BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ελληνικό φόρουμ

Ελληνικό φόρουμ

Set priority
Show messages by
This Post:
55
207274.39 in reply to 207274.16
Date: 1/26/2012 7:45:02 AM
Overall Posts Rated:
7070
Φήμες πάντως λένε πως δεν σε άφησα να πάρεις τον Αγγελίκο και έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία.

Βασικά πως δεν άφηνα κανέναν να πάρει Έλληνα παίκτη.

Αλήθεια έτσι έγινε?

Σε ρωτάω γιατί εγώ μπινελίκι δεν έχω ρίξει κανένα στα 3 χρόνια που ασχολούμαι με το παιχνίδι, ασχέτως αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης.

Δεν θέλω όμως η κοινότητα να βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα.

Δε ξέρω με σιγουριά για ποια ιστορία μιλάς.Αν αναφέρεσαι όμως στην τελευταία που ξεκίνησα εγώ τότε δεν τα λες καλά.Διάβασα ότι με pm εξηγείς και ενημερώνεις την κοινότητα για να μη βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα.Στείλε μου αν θέλεις και εμένα να μου εξηγήσεις.Ξέρω ότι η αμυντική σας γραμμή είναι η εξής."Η φάρμα είναι αληθινός άνθρωπος,φίλος μου,που επειδή δεν ενδιαφέρεται πολύ για το παιχνίδι δέχτηκε να προπονεί παίκτες για την Εθνική"
Εγώ έχω τις εξής απορίες:

-Εκείνη την περίοδο τιμωρήθηκαν κάποιοι λογαριασμοί-φάρμες με έλληνες παίκτες της Εθνικής στο ρόστερ τους και μαζί με αυτούς και ο δικός σου λογαριασμός.Μήπως τελικά οι πολλαπλοί λογαριασμοί ήταν περισσότεροι και απλά δεν πιάστηκαν όλοι?

-Είναι τόσο παράλογο να θέλω όταν κατεβαίνω για υποψήφιος στις εκλογές,ο αντίπαλος μου να μη παίρνει ούτε μία ψήφο παραπάνω από φάρμα-πολλαπλό λογαριασμό?
Είναι παράλογο να θέλω όταν παίζω κύπελλο με ομάδα που δημιουργήθηκε την σεζόν 12 να ξέρω ότι τρώω το Crunch Time από αληθίνο λογαριασμό και όχι από κάποιο "φίλο" του αντιπάλου μου στην Α1?
Είναι παράλογο να θέλω το bidding war που γίνεται για Έλληνα παίκτη να γίνεται από αληθινή ομάδα και όχι από κάποια φάρμα που υπάρχει μόνο για να μαζεύει λεφτά?

Ενημερώνεις την κοινότητα για το τί έχει γίνει?Ίσως να τους δίνεις να καταλάβουν πόσο αγαπάς την Εθνική??Δε ξέρω.Τους δίνεις να καταλάβουν ότι είσαι η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα που έφαγε ποτέ ban γιατί παραβίασες τους κανόνες του παιχνιδιού? Είσαι ο ήρωας που θυσιάστηκε???Υπήρχαν και άλλοι που θα έπρεπε να τιμωρηθούν και τελικά την πλήρωσες μόνο εσύ??

Last edited by EGM-Nickleon at 1/26/2012 1:23:35 PM

From: sainhs

This Post:
00
207274.40 in reply to 207274.38
Date: 1/26/2012 10:20:21 AM
Overall Posts Rated:
4343
Όχι, κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν εννοώ καθόλου αυτό.
Αν υπάρχουν κατηγορίες με στοιχεία (όχι ότι να'ναι) για κάποιους να τα πείτε στους GM που είναι υπεύθυνοι και μετά να τα πείτε και σε μας αλλά με ονόματα και γεγονότα. Εγώ το μόνο που διαβάζω εδώ και καιρό (στο Καφενείο ειδικά) είναι κάτι υπονοούμενα και μπιχτές. Αν δεν διαβάζω σε σωστό μέρος, πες που που είναι το νήμα με όλα τα γεγονότα.
Έπειτα εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να πάρω απαντήσεις σε ότι αφορά το κομμάτι του παιχνιδιού, για όλα τα υπόλοιπα δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο αν δω κάτι περίεργο να το αναφέρω στους αρμόδιους. Απ'την στιγμή που δεν είδα κάτι και δεν ξέρω κάτι για την "γνωστή" κατάσταση δεν μπορώ να ασχοληθώ μ'αυτό.
Έτσι το βλέπω, απλά πράγματα.

