Valóban írtam a neved abban a hozzászólásomban amiben elnézést kértem azért mert (elvileg) alaptalanul vádoltalak meg, bevallom, hogy nem jártam utána a dolgoknak csak a vád után. Én belátom ha hibázok, amit tőled hiába is várok, már biztosan tudom.
Valójában mit is folytattam? Mégegyszer elmondom neked, hogy én nem a kampány kapcsán kezdtem el neked írni, hanem azért mert hátba támadtál. Nem folytam bele a kampányba, az, hogy megengedtem pörinek, hogy beleírjon a stábtagok közé, még semmit sem jelent. Csak annyit tettem Neki, hogy taktikai tanácsokkal láttam el, amit bárki megtehetett volna, letisztáztam Vele, hogy én teljes kapacitásommal az u21-et fogom támogatni és segíteni. Hogy ezzel mi a gond nem tudom, szerintem egyenes voltam Vele.
Azt ne rajtam kérd számon, hogy mi volt a kampányban, de ha azt képzeled, hogy vvelem kell folytatnod azt, amit pörivel elkezdtél akkor csak csináld.
Ha pedig azt csalásnak nevezed, hogy a szomszédból vittem a farmot amivel a magyar válogatottat segítettem, akkor nevezd annak. Nem egy, nem két alkalom volt olyan, hogy csak azért mentem haza, hogy elintézzem az azzal kapcsolatos dolgokat és mivel azelőtt kb havonta egyszer jártam haza, ezért nem csak a ssaját szabadidőmet, de a pénzemet rááldoztam arra, hogy segítsem a válogatottat, ezzel téged is, erre ócsárolást kapok vissza, csak azért mert én pörivel jóban vagyok (mint még rengeteg másik játékossal itt a játékban). Na ez az ami kiverte nálam a biztosítékot, emiatt tartalak annak, aminek.
És mondhatod, hogy pöri "csapatába" tartozom (inkább oda már mint hozzád) de azt ne feledd el, hogy nem egyszer tettem neked szívességet, nemrég éppen akkor mikor nyaralni voltál és összeállítottam a tippverseny egy fordulóját, hogy ezzel ne kelljen Törökországban bíbelődnöd, érezd jól magad amig ott vagy. Aztán hátbaszúrtál. De ez mind nem igaz.
A lényeg, hogy visszaülhetsz a kapitányi székbe, újra te leszel a kapitány, nem iss értem, hogy miért álsz le vitatkozni egy ilyen egyszerű kis emberrel mint amilyen én vagyok?!