pokusacu da ti odgovorim sve odjednom, ako nesto zaboravim podseti me, jer mnogo ste ispisali.
Nikada, ali nikada, dok ja mogu da uticem na reprezentaciju nece da igraju igraci od 18 god. Razlog je jednostavan, nisi dovoljno dobro istrenirani. Mada sam se debelo razmisljao da na poziciji SF umesto ovog igraca Tihomira, pozovem popaye-vog, Lepog Caneta, jer covek hoce da prilagodi trening potrebama repke a i dobijace najbrzi trening. Tihomir je pozvan u repku kao manje zlo, jer realno mi nemamo ni jednog igraca koji je dobar za SF-a, cak ni sam Tihomir nije idealan za tu poziciju, ali kao sto rekoh, manje zlo.
Ovo je moj plan, mozete da se ne slazete ali morate da ga postujete.
Jos jedan od razloga zasto ne zovem igrace od 18-19god je sto hocu da pokusam da ne rizikujem rezultate, vec da probamo dogovorom i saradnjom sa vlasnicima tih mladih igraca da postavimo odgovarajuci trening. I time cu se posvetiti zajedno sa skautima, morace i oni malo da saviju kicmu:):):), vec od utorka, jer trenutno jos moramo da sklepamo sastav za ponedeljak i da jos jedanput pregledam igrace dok jos mogu.
Sto se tice prolaska ove faze, realno mislim da ne mozemo da prodjemo, ali to ne znaci da odustajemo.Nisam pesimista, ali samo i dalje tvrdim da je neciji optimizam, nedostatak informacija.