BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.5 > 33. Sezon

33. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275147.39 in reply to 275147.38
Date: 12/10/2015 7:49:43 AM
Overall Posts Rated:
6969
Yok hocam estağfurullah niye yanlış anlayayım. Şans faktörü önemli kupada ama oda bizde yok ne yazık ki. :)

Birde hocam benim çıktığım sezonda diyordum ki Play-off Konferans finali benim için başarıdır. Çünkü 2 sezon önce başlamıştım oyuna. İlk sezonda Play-out oynadık ama kaybetsekte düşmeyecekmişiz. 2. sezon Play-off'lara kaldık. O sezonun şampiyonu nrblc'ye elenmiştik. 3. Sezonumuzda ise üstüne koyarak ilerleyelim. Play-off Yarı Finali oynayalım dedim.. Şampiyon olmak aklımın ucundan bile geçmiyordu. Çünkü Fenar Heat'e karşı 3 maç yapmışız, daha galibiyetimiz yok. Fenerbahçe Basketball Team III. Ligden gelmiş favori Fenerbahçe Basketball Team ya da BC placebo gibi duruyordu. Sonra sezonun sonlarına doğru Fenar Heat deplasmanında rahat bir galibiyet aldık ve Play-off'larda Fenar Heat'e karşı ev sahibi avantajını yakaladık. Fenar Heat'e da geçtikten sonra Play-off Konferans finalinde Fenerbahçe Basketball Team ile eşleşmiştik. Zaten hedefimize ulaşmışız. Rahat bir şekilde üstümüzde hiç baskı olmadan Fenerbahçe deplasmanına gittik. Kazandığımızda bildiğin şoke oldum hocam. :) Karşıdan da BC placebo beklenirken EnZoPaschis gelmişti. O sezon sürpriz üzerine sürpriz yaşamıştık. Daha sonrada EnZoPaschis karşısında 2-0'lık seriyle III. Ligin yolunu tutmuştuk. Hiç beklemediğim biranda lig yükselmiştik. 4. Sezonumuzda ise asansör takım olmaktan korkuyordum. Bu yüzden Lig Kazanma (100.000 $) + Lig Yükselme (300.000 $) bonusları + 230.000 $'da cebimden harcayarak Piero ve Jiri'yi almıştım. Takımın en önemli iki oyuncusuydu, 2 sezon geçti hâlâ öyleler. Çok sıkıntı yaşamıştık çünkü ikisi de o sezon çok kritik sakatlıklar atlatmışlardı. Resmen 630.000 $ çöpe gidecek diye çok korktum. Son maçta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek 5. olup ligde kaldığımızda yaşadığım sevinci anlatamam hocam. :) 5. sezonda yani III. Ligdeki 2. sezonumuzda tecrübeliyiz tabi. :D Play-off'ları zorladık ama son maçta GençlerGücü Basketball'a mağlup olunca Play-off'ta yalan oldu yine 5. olduk. Bildiğin Beşiktaş gibi şerefli 5.'likler bize yeter der oldu taraftarlar. :D Ligde kalmayı haftalar öncesinden garantilemiştik ama. Bu sezonda şampiyonluk parolasıyla çıktık ama eksiklerimiz var bazı mevkilerde. Şampiyonluk hayal bu sezon için ama Play-off oynamakta kararlıyım bu sezon kesinlikle. :) Bildiğin hayat hikayemi yazdım resmen. :D Neyse çok uzattım. Uzun lafın kısası hocam tesadüf diye bir şeye inanmayın. Her an her şey olabilir. Top yuvarlaktır sonuçta. Örneği de var 30. Sezonda ben mesela. :)

This Post:
00
275147.40 in reply to 275147.39
Date: 12/10/2015 11:44:58 AM
Overall Posts Rated:
6969
Takımımızın 2. Çeyrekte oynadığı oyun çok iyi gerçekten. Devreye 48-40 geride giriyoruz. Beklediğimden daha iyi oynuyoruz. Acaba 2. yarıda bir sürprize imza atabilecek miyiz? Keşke maç İnönü Arena'da olsaydı. O zaman belki taraftarıda arkamıza alıp kazanabilirdik ama deplasmanda bayağı zorlanacağız. Piero ve Jiri'den de katkı alamamak çok kötü oldu. İkisi toplamda 5 sayı attı ilk yarı. Rafal'ın attığı 21 sayı olmasa belkide şuanda ligdeki maçı düşünüyor olurduk. Haydi bir sürprize imza atın ÇOCUKLAR!!!

