BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jabus
This Post:
11
180827.39 in reply to 180827.1
Date: 4/22/2011 2:19:29 PM
Overall Posts Rated:
9393
Prvo kraći deo: moja podrška, a glas odavno već, ide Trbazziju.

Pa sad duži deo. Sumnjam da trenutno u BB Srbiji postoji osoba koja je bolje upotnata sa sistemom rada u u21 timu, da bolje poznaje igrače i da se bolje razume u trening od Trbazzija. Ako išta, ne postoji osoba koja sa svim ovim nabrojanim stvarima bolje barata od njega. Tako da, apsolutno sam ubeđen da će opravdati mesto selektora.

Pa sad i onaj gori deo. Nakon 9 sezona bavljenja "poslom" skauta u našoj zajednici, zbog obaveza koje me ne popuštaju već mesecima, prinuđen sam da dam neopozivu ostavku na mesto skauta svih igrača. Stoga, zamolo bih sve trenera sa kojima sam bio u kontaktu, a ne komuniciramo već mesec dana, da budu strpljivi, postaraću se da izdvojim bar za praznike neko vreme i odgovorim bar na neke poruke. Što se ostalih tiče, zamolio bih ih pričekaju par dana i za sve savete i pomoć se obrate novom skautu. Što se mene tiče, biće izvodljivo da budem u nekoj vrsti kontakta sa novim skautom, ukoliko budu bili potrebni neki saveti za trening spoljne linije, ali to je maksimum trenutni, koji mogu da pružim.

U međuvremenu, postaraću se da završim aplikaciju koja će služiti za sakupljanje podataka o igračima, a koju trenutno prebacujem na internet sajt (biće odrađena u php-u), pa se nadam da će biti završena do all star nedelje (što takođe zavisi odmojih obaveza).

Budućem selektoru, Trbazziju (pošto sam ubeđen da će biti selektor), želim sve najbolje u mandatu koji sledi. Takođe, nudim pomoć po pitaju taktike, doduše ne u onom formatu kao prošle sezone, ali sam tu za razmenu saveta, ako bude potrebno.

From: Golub

This Post:
00
180827.40 in reply to 180827.39
Date: 4/22/2011 2:39:52 PM
Overall Posts Rated:
427427

Pa sad duži deo. Sumnjam da trenutno u BB Srbiji postoji osoba koja je bolje upotnata sa sistemom rada u u21 timu, da bolje poznaje igrače i da se bolje razume u trening od Trbazzija. Ako išta, ne postoji osoba koja sa svim ovim nabrojanim stvarima bolje barata od njega. Tako da, apsolutno sam ubeđen da će opravdati mesto selektora.

khm khm...naravno mislis posle mene najboljeg :D ja sam zaludan kao i uvek tako da nije problem da pokupim i koju grupicu viska :D samo da prodju praznici posto necu biti nedelju ipo dana tu :D

From: Jabus

This Post:
00
180827.41 in reply to 180827.40
Date: 4/22/2011 2:53:27 PM
Overall Posts Rated:
9393
Samo da znaš, ovaj Novaković sabija kako trenira, ako ovako nastavi, biće mi najbolji spoljni igrač, a tek mu sledi set unutrašnjih treninga :P

From: Golub

This Post:
00
180827.42 in reply to 180827.41
Date: 4/22/2011 2:58:48 PM
Overall Posts Rated:
427427
pa super :D jos ce da ispadne da su ovi moji napravili najbolje igrace :D a sve sam krseve dobio :D al ajde :D previse sam trbazzija pustio sa lanca :D sad mi se vraca sve :)

This Post:
00
180827.43 in reply to 180827.37
Date: 4/22/2011 3:46:56 PM
Overall Posts Rated:
66
Ljubiša Karić (18190317) Shooting Guard

Owner: medini puleni

Weekly salary: $ 9 068
Role: backup
(BuzzerBeta)

DMI: 32000
Height: 6'0" / 183 cm
Potential: hall of famer
Game Shape: respectable
Jump Shot: average Jump Range: prominent
Outside Def.: prominent Handling: mediocre
Driving: respectable Passing: average
Inside Shot: mediocre Inside Def.: awful
Rebounding: respectable Shot Blocking: awful
Stamina: average Free Throw: strong

Experience: pitiful

Posto je sad napunio 20 godina i vise ga ne prati ivkovic milan vec ti, zanima me da li mislis da se isplati da nastavim da ga treniram za reprezentaciju (samo jednu poziciju treniram) ili da odustanem od toga i da treniram dve pozicije svestan da ce on u tom slucaju sporije napredovati...
pozz

From: Trbazzi
This Post:
00
180827.45 in reply to 180827.44
Date: 4/23/2011 9:02:57 AM
Overall Posts Rated:
309309
Stranica repke vazi za proslu sezonu. Za koji dan ce se promeniti, posle izbora tacnije. Tada ce i da pise ko je skaut za sta. Tako da se strpite malo dok to ne prodje. Podaci sa drafta su prikupljeni i spremni za skaute. :)