BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Season 19 part II

Season 19 part II

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215134.39 in reply to 215134.38
Date: 4/29/2012 9:44:44 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Κοιτα οταν εχεις τοσα ταλεντα να προπονησεις δε σου παει η καρδια να +2 και καποιων +1..ισως ο λογος που δεν αποδιδει οσο θελω ο γκοεσας να ειναι η αντοχη αλλα σιγουρα λογω κακης εμβελειας δεν το'χει το τριποντο και για sg σε περιφερειακο συστημα ειναι μεγαλο προβλημα..

μόνο αν την δώσεις,θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις.άλλος τρόπος δεν υπάρχει.
για την εμβέλεια δεν ξέρω.
είναι και πανάκριβο σκιλ,ειδικά στο επίπεδο το δικό του.κάθε σκιλ απ εκεί μπορεί να είναι +10,000 στο μισθό.

τι θα προτιμούσες?τον Γκοέσας ή άλλον χειρότερο αλλά με μεγαλύτερη εμβέλεια?

έπειτα δεν καταλαβαίνω αυτή την απόλυτη εμμονή με τα περιφερειακά.ούτε με τον Πάπα δεν αλλάζεις.
γιατί έτσι?

και γιατί αν είναι να είσαι μονόπλευρος,να εστιάζεις έξω και όχι μέσα?

και γενικώς γιατί οι μεγάλες ομάδες εστιάζουν μέσα?

αυτό θέλω να το ψάξω και να το ρωτήσω.

κανονικά ο στόχος πρέπει να έχει βάθος.και το βάθος πρέπει να σημαίνει Α1.

λες λοιπόν.για να παίξω εκεί χρειάζομαι αυτά τα πράγματα(σκιλς).πως μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω?ή πως μπορώ να φτάσω γρήγορα εκεί?

τέτοια κουβένατ θέλα να ανοίξουμε κάποια στιγμή.

This Post:
00
215134.40 in reply to 215134.39
Date: 4/29/2012 9:56:03 AM
Overall Posts Rated:
335335

γιατι δινει μια σειρα απο πλεονεκτηματα που δεν στα δεινουν τα εξω συστηματα..
θες κερδισμενα φαουλ?..θες ευστοχια?..θες πλεονεκτημα στα ριμπαουν?..πες τι θελεις?
στα εξω εχουν το εξεις καλο..συνηθως οι ομαδες ειναι πιο οικονομικες..και το κυριωτερο?αγωνιστικα χτυπανε με ποστιες και φλιπς σε ολες τις τακτικες..απο σπρωξιμο και πρινσετον..μεχρι υπομονη και λοου ποστ..ακομα και το τρεξε και σουταρε με 3 sg κανει ζημια..
αν εχεις εναν ασσο οργανωτη..
ενα 2αρι σουτερ
ενα 3αρι με τα παντα
ενα συγχρονο 4αρι και εναν κεντρικο με ριμπαουν..τοτε μπορεις να παιξεις μια κινηση,μια απομονωση που δεν θα εχει αμυνα να σε σταματησει!

This Post:
00
215134.41 in reply to 215134.38
Date: 4/29/2012 9:57:17 AM
Overall Posts Rated:
335335
Κοιτα οταν εχεις τοσα ταλεντα να προπονησεις δε σου παει η καρδια να +2 και καποιων +1..ισως ο λογος που δεν αποδιδει οσο θελω ο γκοεσας να ειναι η αντοχη αλλα σιγουρα λογω κακης εμβελειας δεν το'χει το τριποντο και για sg σε περιφερειακο συστημα ειναι μεγαλο προβλημα..

like

This Post:
00
215134.42 in reply to 215134.39
Date: 4/29/2012 9:57:54 AM
Overall Posts Rated:
6767
Kοίτα, ελάχιστες ομάδες ανέβηκαν Α1 παίζοντας παραπάνω από ένα σύστημα.Είναι πολύ δύσκολο.Αν θες άμεσα να ανέβεις πρέπει να επιλέξεις ένα αγωνιστικό στυλ εφόσον δεν εχεις τα φράγκα να πάρεις παίκτες που να παίζουν το ίδιο καλά μεσα και έξω.

Ξέρω ότι το κοίτα μεσα έχει πλεονέκτημα γιατι λίγες ομάδες έχουν κανονικά τριάρια για να το αντιμετωπίσουν.Ναι έχω εμμονή στο τρέξε και στην κίνηση και αυτό δε θα αλλάξει τώρα.Από την επόμενη σεζόν θα αλλάξει η φιλοσοφία αλλά σίγουρα δε θα πάω αποκλειστικά σε κοίτα μέσα ..απλά δε θα παίζω μόνο περιφερειακά.Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να αλλάξω κάποιους παίκτες.