@autokratoras: Ωραία τα είπες...
@yannis_paros: Να σου ζήσει η κόρη φίλε.

Last edited by sainhs at 1/26/2012 10:25:28 AM

This Post:
11
207274.41 in reply to 207274.40
Date: 1/26/2012 10:42:00 AM
Overall Posts Rated:
170170
Απ'την στιγμή που δεν είδα κάτι και δεν ξέρω κάτι για την "γνωστή" κατάσταση δεν μπορώ να ασχοληθώ μ'αυτό.
Έτσι το βλέπω, απλά πράγματα.

@autokratoras: Ωραία τα είπες...

Είδες που και συ ασχολείσαι και παίρνεις θέση? Δεν ειναι κακό αυτο απαραίτητα απλά το κάνεις...!

From: nikos64

This Post:
00
207274.42 in reply to 207274.40
Date: 1/26/2012 11:47:02 AM
Overall Posts Rated:
303303
μαλλον δεν διαβαζεις καθολου μα καθολου προσεκτικα ....στην τυχη οτι πιασεις ..... λιγο πχ αν προσεχες εδω δεν θα ευχοσουν να σου ζησει μιας και η κορη θαρθει τον ιουνη για τον γιαννη ...

This Post:
33
207274.43 in reply to 207274.39
Date: 1/26/2012 11:49:28 AM
Overall Posts Rated:
231231
Επιτέλους ένα μήνυμα με αρχή μέση και τέλος.
Με χαρά θα σου απαντήσω σε όλες τις απορίες σου και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν παραβώ κανόνα φόρουμ αθελά μου, αλλά πρέπει να πούμε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια.
Να ενημερώσω δε ότι έχεις θητέυσει και συ στο τιμόνι της Εθνικής μας παλαιότερα και θα περίμενα να έχεις μεγαλύτερη ευαισθησία ως προς αυτή και δεν θα έπρεπε να παρασύρεσαι από προσωπικές διαμάχες, στις οποίες ουδέποτε μετείχα.

Αν είχα δει όμως τον Γαλάνη όταν βγήκε στη λίστα και έβλεπα εσένα να τον χτυπάς, θα σου έστελνα μήνυμα και θα σου έλεγα:

"Αν πράγματι θέλεις τον παίκτη για την ομάδα σου, πάρε τον, αλλά είναι μέρος της Εθνικής μας και πρέπει να γίνουν τα παρακάτω 1,2,3. Αλλιώς στη λίστα υπάρχουν οι εξής ανάλογοι παίκτες χχχ,χχχ,χχχ και θα σε παρακαλούσα να τον αφήσεις να τον πάρει μία ομάδα που θα τον προσέχει"

Το κέιμενο αυτό δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Το έχω κάνει πολλές φορές με διεθνείς παίκτες. Ανάλογο μήνυμα είχε λάβει και ο Γιάννης , όταν χτύπησε τον Αγγελίκο, σε αυτή την ιστορία αναφερόμουν.

Αν μου απάνταγε, τον θέλω βρε φίλε. Θα κάνω όσα μπορώ, αλλά πάντα θα είναι σε κατάσταση σούπερ, δεν θα ασχολιόμουν περαιτέρω.

Αν όμως μου απάνταγε όχι, θα τον πάρω και γούστο μου και καπέλο μου τι θα τον κάνω, μετά από τέτοια αντιμετώπιση τι θα ήθελες να κάνω?

Τι θα έκανες εσύ αν ήσουν προπονητής της Εθνικής?

Last edited by EGM-Nickleon at 1/26/2012 1:24:21 PM

This Post:
00
207274.44 in reply to 207274.39
Date: 1/26/2012 11:50:20 AM
Overall Posts Rated:
231231
Επίσης όποιος έχει μια Ά εμπειρία με το παιχνίδι καταλαβαίνει ότι η φάρμα αυτή δεν προπονεί ήδη κάποιον παίκτη της Εθνικής αλλά απλά μαζεύει λεφτα.

