По принцип дали ще зарязваш играта или не си е лично твой избор.... ама ти така говориш все едно аз съм отбор бот не от 3-та, а от 4-та дивизия, все пак имам някакви играчи и не мисля че една загуба от мен би трябвало да те кара да зарязваш играта, верно... в кофти момент дойде... ама шанс. Като цяло за линийте си прав, но обърна ли внимание на рейтингите които са под линийте, там като цяло печеля всички без АЗ, но го губя с много малко, като цяло и това има значение. Все пак за нашия мач поне според мен мога да ти кажа защо загуби, по принцип това че ми хвана нападението и ми уцели по-слабата защита имаше шанс да биеш и да може би играта леко ми помогна, но като цяло според мен ти загуби заради формата на играчите ти. Колкото повече я играя тази игра, толкова повече разбирам колко формата на играчите има значение и съм разбрал че то е много много много голямо. От твойте 5-ма титуляри имаш 2-ма със силна форма и 3-ма с прилична, а аз имам 4-ма с изкусна и 1 със силна. Колкото до резервите там си доста по-добре от 4-ма играчи имаш 3-ма в изкусна и 1 прилична, а аз 3-ма силно и 2-ма изкусно, но все пак нашия мач се получи доста завързан и титулярите играха повече от 40 минути. Другите ти мачове не съм ги следял, нямам идея срещу какви играчи си играл, но като цяло си мисля че просто формата беше решаваща в този мач. Все пак получи се пак много хубав мач, но за разлика от миналата година този път аз бих. И все пак ако продължиш да играеш ще имаш още доста шансове да си върнеш за тази загуба. Точно това прави играта интересна, един път те бият, а другия път ти биеш :)))).