Όσο για τον γκοεσας δεν ειναι μόνο θεμα εμβελειας αλλα οταν πληρωνεις 80.000 περιμενεις μεγαλυτερη ευστοχια...βεβαια παιζει σκυλισια αμυνα ο τυπος αλλα θα μπορουσα να βρω γκαρντ και με 60 .000 που να κανει πανω κατω τα ιδια..

Last edited by Fragias -7- at 4/29/2012 9:59:23 AM

This Post:
00
215134.43 in reply to 215134.36
Date: 4/29/2012 9:58:37 AM
Overall Posts Rated:
335335
Η διαφορά της Α2 με την 3η ειναι κυριως στα βασικα σκιλ που ειναι υψηλοτερα.Εχω δει πολλες ομαδες με παικτες που καθε αλλο παρα ολοκληρωμενοι θεωρουνται..

like :P2ο

This Post:
00
215134.44 in reply to 215134.40
Date: 4/29/2012 10:18:43 AM
Overall Posts Rated:
10001000

γιατι δινει μια σειρα απο πλεονεκτηματα που δεν στα δεινουν τα εξω συστηματα..
θες κερδισμενα φαουλ?..θες ευστοχια?..θες πλεονεκτημα στα ριμπαουν?..πες τι θελεις?
στα εξω εχουν το εξεις καλο..συνηθως οι ομαδες ειναι πιο οικονομικες..και το κυριωτερο?αγωνιστικα χτυπανε με ποστιες και φλιπς σε ολες τις τακτικες..απο σπρωξιμο και πρινσετον..μεχρι υπομονη και λοου ποστ..ακομα και το τρεξε και σουταρε με 3 sg κανει ζημια..
αν εχεις εναν ασσο οργανωτη..
ενα 2αρι σουτερ
ενα 3αρι με τα παντα
ενα συγχρονο 4αρι και εναν κεντρικο με ριμπαουν..τοτε μπορεις να παιξεις μια κινηση,μια απομονωση που δεν θα εχει αμυνα να σε σταματησει!

δεν ξέρω.

κατέβασα πάντως τον παπαγάλο και θέλω λίγο να τον μελετήσω.

το πως βγαίνουν οι αναφορές δλδ,πόσο συνεισφέρει ο κάθε παίκτης,τι μέγιστα υπάρχουν σε αναφορές κτλ.

εκεί πρέπει να βρίσκεται η απάντηση.

υποθέτω το εξής.

νομίζω πως ευοκόλοτερα ανεβάσεις τα σκορ από ότι την άμυνα μαν2μαν.αν φύγεις από το μαν2μαν και παίξεις ζώνη,τότε νικάς την επίθεση του αντιπάλου.

κι εδώ μάλλον είναι το κλειδί.

τα περιφερειακά με μια 3-2 τα αναστατώνεις σημαντικά.έχεις πρόβλημα στα ριμπάουντς,αλλά καλύπτεται εύκολα αυτό.αν έχεις ψηλούς με μεγάλα ριμπ δλδ.και βρίσκεις χιλιάδες τέτοιους να αγοράσεις.

το καλά στημένο όμως εσωτερικό σύστημα μόνο με 2-3 μπορείς να το σπάσεις.

αλλά δεν μπορείς εύκολα να στήσεις σούπερ 2-3!!!οι περισσότερες 2-3 είναι για κλωτσιές.και για παίξεις σωστές 2-3 πρέπει οπωσδήποτε οι 3 ψηλοί σου να έχουν σούπερ περ.άμυνα.

αλλά πόσους ψηλούς θα βρεις με τρελή περ.άμυνα?

περ.άμυνα στον ψηλό σημαίνει κάψιμο σε αργή για αυτόν προπόνηση λόγω ύψους με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις τέτοιους.

εγώ εκεί πιστεύω ότι κρύβεται ο λόγος της προτίμησης των χρηστών για εσωτερικά συστήματα.

ένα ασχημα στημένο κοίτα μέσα,το σταματάς και με 3-2 πολλές φορές.αλλά στο κορυφαίο επίπεδο δεν βρίσκεις τέτοια δωράκια μάλλον.

αυτό πιστεύω προτού τσεκάρω τον παπαγάλο.και ξαναλέω αυτά για το τοπ επίπεδο.εδώ έχουμε ποικιλία.

το ανάποδο ερώτημα τώρα είναι πως μπορείς να παίζεις εξωτερικά και να μην σε σπάνε οι ζώνες 3-2 και 1-3-1.

