BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Η γωνιά των GM

Η γωνιά των GM

Set priority
Show messages by
From: ktlp

This Post:
00
132391.386 in reply to 132391.385
Date: 2/9/2011 6:46:37 PM
ktlp panathinaikos
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Καλο θα ηταν να μην γραφουμε greeklish,για να ειναι αντικειμενικη η τιμη θα πρεπει να λαβαινει υποψη του ολα τα skills ενοειται και οχι μονο, τωρα οσο για το δευτερο που ρωτας ναι, ειναι δικαιο.

From: reborn89

To: ktlp
This Post:
00
132391.387 in reply to 132391.386
Date: 2/9/2011 6:52:40 PM
Overall Posts Rated:
00
Καλο θα ηταν να μην γραφουμε greeklish,για να ειναι αντικειμενικη η τιμη θα πρεπει να λαβαινει υποψη του ολα τα skills ενοειται και οχι μονο, τωρα οσο για το δευτερο που ρωτας ναι, ειναι δικαιο.

Ετσι οπως το θετεις, ισως, αλλα μιλαμε για την υπαρχουσα κατασταση της εκτιμησης τιμων.
Στο δευτερο σκελος επιμενω οτι δεν χρειαζεται να μπει ενα max οριο.Αν αξιζει ενας παικτης 500 χιλιαρικα και φτασει 700, δεν εγινε και κατι.Το θεμα ειναι να μην παει 1,5 Μ.

Last edited by reborn89 at 2/9/2011 6:53:32 PM

From: ktlp

This Post:
00
132391.388 in reply to 132391.387
Date: 2/9/2011 7:16:18 PM
ktlp panathinaikos
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Σωστος, απλα λεω για να μην παει η τιμη 1.5 Μ απο 0.5Μ ,να μπει ενα οριο π.χ. καπου πριν απο το οριο οπου αν γινοταν η μεταγραφη και δημοσιοποιουνταν στους GM, θα γινοταν διορθωση τιμης.

This Post:
00
132391.389 in reply to 132391.380
Date: 2/10/2011 1:54:44 AM
Overall Posts Rated:
303303
Θα υπαρξουν μεγαλυτερα προβληματα με αυτο που προτεινεις γιατι?
πες οτι εγω κλεβω και πουλαω παικτη αξιας 2 μ στα 5-6μ και μαλιστα με κτυπημα στην μεταγραφη αμεσως στην συνεχεια χρησιμοποιω τα λεφτα για αγορα παικτων και αυτος απο τον οποιο αγορασα τα χρησιμοποιει και αυτος και συνεχιζεται μεσα σε 3 μερες φανταζεσαι ποσοι μπορει να συμμετασχουν και θα πρεπει να "γυρισει πισω " το συστημα ? ε δεν γινονται αυτα με τιποτα.
Οσο για την αναφορα των τιμωριων δεν βρισκω νοημα , αλλα ισως θα επρεπε να διορθωθουν πχ οταν πρωτοξεκινησα το παιχνιδι επαιξα ημιτελικο με ομαδα που εφαγε μπαν και τεσπα ανεβηκαν 2 που και οι 2 ειχαν γινει μπαν αυτο δεν ηταν αδικο για μενα ?
Που λες, υπαρχουν ατομα που ξερεις οτι εχουν τιμωρηθει ε και? βλεπεις να εχουν διαφορετικη μεταχειριση απο τους υπολοιπους ?

This Post:
00
132391.390 in reply to 132391.385
Date: 2/10/2011 6:06:45 AM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
einai dikaio na stamathsei o plhsthriasmos ekei?kai na mhn ton parei autos pou exei i autos pou 8elei na dwsei ta perissotera?

Αν ετσι τελικα ξεφυγει η τιμη του παικτη ,εξισου αδικο ειναι να θεωρηθει οτι ο παικτης δεν αξιζε τα λεφτα του και οτι υπαρχει κατι επιληψημο.
Ειναι θεμα αποφασης ,εχουμε ελευθερη αγορα ή οχι .
Αν οχι τοτε ναι οριστει max τιμη οπως ανεφερε ο ktp

This Post:
00
132391.391 in reply to 132391.389
Date: 2/10/2011 6:21:08 AM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Αααρεεε Νικο ποσο μεσα στο μυαλο μου εισαι.
Ακριβως αυτο που ανεφερες συνεβει σε μενα
Θα υπαρξουν μεγαλυτερα προβληματα με αυτο που προτεινεις γιατι?
πες οτι εγω κλεβω και πουλαω παικτη αξιας 2 μ στα 5-6μ και μαλιστα με κτυπημα στην μεταγραφη αμεσως στην συνεχεια χρησιμοποιω τα λεφτα για αγορα παικτων και αυτος απο τον οποιο αγορασα τα χρησιμοποιει και αυτος και συνεχιζεται μεσα σε 3 μερες φανταζεσαι ποσοι μπορει να συμμετασχουν και θα πρεπει να "γυρισει πισω " το συστημα ? ε δεν γινονται αυτα με τιποτα.

Και γι αυτο ακριβως κανω τη συγκεκριμενη προταση.
Εννοειται να ακυρωθουν και οι υπολοιπες αλληλοσυνδεομενες μεταγραφες και αυτο θετει ως προαπαιτουμενο ταχυτατη δραση απο τους gm.

