BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
263794.39 in reply to 263794.37
Date: 10/21/2014 10:36:58 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
salutare tuturor. am lipsit de pe forum 2 zile fiindca mi0-am schimbat locul de munca. big deal. nu pot sa o ard pe site in timpul zilei dar after hours tot pe BB stau, deci nu m-am pierdut in umbrele alegerilor.

la urma urmei nu mi-e clar exact ce s-a intamplat, dar subliniez ca sunt constient de regula ca nu ai voie sa bordezi lumea pe mail ca vrei sa fi votat. sincer mi se pare big deal fiindca din moment ce 20 de insi voteaza. nu e mare branza sa vb cu ei si sa faci o fluctuatie a voturilor.
eu am fost contactat de flocky cu sezoane in urma cu un mesaj in care m-a intrebat daca aveam nevoie de indrumare
nu eram sigur ca era cine era, dar s-a adeverit ca el a fost user-ul din trecut. in consecinta i-am zis ca la nivelul la care ma aflam nu duceam lipsa de mentor, dar m-am intrebat de ce imi ofera advice gratuit. de atunci n-am schimbat o vorba. mai mult nicio persoana care a postat pe forum nu a discutat cu mine despre NT pe mail.

ca full disclaimer, am purtat o discutie cu philoumiha despre directia in care a mers NT. nu am cerut nimanui sprijin si nimeni nu mi-a oferit sprijin ca urmare a unei favori cerute cu timp in urma sau pe alt canal.

la un moment dat era o itnrebare cu ce vom face.

am zis ca ma voi concentra cel mai mult pe acei useri care au juc(chiar potentiali) de NT draftati de ei. pt ca ei sunt cei mai in masura sa suporte un jucator care sa sara de sub control si cu salariul.

stiu, secundarele conteaza enom, de la un anumit nivel, mai mult ca principalele. dar daca ai un mosntru de 300k, care nu e luat in calcul la tax(fiind exception), care isi plateste singur pot aproape jumatate de salariu, atunci poti sa-l mentii pana la adanci batraneti.

tactic, am explicat ce vreau sa fac, si experienta mea cu astfel de jucatori cred ca vorbeste de la sine cum voi aborda situatia. nu cred ca e nevoie sa explic jocul de la zero fiindca cine are urechi, aude. all things equal voi incerca sa gravitez catre jucatorii care vor avea rebounding. nu avem o echipa completa, nici chiar cu anume puncte tari, dar daca am de ales intre astuparea a 4 gauri, prima va fi rebounding, a doua OD, restul e up for debate.

This Post:
00
263794.40 in reply to 263794.38
Date: 10/21/2014 11:16:40 AM
Overall Posts Rated:
1212
Ok, nu vreau sa iti dau un raspuns malitios pentru ca nu am nimic personal cu tine, ba dimpotriva, asadar o sa ma limitez la a ma face inteles: GESTUL, si nu persoana, in opinia mea, da, este asa cum am scris mai sus, din foarte multe motive, inclusiv frustrari:). Eu nu sunt tendentios, dimpotriva - total relaxat cu privire la alegeri si singurul lucru care ma deranjeaza este ca nimeni nu ne-a anuntat de motivele excluderii celor 2 candidati. Atat! Nu vreau sa avem o polemica pentru ca nu este nici locul si nici cazul:) O seara cat mai placuta si mult succes!

This Post:
00
263794.41 in reply to 263794.39
Date: 10/21/2014 11:19:59 AM
BV Pistons
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Sa clarific un lucru.
Singurii care pot scoate pe cineva din alegerile pentru NT sunt GMii "mai mari". Eu nu sunt unul din ei.
Exista niste reguli care trebuie respectate. Nu au fost si am ajuns in situatia asta. Cat despre aloniverdan, sincer nu imi dau seama ce s-a intamplat, dar banuiesc ca nu a avut nici un vot si a fost eliminat automat.
Am sa va rog sa nu mai discutam pe subiectul eliminarii lui flocky, cred ca tot ce a fost de spus deja s-a postat. Toate discutiile astea nu au nici o legatura cu dezbaterile pentru alegeri.

This Post:
00
263794.42 in reply to 263794.39
Date: 10/21/2014 11:31:51 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
am si eu cateva intrebari punctuale

dar daca ai un mosntru de 300k, care nu e luat in calcul la tax(fiind exception), care isi plateste singur pot aproape jumatate de salariu, atunci poti sa-l mentii pana la adanci batraneti.