δεν έχω ιδέα.

το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τοπ επίπεδο δεν υπάρχει ποικιλία.
και εγώ αποκλείω την περίπτωση να μην υπάρχει αντίδοτο για όλα.

This Post:
00
215134.45 in reply to 215134.44
Date: 4/29/2012 10:31:34 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αααα

παίκτη δεν βρήκα.φέτος δεν είχα κμία απολύτως διάθεση να πάθω ότι πέρσι με τον Λουνγκ.

οπότε στα πλέι-άουτ μπαίνω με 9 παίκτες σύνολο,και ανεπαρκή ρακέτα.τουλάχιστον ποσοστικά.

παίζω με τον Τράβελ.

στο 1ο ματς υπάρχει φαβορί.επιμένω σε αυτό.

αλλά μετά όλα μπορούν να ανατραπούν.
υπάρχουν οι καταστάσεις και υπάρχει και το ηθικό.
και τα 2 τελευταία είναι άγνωστα για το 2ο και 3ο(αν χρειαστεί) παχνίδι της σειράς.

κι τότε θα αρχίσουν τα ωραία.

ξαναλέω ότι πιστεύω πως πάντα μια ομάδα που υπερτερεί έστω μόνο στο να περνάει την επίθεση της,ακόμα κι αν μοιάζει χειρότερη,πάντα είναι ικανή για την έκπληξη.

οπότε παραδέχομαι ότι μόνο όταν σωθώ(αν σωθώ) θα ηρεμήσω.

το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χαμένος αυτού ου ζευγαριού(αγώ με Παντελή δλδ) θα είναι και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν.εγώ στην τελική τελική και 4ος να ερχόμουνα,το πιθανότερο είναι να με κέρδιζε ο Γιώργος.οπότε αν σωθώ,δεν έγινε και τίποτα.

ο Παντελής όμως,που να το περίμενε ότι κερδίζοντας εμένα στην κανονική περίοδο,θα μείωνε τις ελπίδες του για παραμονή!
οπότε ο άτυχος αν πέσει ο μεγάλος,θα είναι εκείνος και όχι εγώ.

άρα ο γκαντέμης της σεζόν θα είναι όποιος πέσει από αυτό το ζευγαρι.

This Post:
00
215134.46 in reply to 215134.36
Date: 4/29/2012 12:14:29 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
γιωργο χρονια πολλα και απο εμενα με καθυστερηση μιας εβδομαδας:(((σε ξεχασαμε ειναι η αληθεια...επειδη βλεπω κατα καιρους παικτες που πουλας μου αρεσει πολυ ο τροπος που επιλεγεις τους ψηλους σου και ειδικα ο τροπος που φτιαχνεις-προπονεις τους νεους και μετα τους μοσχοπουλας...αποψη μου ειναι να πουλησεις τον γκοεσας να παρεις το 1.5 χαρτι περιπου φανταζομαι και με αυτα τα λεφτα ή να φτιαξεις το γηπεδο ή να παρεις δυο φτηνοτερους και νεαροτερους...ειναι πολυτελεια για μια ομαδα της ΙΙΙ να εχει παικτες περιφερειακους με 80.000-90.000 μισθο.

εγω σημερα πηρα δυνατο προπονητη με 20.000 αντικατεστησα τον παγκοσμιας με 90.000 μισθο και αρχισα να γραφω +...πλεον ελπιζω αυριο το γηπεδο σου να ειναι γεματο με οπαδους για να θαυμασουν την ομαδαρα μουνα βγαλουμε και κανενα φραγκο που ειναι απαραιτητο για να παρω ενα PF και κανενα sg αν μπορεσω...αφου ο ΒΕΡΝΙΚΟς δεν εφυγε στο 1.5 που υπολογιζα μαλλον θα μεινει εκτος απροοπτου...ειναι πολυ ολοκληρωμενος παικτης μεσα εξω με χαμηλο μισθο και καθε ποπ απ που κανει πλεον ειναι υπερπολυτιμο...

This Post:
00
215134.47 in reply to 215134.45
Date: 4/29/2012 12:33:09 PM
Overall Posts Rated:
10001000
τα έχω κάνει λίγο σαλάτα.

δλδ

αν υποθέσουμς ότι αλλάζω τους Λουνγκ,Κακλαμανάκο,Μιλιονίτο με άλλους που να μου ταιριάζουν καλύτερα,αλλά αθροιστικά παίρνουν τους ίδιους μισθούς,

και πάρω κι έναν ψηλό ακόμα για να συμπληρώσω 4άδα στην ρακέτα,

και πάλι θα έχω θέμα με τους μισθούς του χρόνου.

