Αααρεεε Νικο ποσο μεσα στο μυαλο μου εισαι.
Ακριβως αυτο που ανεφερες συνεβει σε μενα
Θα υπαρξουν μεγαλυτερα προβληματα με αυτο που προτεινεις γιατι?
πες οτι εγω κλεβω και πουλαω παικτη αξιας 2 μ στα 5-6μ και μαλιστα με κτυπημα στην μεταγραφη αμεσως στην συνεχεια χρησιμοποιω τα λεφτα για αγορα παικτων και αυτος απο τον οποιο αγορασα τα χρησιμοποιει και αυτος και συνεχιζεται μεσα σε 3 μερες φανταζεσαι ποσοι μπορει να συμμετασχουν και θα πρεπει να "γυρισει πισω " το συστημα ? ε δεν γινονται αυτα με τιποτα.
Και γι αυτο ακριβως κανω τη συγκεκριμενη προταση.
Εννοειται να ακυρωθουν και οι υπολοιπες αλληλοσυνδεομενες μεταγραφες και αυτο θετει ως προαπαιτουμενο ταχυτατη δραση απο τους gm.
Εγω πουλησα εναν παικτη ,με του οποιου τα λεφτα αγορασα στο καπακι εναν αλλο.
Ολα καλα και στρωμενη ομαδα.
Επειτα αποδειχτηκε οτι ο αλλος ηταν ομαδα σαμποταζ και μου εγινε διορθωση τιμης.
1)Ετσι εγω βρεθηκα να εχω πουλησει τον παικτη μου σε τιμη που ποτε δεν θα τον εδινα
2)Να εχω αγορασει ακριβα εναν αλλο παικτη να αναπληρωσει τη δυναμικοτητα της ομαδας
3)Να ειναι η ομαδα σου τρελα αρνητικα μειον, με αποτελεσμα να αναγκαστω να βγαλω προς πωληση ολη την ομαδα σε πανφτηνες τιμες (που ποτε δεν θα εκανα στην στρωμενη ομαδα μου), για να ξεχρεωσω. ετσι καποια στιγμη ξεχρεωσα και για μια κολομεταγραφη χαλασα ολη μου την ομαδα.
Ρωτω λοιπον .
Δεν καταφερε τον στοχο του ,αυτος που εστησε την ομαδα σαμποταζ ?
Τον καταφερε και με το παραπανω.
Μου διελυσε την τοτε καλοστημενη ομαδα και εχασα σχεδον μια σεζον να τη ξαναχτυσω και να ρθω με τα οικονομικα μου στα ισια.
Δεν ειναι αδικο?
Ο καθενας τοσο απλα μπορει να διαλυθει.
Πρεπει να προστατευτουν οι ομαδες που παιζουν τιμια το παιχνιδι.
Εμεις κανουμε προτασεις ωστε να επιτευχθει αυτο.
Η τελικη αποφαση ωστε να κλεισουν κακοβουλα παραθυρα σαμποταρισματος ομαδων ,ειναι των γm bb.
Κατι ομως πρεπει να γινει ,διοτι πολλοι σε αναλογη φαση παρατουν το παιχνιδι, οπως στο τσαφ δεν εκανα εγω.
Αυριο μεθαυριο ομως θα το παρατησω ,διοτι δεν μου αρεσει η αδικια και εχουμε μπολικη στη real ζωη μας.
Υ.Γ προς επισημανση ,στον τοτε παικτη μου που πουλησα δεν ειχε ενδεικτικη τιμη.