Εγω πουλησα εναν παικτη ,με του οποιου τα λεφτα αγορασα στο καπακι εναν αλλο.
Ολα καλα και στρωμενη ομαδα.
Επειτα αποδειχτηκε οτι ο αλλος ηταν ομαδα σαμποταζ και μου εγινε διορθωση τιμης.

1)Ετσι εγω βρεθηκα να εχω πουλησει τον παικτη μου σε τιμη που ποτε δεν θα τον εδινα
2)Να εχω αγορασει ακριβα εναν αλλο παικτη να αναπληρωσει τη δυναμικοτητα της ομαδας
3)Να ειναι η ομαδα σου τρελα αρνητικα μειον, με αποτελεσμα να αναγκαστω να βγαλω προς πωληση ολη την ομαδα σε πανφτηνες τιμες (που ποτε δεν θα εκανα στην στρωμενη ομαδα μου), για να ξεχρεωσω. ετσι καποια στιγμη ξεχρεωσα και για μια κολομεταγραφη χαλασα ολη μου την ομαδα.

Ρωτω λοιπον .
Δεν καταφερε τον στοχο του ,αυτος που εστησε την ομαδα σαμποταζ ?
Τον καταφερε και με το παραπανω.
Μου διελυσε την τοτε καλοστημενη ομαδα και εχασα σχεδον μια σεζον να τη ξαναχτυσω και να ρθω με τα οικονομικα μου στα ισια.

Δεν ειναι αδικο?
Ο καθενας τοσο απλα μπορει να διαλυθει.
Πρεπει να προστατευτουν οι ομαδες που παιζουν τιμια το παιχνιδι.
Εμεις κανουμε προτασεις ωστε να επιτευχθει αυτο.
Η τελικη αποφαση ωστε να κλεισουν κακοβουλα παραθυρα σαμποταρισματος ομαδων ,ειναι των γm bb.
Κατι ομως πρεπει να γινει ,διοτι πολλοι σε αναλογη φαση παρατουν το παιχνιδι, οπως στο τσαφ δεν εκανα εγω.
Αυριο μεθαυριο ομως θα το παρατησω ,διοτι δεν μου αρεσει η αδικια και εχουμε μπολικη στη real ζωη μας.

Υ.Γ προς επισημανση ,στον τοτε παικτη μου που πουλησα δεν ειχε ενδεικτικη τιμη.

This Post:
00
132391.394 in reply to 132391.393
Date: 2/10/2011 3:44:36 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Όπως φαίνεται συμφωνούμε απόλυτα με τον Mamuwalde ότι η πρόταση σου Βασίλη έχει σωστή βάση αλλά είναι πρακτικά αδύνατη κυρίως για τους λόγους που ανέφερε ο ΝΤ coach!

Νικο εφοσον συμφωνουμε και πιστευω και πολλοι αλλοι ,ιδιως αυτοι που εχουν πεσει θυματα παρομοιας υποθεσης, γιατι να μην κανουμε τη προταση?
Μπορει να βρεθει και καποια αλλη λυση αν οχι αυτη καθ αυτη.
Η ουσια ειναι μια ,να μην επιτυγχανουν οι ομαδες σαμποταζ τον στοχο τους.
Και δυστηχως ετσι οπως ειναι σημερα τα πραγματα τα καταφερνουν με απολυτη επιτυχια.

Οσον αφορα τις πωλησεις παικτων ολοι γνωριζουμε οτι η πραγματικη τιμη με την οποια μπορει να πουληθει ενας παικτης εξαρταται απο.
1)Τα σκιλ του παικτη
2)προοπτικη
3)ηλικια
4)μερα και ωρα ληξης της πωλησης
5)προσφορα τη συγκεκριμενη στιγμη απο παραπλησιους παικτες και η ζητηση που υπαρχει.
6)ονομα ,υψος, χρωμα μαλλιων και πολλα αλλα που θα μπορουσαν να προσελκυσουν εναν αγοραστη.

Ειναι επομενος τοσες πολλες οι παραμετροι που επιρεαζουν την τιμη μιας αγοραπωλησιας ,που οταν αυτη γινεται σε μια ελευθερη υποτηθεται αγορα, που ειναι ανεπιτρεπτω να πει ο καθενας που βρισκεται εκτος της αγοραπωλησιας οτι οταδε δεν επρεπε να πωληθει στην τιμη ταδε.

Παραθετω 2 παραδειγματα οσον αφορα τον εαυτο μου και ο καθενας σας θα εχει ενα αναλογο για τον εαυτο του.
1)Εγω εχω τρελα με τους παικτες με προοπτικη φημησμενος και παντα βαραω τη τιμη στ αυτια.
Υπαρχει τιποτε παρατυπο σε αυτο?
2)Εσυ πουλας εναν παικτη ονοματι bilaris ηλικιας 36 ,οσο ειμαι και μισθο 1500.
Αν τον βαρεσω σε τιμη 2500000 ,που θα το εκανα με τα σιγουριας ας ηταν και 40, θα υπηρχε τιποτε παρατυπο?

Και γιατι.

This Post:
00
132391.395 in reply to 132391.394
Date: 2/10/2011 4:05:37 PM
Overall Posts Rated:
343343
Ναι θα υπήρχε. Διορθωση τιμής κλπ.

Advertisement