Danas od 16.55h igramo treci mec u drugoj fazi EP u Izraelu. Nakon pobeda nad Italijom i domacinom turnira, apetiti su porasli i sada se, naravno, ocekuje pobeda. Medjutim, nece to biti lako kada se uzme u obzir da oni mogu da trose ent i da imaju sjajnu formu. Kvalitet je, ipak, na nasoj strani i uz dobru postavku utakmice i dobre rotacije - mislim da smo u prednosti.
Najveca pretnja je kombo Arva - Zombori. Prvi zaduzen za flow, a drugi za kucanje. Ako zaustavimo njihov flow, zaustavicemo i Zombori-ja koji je razvalio protiv Francuza (12/17 iz igre, uz 14 skokova). Protiv nas ne bi smeo tako da dominira jer nijedan trening nije dobio na poziciji van C, pa je jasno da je drvo sa jakim IS. Uz njih dvojicu, dobar je i Kecsze, koji je takodje drvo i treba ga ocekivati na C, u paru sa Zomborijem (PF). U takvoj postavci, uz ovakav raspored nase forme, za ocekivati je da odigraju LP jer kada su odigrali motion (kretanje), to je bila katastrofa. Mislim da losiji motion nisam video do sada
(34783). Jesu dali solidan br. poena, promasili tempo, imali manje zalaganje i igrali protiv domacina...ali 3 asistencije?!
Ono sto mislim da nam ne ide na ruku, je sto ce Madjari poceti da trose ent. Imaju jos nas, Poljake i Italijane pa nije nemoguce da to bude normal, normal, CT. Mada, mogli bi da udare dva CT-a u poslednja dva kola i da se ne trose protiv nas :D
Budite uz nase pulene 5 minuta pre 17h.
Dodjite na chat!
Srbija vs Madjarska