Is diskusiju sioje temoje matau tik tai, kad rinktinems svarbu tai kas priklaso ne nuo trenerio, o nuo kazko kito.. Svarbu tik, kad zaideju savininkai palaikytu formas, gerai treniruotu, kad varzovai nezaistu didesniu nusiteikimu ir t.t. O taktku pasirinkmas, reitingas ir kt yra nesvarbu..:)
Nu nepyk, bet ką tu čia mali?

Nusprendei kas man svarbu ir kas nesvarbu, nors parašiau tik vieną žinutę ir net ne apie tai:) Iš kur ištraukei, kad nesvarbu man taktikų pasirinkimas, jei aš draugiškas ir skiriu taktikoms išsibandinėti? O dė reitingų, tai jie aišku, kad yra svarbūs, bet ne tiek, kad dėl jų būtų galima aukoti kitus dalykus. Jokio skirtumo ar būsim 17 ar 20. Pasižiūrėk į šio, ar praėjusio sezono lenteles ir pamatysi, kad komandos kažkodėl išsidėliojusios ne pagal reitingą. Nejaugi tu nori, kad draugiškas NT žaistų prieš bet kokius kaimus, prieš kuriuos žaidžiant nauda ir tebūtų reitingo pakėimas? Tai kam tada tos draugiškos išvis reikalingos? Reitingas pakiltų, bet daugiau jokios naudos nebūtų. Sorry, bet sakykit šį kartą ką norit, elgiuosi teisingai.