βασικά δεν μου έχει ξανατύχει να προπονώ 3 υψηλόμισθους.

τι λύσεις υπάρχουν?

1)να φτηνώνω κι άλλο την ρακέτα.

σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αλλαχτεί ο Κούρτι,άρα δεν θα μπορώ να παίξω ποτέ εσωτερικά.

2)να πιάσω φράγκα από τον Κακλά.

έτσι ακόμα κι αν μπαίνω μέσα,να μπορώ να αντισταθμίζω από το συνολικό ταμείο λόγω της πώλησης του Κακλά.

3)να πουληθεί ο Αμάν.

αλλά αυτή δεν είναι λύση.τι στο καλό τον προπονώ?αφού τον προπονώ για να τον κρατήσω?

4)να μειώσω όσο γίνεται το μπάτζετ και να την κουτσοπαλεύω.

εγώ θέλω να είμαι φουλ ανταγωνιστικός όμως!

μπέρδεμα,μπέρδεμα,μπέρδεμα.

μάλλον θα γίνει το εξής.
θα πάρω 4άρι και θα μπαίνω μέσα.

θα προσπαθήσω να αλλάξω Λουνγκ πρώτα και μετά ίσως τον Μιλιονίτο και τέλος τον Κακλά.

και τι θα γίνει?

δεν θα μπορώ να αγοράσω στη θέση του Λουνγκ παίκτη με λίγα λεφτά και έτσι θα έρχομαι +.

και μόλις πουληθεί ο Κακλά,η ομάδα θα βρει τον δρόμο της οικονομικά.

άντε και να δούμε.

μπέρδεμα πάντως πάλι.

ΥΓ:σε περίπτωση υποβιβασμού,ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.εκεί τίθεται θέμα αν μπορεί να μείνει ο Κουλού!

This Post:
00
215134.48 in reply to 215134.47
Date: 4/29/2012 12:41:50 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
αν πεσεις δεν θα εχεις αυτους τους προβληματισμους:))))
θα σου δωσω την λυση αν και εισαι ανταγωνιστης μου μεχρι αυτη τη σεζον τουλαχιστον....
αν και παλι δεν θα με ακουσεις το ξερω....
πουλα κακλαμανακο μπαζωσε τις τρυπες οπου εχεις με την αποκτηση ΠΦ τουλαχιστον και μεγαλωσε το ΓΗΠΕΔΟ!!
την νεα σεζον οσο νικας σιγα σιγα θα το γεμιζεις και αν κανεις συνεχομενες νικες θα το τιγκαρεις!!!

This Post:
00
215134.49 in reply to 215134.48
Date: 4/29/2012 12:48:53 PM
Overall Posts Rated:
10001000
αν πεσεις δεν θα εχεις αυτους τους προβληματισμους:))))
θα σου δωσω την λυση αν και εισαι ανταγωνιστης μου μεχρι αυτη τη σεζον τουλαχιστον....
αν και παλι δεν θα με ακουσεις το ξερω....
πουλα κακλαμανακο μπαζωσε τις τρυπες οπου εχεις με την αποκτηση ΠΦ τουλαχιστον και μεγαλωσε το ΓΗΠΕΔΟ!!
την νεα σεζον οσο νικας σιγα σιγα θα το γεμιζεις και αν κανεις συνεχομενες νικες θα το τιγκαρεις!!!

δεν θα σε ακούσω!

χαχαχαχαχαχα

1)τι έχει το γήπεδο μου δλδ?μάλλον το μεγαλύτερο είναι στον όμιλο.πάνω από 12,000 θέσεις.

2)γιατί να φύγει ο Κακλά τώρα επί τόπου όταν είναι να πάρει κι άλλες προπονήσεις?συμφέρει λες?

να τον βγάλω ακριβά,τον βγάζω.αλλά μπας και θα πάρει προσφορά νομίζεις?

κι άντε και να τον πουλήσω και όσα πιάσει.πάλι θα πρέπει να πάρω παίκτη προπονήσιμο στη θέση του.να έχω 6 θέσεις και να προπονώ 5 παίκτες,να το κάνω.

αλλά να έχω 6 θέσεις και να προπονώ 4,δεν λέει.

με κόβω να μην παίρνω τίποτα τώρα απολύτως.ή μάλλον πρώτα να βρίσκω ένα γκαρντ γέρο και μετά να διώχνω τον Λουνγκ.μην ξεμείνω κιόλας δλδ.

θα δούμε...

Advertisement