Pocela je nova sezona u kojoj nastupamo na utjesnom turniru. Vec sam govorio da mi je zao sto ova generacija nece nastupat na ep. No sta se moze tako se poklopilo. Nskon pobjede protiv Slovenije, sutra nas ceka utakmia protiv Grcke bas u Sloveniji. Kretali smo polako i dizali jacinu protivnika i sutra u zadnjoj prijateljakoj imamo i najtezeg. Grcka je 13 na svijetu i svi znamo njihovu kosarkasku reputaciju. No ono sto je dobro da i mi imamo napokon dobru generaciju i ne bi nas sutra nikako otpiso. Necu davat nikakve prognoze ko nije prije Slovenije ali vjerujem.da cemo bit odlicni.
Sto se tice ovogodisnjeg drafta, nismo imali neke prevrlike srece s izvlacenjem.za a repku a za u21 smo bili nesto bolji medutim daleko je to od vrhunskog drafta. One koji su nesto vrijedili smo i pokupovali a iznjedrit ce sigurno jos netko. Ta generacija bi trebala.ipak bi dobra bar ko ova danas a mozda i bolja jedino sto nam je tamo manjak unutarnjih pa cemo krpat ili cekat nekog od 19 god iduci draft. Ta generacija s ovogodisnjeg drafta ce igrat ep i tu smo isli s ciljem da napokon imamo ekipu za prolaz. Mislim da cemo i imat. Iduca generacija je li la i tu nisam neki optimist za ep ali vidjet cemo.kaj se da izvuci ove sez u treningu jer dosta stranaca vodi nase igrace pa je tesko. Kako sam reko nakon toga dolaze dvije dobre generacije. No za njih ima vremena.
Mi sutra ocekujemo Grcku a nakon toga kroz tjedan cu reci malo o nasim protivnicima na utjesnom turniru. Necemo se lagat, bio bi razocaran ako minimalno ne prodemo u nokaut fazu a vjerujem da minimalno mozemo dvije pobjede ostvarit u nokaut fazi a dalje kaj bude. Prvo tekma pa onda vise o utjesnom