1. cum isi plateste un jucator de 300k (sau ma rog peste 200k) 1/2 din salari. Sper ca nu imi zici ca e roman si e la NT. ar putea sa ajnuga poate la o reducere de 20% nicidecum 50%. Nu am auzit pe numeni sa aiba diverse venituri mai sus de 100k, si asta cu 4 jucatori la nationala, deci ar fi undeva 25k-30k reducere, deci cam 10-15%. am zis 20% ca poate e jucatorul tau.

dar daca am de ales intre astuparea a 4 gauri, prima va fi rebounding, a doua OD

2. o gauara e RB, una OD. care sunt celelalte?

3. cum poate un jucator ca nu promoveaza si se mentine in RBBA sa tina un jucator care are un salariu cam drastic? (vorbim de nationala mare)

stiu, secundarele conteaza enom

sunt total de acord, au impact semnificativ chiar si cand principalele sunt la un nivel mai modest.

This Post:
00
263794.43 in reply to 263794.42
Date: 10/21/2014 11:43:38 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
pai hai sa incep cu partea frumoasa a raspnusului.......un jucator roman, in NT, draftat de tine, care sa si joace.

pt Cazan, care avea 200k, si juca 30 min/ meci primeam 40k(20%). si nu era draftat de mine. conteaza.

avem gauri pe JR, avem gauri pe SF. poate ca gaura e mult spus. nu suntem o nationala cu alternative. tb sa alegi una pe care sa o astupi.
un jucator poate sa sustina un monstrulache si in divizia a 2-a daca e suficient de bine dezvoltat, ceea cde poti face cand e al tau, si sa aiba un avantaj competitiv. si daca plateste penalty tax, are training exemption pentru el. conteaza.

iti imaginezi ca la ce ma refer eu nu cred ca se aplica la mai mult de 5 cazuri daca or fi, e suficient daca gasim atatea exemple si le pregatim pt viitor. jucatorii care sunt perindati de colo colo care au facut 26 de ani sunt imposibil de gestionat mai departe. zi-mi tu jucato de rbba de NT, care sa-l antreneze la secundare pe posturi opuse. gen, am un pivot cu od 2, il atrenez pana la od 5 jucandu-l ca PG in cupa. asta e un vis. eu daca mi-a antrena un pivot pe PG 48 de min pe sapt inseamna ca il pot folosi in campionat maxim 30 de min pe pozitia sa naturala. nimeni nu is poate plati pt 30 de min pe sapt nici 100k, darmite 200.

deci jucatorii vedeta trebuie crescuti din timp si sa fie recompensati ca isi insusesc asta pana la sf.

This Post:
00
263794.44 in reply to 263794.38
Date: 10/21/2014 12:00:44 PM
Asociatia de Tineret ONIX
II.2
Overall Posts Rated:
3131
Nu stiu de ce mi se pare mie insa, prietene, raspunzi cu venin unor discutii care ar trebui sa se poarte pe un ton civilizat, mai cu seama ca in niciun fel nu am rostit vreun cuvant care sa te JIgneasca pe tine, faptele tale ori atitudinea ta. Ma simt insa nevoit sa-ti reclam atitudinea si sa afirm ca a crede in principiul "cine nu e cu tine, e impotriva ta" nu face cinste nimanui.
Cred ca fiecare are dreptul de a-si exprima opinia si de a judeca fapte si atitudini.
Incearca, te rog, sa-ti analizezi propriile actiuni deoarece in mijlocul faptelor sunt oameni iar faptul ca suntem aici, intr-un loc comun nu ar trebui sa produca decat o stare de relaxare si nicidecum incrancenari, neavand ce imparti.
Personal, felicit principiile lui Sebastian Ghita si modul in care intelege sa-si manifeste opiniile si am convingerea ca asemenea lui sunt multi Manageri in comunitatea romaneasca alaturi de care voi avea, sper, placerea de a-mi impartasi placerea in joc.
Cat despre faptul ca am iesit din cursa, nu am pierdut nimic atata vreme cat nimic este ceea ce am avut inainte de a intra in alegeri. Mi-am asumat faptele si repercursiunil si asta nu ar trebui sa supere pe nimeni ci din contra.
Raman alaturi voua si incerc sa pun umarul la dezvoltarea comunitatii.

