זה שלב די מתקדם בגביע- אני לא מבין מה הבעיה עם ההגרלה. מסכים עם עומר במאה אחוז
נניח כשאתה מקבל באחד מ3-4 השבועות הראשונים את אחת מהמובילות בליגה 2 או קבוצה מליגת העל זה באמת מבאס וחוסר מזל אבל בשלב הזה- ברור שנשארו כמעט רק קבוצות מליגה2-3.עברה כבר חצי עונה ושבוע הבא זה כבר האולסטאר! -חוץ מזה אפשר לוותר פה ושם על משחקים לפי סדר עדיפויות והערכה של מיקומים זה הגיוני שלא אוכלים מהעוגה
ומשאירים אותה שלמה תמיד זה חלק מהניהול של הקבוצה ובינינו גם אם תבחר את חמשת השחקנים הכי חלשים שלך ותעלה רגוע אתה אמור לנצח את קבוצת ליגה שלוש שקיבלת-השחקנים 6-8 שלך כולם טובים בהרבה מהשחקן הכי טוב שלו.
אם אביא את עצמי כדוגמא בשלושת השבועות האחרונים וגם השבוע קיבלתי בכל פעם קבוצה יותר חזקה מזו שקיבלת השבוע שלא לדבר על שבוע שעבר שבשלב כזה מתקדם קיבלת רובוט. אז מה קבוצות ליגה 2 אמורות להגיד על ההגרלה אם הם קיבלו קבוצות מליגת העל? הם אלו שאמורים להתלונן- העמדתי אחת הקבוצות הטובות בכל ליגות 2 אבל אם הייתי מקבל אותך זה לא כוחות ואני זה שצריך להתלונן- אין לי תקציב להתמודדות ישירה מולך - עד שלא אעלה ליגה ויהיה לי עוד 4- 5 מיליון בתקציב העונתי אין על מה לדבר
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...