Ne, na vse skupi probam gledat iz nevtralnega stališča.. realno nebi sploh smelo pridt že do prvega sporočila s strani MSCja.. to je zame bilo dogovarjanje - "reku je da bo igrou normalno in probu zmagat, posledično lahko jst igram brez nosilcev ker ne bo o ničemer vplivalo in ne reskiram poškodb in slabe pripravljenosti da imam potem bolše šanse v playoffu". Kar se mene tiče je to velika prednost in neke vrste dogovor. To glede laganja/zavajanja.. hja, tak je lajf, takšne stvari se dogajajo vsak dan, konec koncev pa če je pevc javno oznanu da ne mara MSCja, se mi zdi malo čudno da mu je MSC sploh zaupal?
Sigurno zase lahko rečem da bi odigral na zmago in nikakor nebi namenoma zgubu (čeprav sem imel plan namenoma zgubit z too redom v primeru da bi obstajala možnost da ga Helios prehiti, da bi si s tem zagotovu Helios v prvem krogu

). Je pa za MSCja verjetno to še bolš, da si lahko končno rebuilda ekipo, ker v II. ligi bi bilo to težje saj bi se nasledno sezono verjetno spet na vse kriplje boril za obstanek.