This Post:
00
263794.45 in reply to 263794.43
Date: 10/21/2014 12:15:17 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
asa i-am spus si eu lui philoumiha ca se pune prea mult accent JS in detrimentul JR. pe de alta parte sa ne uitam la monstrul de SG ce l-a avut Ares JS 18 JR 17 OD 18 HD 19 DV 20 PA 14 IS 13, restul nici nu mai conteaza. teoretic la ce skiluri avea trebuia sa domine dar a avut suficiente meciuri in care nu a convins si sunt convins ca de aia a si scapat Ares de el. Deci pana la urma ce diferentiaza un SG bun de un PG? Am testat o multime de combinatii dar nu am avut aruncator convingator pana acum. exista vreo chestie sau postul de SG e blestemat din start. M-am uitat si cand il aveai pe Sparovic care cara singur meciul, dar doar pe post de PG, cand l-ai mutat ca SG mie mi s-a parut ca a dejamagit. deci care e propunerea ta pentru un SG bun de nationala. Care ar fi proportia skilurilor? Si mai important cat vrei sa ramai la nationala ca sa fie viziunea da pusa in aplicare? daca vine altcineva care nu e de acord cu tine s-ar putea sa zica pass la uni manageri care antreneza pentru NT si asta iti cam strica planurile. Exista cel putin o pesoana in RBBA care a antrenat si antreneza jucatori de 150k+ pe posturi opuse. nu stiu de ce e asa lipsa acuta la SF. e intr-adevar mai greu de antrenat, dar salariul iti permite sa tii 2 SF de nationala fara nici o problema. deja la 80k+ salariu e o extrema periculoasa.

Last edited by Iwillsurvive at 10/21/2014 12:17:01 PM

This Post:
00
263794.46 in reply to 263794.45
Date: 10/21/2014 12:29:18 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
in primul rand, distinctia intre shooting guard si point guard ca pozitie e o chestiune relativa. dar ca idee semnalez urmatoarele:
sparovic ducea un meci singur fiindca jucam patient care e o tactica unde iti trebuie un singur jucator ca sa marchezi. chiar daca nu e un matchup bun, acel jucator va arunca most of the time. l-am jucat pe PG fiindca acolo aveam missmatch mai bun si fiindca nu aveam suficient passing complementar ca sa-l mut pe SG. el avea 16 passing. pe de alta parte, consider ca PG advers de obicei e unul bazat pe pase handling si fara shooting, implicit n-ai nevoie de enorm de mult OD ca sa opresti un astfel de jucator. eh, aici am profitat de aceasta tendinta. cand am dat de PG cu OD mult s-a linistit sparovic. avea secundare sub ce am azi. ai fi surprins.

in alta ordine de idei nu e nevoie de foarte mult OD ca sa opresti un jucator cu JS si JR, cu atat mai mult uc cat procentajul la o aruncare pe interior e mai mare decat pe exterior.

alta observatie, nu observi SG monstrulache fiindca echipele sunt dezvoltate preponderent pe interior, iar daca o echipa joaca intens pe interior (LI sau LP) boost-ul pe interior implcia si o penalitate pe exterior, care nu poate fi compensata, parerea mea. de aia jucatorii se arata cu adv in tactici neutre.

am vb cu philoumiha pe acest subiect si ii inteleg rationamentul oin parte. i-am zis ca pentru a fi eficient pe exterior tb sa ai js si JR si pe celalte pozitii, in speta ambii forwards. la ce jucatori cu OD si ID sunt acolo singura sansa de a specula un missmatch e daca oamenii de interior adversi nu au OD, nici asta nu prea se intampla. eu am suficient OD pe interior

ares cred ca a scapat de el fiindca nu are echipa in care sa-l puna in valoare. daca ai avea pe interior numai defense si pe exterior nuami offense. de ce ai lua un jucator cu IS colosal dac ajoci numai motion sau run and gun.

asta cu jucatorul ideal sau alte de genul sunt kind of a reach si whisful thinking.
revin mai tarziu cu alte comentarii.

This Post:
00
263794.47 in reply to 263794.43
Date: 10/21/2014 12:41:56 PM
Overall Posts Rated:
807807
pt Cazan, care avea 200k, si juca 30 min/ meci primeam 40k(20%). si nu era draftat de mine. conteaza.

Salut,
Primeai 40k diverse venituri doar pentru Cazan sau in total?

Care este nivelul minim de JR care il cauti pt un jucator de nationala?

From: buia
This Post:
11
263794.48 in reply to 263794.47
Date: 10/21/2014 3:18:50 PM
u.craiova
II.2
Overall Posts Rated:
1111
remember....2009

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=122490&m=1

This Post:
11
263794.49 in reply to 263794.47
Date: 10/21/2014 3:59:26 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
465465
Second Team:
The D-fenders
40k doar pt el.a devenit mai evident cand eram in div2 acest ljcru.

Minim 16 pe !guards 14 pe sf si 10 pe pf. Daca ar fi la modul ideal.
regula de aur a fi pe minimul de secudare. Imi pare ru dar pivot cu od si pass....muci...nu va intra le teren. Sunt cinstient ca suntem deficitari si un exemplu e gratian, dar asa cv nu voi incurja. Degeb are IS, dc isi ia cos pe exterior de fiecare data. Sau degeab rb saca face turnover.

Advertisement