BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > "Χρυσή" Σεζόν 50

"Χρυσή" Σεζόν 50

Set priority
Show messages by
This Post:
00
305065.38 in reply to 305065.37
Date: 07/19/2020 04:18:41
Overall Posts Rated:
9999
Φτάσαμε αισίως στα μέσα της σεζόν με τις δυναμικές των ομάδων να έχουν πλέον διαμορφωθεί λίγο πολύ.

Ο μπλε όμιλος είναι με διαφορά ο πιο ανταγωνιστικός, τουλάχιστον οι 6 πρώτες ομάδες του, κάτι που δυσκολεύει το έργο των βασικών διεκδικητών της ανόδου AEK, UNDERWATER και Belbento. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η μάχη των τριών ομάδων για την πρώτη θέση, με τους Sharks να ακολουθούν αλλά λόγω του δύσκολου προγράμματος τους στο υπόλοιπο της σεζόν και της αδυναμίας τους στους ψηλούς, που όμως προπονούν, έχουν τις λιγότερες πιθανότητες για ένα ευνοϊκό πλασάρισμα στα play-offs πόσο μάλλον για την πρώτη θέση.

Στην κόκκινη πλευρά με την εξαίρεση του First24 οι ομάδες είναι χωρισμένες σε 3 ταχύτητες. Στο αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας και την άνοδο Ocarina, τον PAIN και τον Trstenik Zvezda που είναι 2 κλικ πιο κάτω από τον πρωτοπόρο και 1 κλικ πιο πάνω από το μεγάλο γκρουπ ομάδων που ακολουθεί και διεκδικεί την 4η και 5η θέση που εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία.

Εγώ ήμουν πολύ κοντά στο να κάνω μια μεταγραφή που θα μου επέτρεπε να διεκδικήσω πιθανότατα τη δεύτερη θέση στον κόκκινο όμιλο αλλά τελικά επέλεξα να ακολουθήσω το αρχικό μου πλάνο και να είμαι ελάχιστα πάνω από το salary floor την φετινή σεζόν.