Μία φάρμα όμως εννοείται πως δεν μπορέι εξ αρχής να προπονήσει παίκτη Εθνικής.

Χρειάζεται 2 σεζόν προετοιμασίας τουλάχιστον για να φτιάξει γήπεδο, να ανέβει στην ΙΙΙ και να γίνει οικονομικά υγιείς για να πάρει 6άρη προπονητή και να μπορέσει να συντηρήσει υψηλόμισθο παίκτη. Είναι φυσικό κάποια στιγμή να μαζεύει απλά χρήματα.

Αλλά δεν το κάνει για να χτυπήσει εσένα ή άλλο χρήστη της κατηγορίας του. Αλλά για να προφυλάξει την Εθνική μας.

This Post:
00
207274.45 in reply to 207274.39
Date: 1/26/2012 11:51:24 AM
Overall Posts Rated:
231231
-Εκείνη την περίοδο τιμωρήθηκαν κάποιοι λογαριασμοί-φάρμες με έλληνες παίκτες της Εθνικής στο ρόστερ τους και μαζί με αυτούς και ο δικός σου λογαριασμός.Μήπως τελικά οι πολλαπλοί λογαριασμοί ήταν περισσότεροι και απλά δεν πιάστηκαν όλοι?

Απάντηση: Όλα είναι γνωστά. Κάποια είναι εύκολο να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν γιατί πολύ απλά δεν κρύβονται.
Εγώ πχ δεν έκρυψα από κανέναν τις ενέργειές μου και υπήρξα ανοιχτό βιβλίο.

Αν πράγματι ήθελε κάποιος να με κλέισει νωρίτερα, θα μπορούσε να το κάνει με την ίδια ευκολία που το έκανε τώρα.
Η καταγγελία προς εμένα ήταν καθαρά κίνηση εκδίκησης και μάλιστα ούτε καν για εμένα τον ίδιο, αλλά προς τρίτο.

Θες νούμερα? Δημιούργησα πάνω από 15 ΣΟΠΚΕ και πάντα έβαζα κόσμο στο παιχνίδι να τις αναλάβει. Γι' αυτό και δεν έκλεισαν όλες όπως έχετε δει. Γιατί πράγματι υπάρχουν ανεξάρτητοι χρήστες που έχουν ομάδες για προπόνηση παικτών και μόνο!

Έκλεισαν μόνο όσες ήταν σε μεταβατική περίοδο. Και δεν άνηκαν σε μένα. Ανήκανε και ανήκουν στην ΕΘΝΙΚΗ μας.
Είναι όπλα στα χέρια οποιουδήποτε Εθνικού προπονητή.

Last edited by EGM-Nickleon at 1/26/2012 12:28:54 PM

This Post:
00
207274.46 in reply to 207274.39
Date: 1/26/2012 11:52:25 AM
Overall Posts Rated:
231231
-Είμαστε αλήθεια οι κακοί που δεν βοηθάνε τους χρήστες?Μήπως αν ανοίξουμε 10 λογαριασμούς για το καλό της Εθνικής γίνουμε οι καλοί?

Απάντηση: Ναι για μένα είστε οι κακοί, Ναι για μένα θα γίνετε καλοί.

Οι ομάδες προετοιμασίας παικτών για κάθε Εθνική είναι μία πραγματικότητα που δημιουργήθηκε πολύ πριν μπω στο παιχνίδι.
Κατάρα ή ευλογία δεν είμαι εγώ που θα το κρίνω. Εγώ προσαρμόζομαι.

Όπως πραγματικότητα είναι και οι 2οι λογαριασμοί.

Άλλος ανοίγει για να μεταφέρει χρήματα, άλλος για να προπονήσει παίκτη και τελευταία για να αλληλουποστηριχτούν στα φόρουμ.

Εγώ πλέον είμαι πεντακάθαρος, αλλά μακάρι όσοι άνοιγαν 2ο λογαριασμό να ανήκαν στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Προμπονάς δεν έβγαλε δεκάρα τσακιστή. Χρόνο προσωπικό μου έδωσε πίσω ο εκτελεστής μου.

