Net nezinau. Bent dabar, kaip matai, issipardavus, pelno nemazai gavau, labai gera pelna gaunu i savaite, mano divizionas - konkreciai mirtininku ( lyginus su kita), ir visi mano oponenetai, bent jau mano nuomone, mano grupeje, turi sviesa, spalvinga ateiti finansine prasme, kuom negaleciau pasigirti as...Taigi, ruosiuos, kas manau DAUGUMAI, pasirodys durnu sprendimu, bet ruosiuos krist:)) Nenuvertinu jusu diviziono ar kazkas tokio, bet manau, kad ir tu pripazintum, kad musu divizionas, tikrai yra bent 2x stipresnis yra. Tikrai, kaip ir sakiau, manau, kad apsimoka labiau krist, nes tenais greita ir gera pelna susidarysiu, ko kiti gali negaut per 5 sezus, kiek as per issipardavima, ir tiesiogine to zodzio prasme, suputi lygoje:)) Gerai tokiem kaip karatistai ar kariai, kurie daros bent jau mano nuoone nemaza pelna, jiem ir prognozuoju ta sviesene ateiti, nei kokiem baizeriam ar kempiniukam ( kurie praktiskai negauna pelno ir stovi vietoj).
Na va, isdeciau beveik viska, kas mano galvoje darosi, svarbiausius dalykus reikia pasilikt sau:)))
Dabar jei galetum, papasakok ir tu savo tolimesnius planus:)