+1...
prwta apo ola sygxarhthria ston mishto gia thn prokrish!!!
Thanxs...!!
fhmes lene oti o mishtos antipalos mas kung flu etrekse k enhmerwse ton antipalo proedra (eeee..kapou prepei na ftais k esy :-)! )
Δε κάνουμε τέτοια...!! Σου είχα πει μάλιστα τι θα έκανα στη θέση σου αλλά εσύ εκεί κολλημένος με τη μπάλα...!
eeee!!k me ayta k me ayta.....apla ton hpiame!!!xaxaxxaxaxaxaax!!!!!!
χαχααχχ!!!!
mallon den eisai opados gia ayto ta les ayta :-)!an egw xasw apo tsska k o vazelos paei teliko,den goustarw na tous vlepw na paizoun teliko!ti na kanw??na pw psemata??? :-)!
Οπαδός δεν είμαι σίγουρα ,άλλωστε δήλωσα φίλαθλος...(Να σημειώσω εδώ ότι έτσι αποφεύγονται και περιττοί τσακωμοί με φιλαράκια...Μπορώ πλέον να τους κράζω και πράσινους και κόκκινους χωρίς να μπορούν να πουν και πολλά....Θυμάμαι πριν κάποιες σεζόν ένα γκόλ του Κατσουράνη που ακυρώθηκε ώς οφσάιντ και τον κάλυπταν 4 πάικτες....Γυρνάω και λέω σε ένα φίλο που το βλέπαμε ''καλά τι έδωσε...?Που το είδανε το οφσάιντ....? '' Και μου λέει:''Δεν είσαι Ολυμπιακός εσύ ,είναι οφσάιντ κρυφοβάζελε,αν ήσουν Ολυμπιακός δεν θα τα έλεγες αυτά....!''
Και αναρωτιεμαι αν το οφσαιντ εξαρτάται από το ποια ομάδα υποστηρίζεις...! χαχαχα!!
Ναι κατανοητό ότι αν εσύ δεν περάσεις δεν θα ήταν και το καλύτερο σου να βλέπεις τον παναθηνα'ι'κό στο τελικό...Αλλά εδώ εγώ ρώτησα αν θεωρήσουμε για παράδειγμα ότι εσύ πας τελικό...Γιατί ντε και καλά να μην θες τον Παναθηνα'ι'κό αντίπαλο σου και παρακαλάς να χασει κάπου στη πορεία...? Και μία άλλη ερώτηση: Τι είναι χειρότερο για ένα Ολυμπιακό...?Να μην φτάσει τελικό και να πάει ο βάζελος τελικό ή να φτάσουν και οι δύο στον τελικό και να χάσει από τον βάζελο....?
Last edited by Kung Flu at 4/19/2013 4:40:44 AM