועדונים אחרים בארץ היו מטפלים בה בצורה טובה יותר לדעתי(לא בכולם כמובן)עד היום אני כואב את ההחלטה או יותר נכון חוסר ההחלטה ההיא

אתה חושב ששרף נכשל אני חושב שהוא הצליח,עניין של דיעה אתה מסתכל רק על הארץ אני מסתכל על אירופה

פרקינס היה בהחלט שחקן שמתבסס כמעט לגמרי על האתלטיות שלו אבל אתה שוכח שהאדם היה גם בכושר מטורף ופשוט רץ והיה בכל מקום על המגרש,ואני מתכוון לזה שבלי קשר להגנה שאתה ציינת הוא היה ריבאונד מדהים,מתי אתה רואה גארד מסיים עם יותר ריבאונדים מהסנטר והפאוור שלך במשחק
?
לפעמים אפילו יותר משניהם ביחד
?
לא היה משחק שהוא ירד מ-5 ריבאונד ולפעמים סיים גם עם דו ספרתי,ולא רק בהגנה כמובן,הוא תרם לקבוצה המון,וכן הוא עבר פציעה קשה שלא כולם חוזרים ממנה אבל מין הסתם הדרישות שלו ירדו,אם לא אז בצדק הוא לא פה,סלח לי שאני לא מאמין כשאומרים בקבוצה שהוא מבקש מיליון או שניים ואז הוא חותם לי באיזה דונייצק באוקרינה קבוצה שאני בספק גדול אם נתנה חוזה של מיליון

אני זוכר שלנגפורד עבר פציעה קשה וכתבו על זה הרבה בעיתונות שלנו,לא משנה נעזוב את זה

This Post:
00
233932.47 in reply to 233932.46
Date: 2/12/2013 11:25:43 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אופציה חד צדדית אומרת דבר מאוד פשוט - תצליח? אתה כבול אלינו, לא תצליח? עוף לעזאזל. שחקנים לא רוצים לכבול את עצמם למכבי על חוזים נמוכים ממה שהם יכולים לקבל בשוק. לגבי החתמת שחקן בחצי עונה - אני לא יודע כמה פעמים אני אצטרך לחזור על זה אסל שחקנים הם לא מפגרים, כמו שאתה יודע שערך השוק שלהם יעלה בסוף העונה ככה גם הם יודעים את זה, הםלא יחתמו אעתך על חוזה נמוך ממה שהם מעריכים שיוכלו לקבל בקיץ.. שחקן לא עולה בחורף פחות מאשר בקיץ..

גם אתה כתבת שפרקינס הסתמך נטו על האתלטיות שלו כשאתה אומר שהוא רץ, שהוא היה בכל מקום במגרש, שהוא תפס ריבאונדים כמומטורף אתה אומר שהוא היה אתלט אדיר, ואחרי הפציעה שלו זה נעלם לו.

This Post:
00
233932.48 in reply to 233932.47
Date: 2/12/2013 1:51:15 PM
Overall Posts Rated:
2727
יש שחקנים שבשביל הבמה שהם יקבלו במכבי יחתמו בלי בעיה על חוזים כאלה

דוגמאות? ריקי היקמן הגיעו לפה מהליגה השנייה באיטליה,מי ידע מי זה דיאור פישר ששיחק בבלגיה לפני מכבי? והגיע אחרי זה לא פחות מאשר לריאל מדריד(שבינתיים כבר העיפה אותו)ולא נדבר בכלל על פרגו ופרקינס

וסליחה מי אמר שאחרי הפציעה זה "נעלם" כמה משחקים שלו ראית אחרי שחזר מהפציעה שאתה קובע חד משמעית שזה קרה
?

Advertisement