This Post:
00
207274.47 in reply to 207274.39
Date: 1/26/2012 11:53:28 AM
Overall Posts Rated:
231231
-Είναι τόσο παράλογο να θέλω όταν κατεβαίνω για υποψήφιος στις εκλογές,ο αντίπαλος μου να μη παίρνει ούτε μία ψήφο παραπάνω από φάρμα-πολλαπλό λογαριασμό?

Απάντηση: Αυτό το επιχείρημα είναι μακράν το πιο αβάσιμο και αστείο.

Λέτε για τις ψήφους? Θα είχατε δικαίωμα να το πείτε αν οποιαδήποτε διαφορά κρινόταν στις 15-20 ψήφους. Εκτός αν πιστεύετε πως έχω δημιουργήσει 100 ΣΟΠΚΕ. Μακάρι να μπορούσα.

Να θυμίσω αποτελέσματα για να αναιρέσω αυτό το φτωχό επιχείρημα?

Σεζόν 17 Μαμού 72, ο δεύτερος 29. Για την ακρίβεια ΟΛΟΙ οι άλλοι μαζί 55
Σεζόν 15 Μαμού 81, ο δευτερος 28, ενώ η δική σου υποψηφιότητα πήρε 27 ψήφους.

Και πάμε και σε μένα
Σεζόν 13 kajabbar 254, ΟΛΟΙ οι άλλοι 204 με το δεύτερο να πιάνει 61!!!
Σεζόν 11 kajabbar 46, o δεύτερος 25

Αν και η πρώτη όπως δεν πιάνεται, γιατί δεν μπορεί να πιστεύει κανείς πως ασχολήθηκα με φάρμες πριν καν γίνω Εθνικός προπονητής, τότε δεν ήξερα καν πως έπρεπε να υπάρχουν.

Οχι απλά κάθε νίκη είναι πεντακάθαρη, αλλά περηφανέυομαι πως έφερα και κόσμο στο παιχνίδι και στην κοινότητα.

Ρεκόρ συμμετοχής είχε η δεύτερη εκλογική μου νίκη και κατόπιν επανέφερα την Α1 στην εθνική μας ομάδα.

This Post:
00
207274.48 in reply to 207274.39
Date: 1/26/2012 11:54:20 AM
Overall Posts Rated:
231231
Είναι παράλογο να θέλω όταν παίζω κύπελλο με ομάδα που δημιουργήθηκε την σεζόν 12 να ξέρω ότι τρώω το Crunch Time από αληθίνο λογαριασμό και όχι από κάποιο "φίλο" του αντιπάλου μου στην Α1?

Καμία ΣΟΠΚΕ δεν είναι ανταγωνιστική ομάδα, γιατί καμιά δεν μπορεί να έχει ισορροπημένο ρόστερ.

Αν μία ομάδα στην ΙΙΙ, που είναι το ταβάνι μίας ΣΟΠΚΕ δεν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα με 1,5 παίκτη, τότε δεν της αξίζει να πάει παραπάνω.

Καμία ΣΟΠΚΕ δεν θα χτύπαγε αγώνα κυπέλλου για να εξυπηρετήσει μικροσυμφέροντα που υπάρχουν μόνο στο μυαλό λίγων.
Αν το έκανε θα είχε να λογοδοτήσει σε μένα.

Θα διατηρήσει ενθουσιασμό για να παραμείνει άνετα στην κατηγορία και να διαφυλάξει τα λεπτά του διεθνή της.

Τώρα το πρόβλημα όμως είναι μεγαλύτερο. Τώρα να δεις τι CT θα πέφτουνε από ανθρώπους που δεν γουστάρουν εκείνους που χτυπάνε την Εθνική για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα.

This Post:
00
207274.49 in reply to 207274.39
Date: 1/26/2012 11:54:50 AM
Overall Posts Rated:
231231
Είναι παράλογο να θέλω το bidding war που γίνεται για Έλληνα παίκτη να γίνεται από αληθινή ομάδα και όχι από κάποια φάρμα που υπάρχει μόνο για να μαζεύει λεφτά?

Αυτή η απορία επαναλήφθηκε παραπάνω και την απάντησα για το πως λειτουργούν οι ΣΟΠΚΕ μας.

Advertisement