This Post:
00
275147.41 in reply to 275147.40
Date: 12/10/2015 12:46:42 PM
Overall Posts Rated:
6969
Takımımı tebrik ediyorum. Bizden kat kat üstün olan bir rakibe karşı üstelik deplasmanda, oradaki atmosfere rağmen oldukça iyi bir oyun oynayarak büyük bir alkışı hak ettiler. Maç sonuna kadar heyecan hat safhadaydı ama olmadı. Rafal'ın 42 sayısına rağmen kazanamadık. Ama Piero ve Jiri'nin son derece kötü olduğu günde bu sonuç muazzam bence bu takım için. Maç öncesinde bana bu ikili kötü olacak deseler en az 30-40 sayı yeriz derdim. Ama diğer oyuncular yılmadan sonuna kadar oynadı ama kazanmayı başaramadık maalesef. Bu maç İnönü Arena'da olsaydı maç sonu çok daha farklı olurdu. Geçen yıl HucJiaB'la yine deplasmanda oynamıştık. Bari TBL takımı çekiyoruz ev sahibi biz olalım.. Oda yok. Biz nasıl maç kazanacağız o zaman?
Artık önümüzde uzun bir lig maratonu var. Ona konsantre olmaya çalışacağız.

This Post:
11
275147.42 in reply to 275147.40
Date: 12/10/2015 12:49:26 PM
Overall Posts Rated:
8484
Beklediğim gibi oldu kupada genç kadroyla bu kadar mücade edebilirdik nitekimde öyle oldu takımımı yürekten kutluyorum kadromuzun %80 den fazlası tecrübesiz kalite olarakta rakibimizin çok gerisindeydik ama yinede helal olsun oyuncularım elinden geleni yaptı bu kadroyla deplasmanda bu kadar başarı gösterebildik anti varakas ve ade starkey in çabaları yetmedi keşke bu kadar ağır bir farkla yenilmeseydik diyorum 30 sayı çok ağır oldu hani taş çatlasın 20 sayıyla kaybetmeyi umuyordum.

Gelelim sizin takıma az önce maçınızı takip ettim oyuncularınız müthiş oynadı rakibiniz taraftar desteğine rağmen çok zor kurtuldu. 7 sayıyla ben kaybetmiş olsam sinirden ağlardım :D hocam belkide bu yenilgiye önceki kadar üzülmezsiniz ezilmediniz ezdiniz adeta artık lige konsantre olacağız belkide böylesi daha iyi oldu tam gücümüzle lige odaklanacağız sakatlık ihtimalleri azalacak gibi
kim bilir gün gelir birbirimize rakip oluruz :)

This Post:
00
275147.43 in reply to 275147.42
Date: 12/10/2015 1:07:17 PM
Overall Posts Rated:
6969
Aynen hocam belli olmaz belki rakip oluruz bir gün. :)

Rafal 33/13 saha içi isabetiyle oynadı. 2-3 tane daha soksa kazanabilirdik belki. Skor 75-73 olduğunda hücumda sayı bulsak yakalayabilir hatta öne bile geçebilirdik. 81-75 oldu daha sonra orada kurtardı rakip.. Fark yeseydik daha iyiydi.. Hiç değilse hak etmediğimiz için elenirdik. Ama böyle yenilmek biraz daha üzücü oldu benim için açıkçası.. :)

This Post:
00
275147.44 in reply to 275147.43
Date: 12/10/2015 1:37:31 PM
Overall Posts Rated:
6969
Federasyonun bize garezi var galiba.. Kupada bu sezon 2. turda II. Lig ekibi verdi eledik. TBL vererek bizi saf dışı bıraktılar sonunda ama hak etmeden elendik kesinlikle..

Buda maçın istatistikleri..

http://i.hizliresim.com/r8prlN.png

This Post:
00
275147.45 in reply to 275147.44
Date: 12/12/2015 3:04:05 AM
Overall Posts Rated:
3131
gençler dert etmeyin, kupayı falan kendi oyuncunuzu yetiştirin.. bu sezon benim gençler artı paraya kıyıp alacağım oyuncularla 3. ligi hedefliyorum.

This Post:
00
275147.46 in reply to 275147.45
Date: 12/12/2015 11:08:04 AM
Overall Posts Rated:
6969
Hocam gençler beni deli ediyor vallahi. Drafttan zaten berbat oyuncuları seçtim geçen yıl. Antrenman programımda dengesiz değil ama gelişmiyor hiçbiri. :)

This Post:
00
275147.47 in reply to 275147.46
Date: 12/12/2015 1:07:26 PM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam geçen sezon draftlardan çok emindim ama öyle oyuncular geldiki deli oldu zaten o sezonda dibe vurmaya ramak kalmıştı sahipsiz takımlar olmasaydı dipteydik o yüzden bu sezon ilk defa ummadığım halde draftan gelen 3 oyuncudanda memnunum 1 ay kadar kondisyon antrenmanı vereceğim takımın tamamına ondan sonrada bakacaz duruma göre yalnız oyuncular diğer verdiğim antrenmanları almıyor sıkıntı nerde bilmiyorum

This Post:
00
275147.48 in reply to 275147.46
Date: 12/12/2015 1:08:25 PM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam geçen sezon draftlardan çok emindim ama öyle oyuncular geldiki deli oldu zaten o sezonda dibe vurmaya ramak kalmıştı sahipsiz takımlar olmasaydı dipteydik o yüzden bu sezon ilk defa ummadığım halde draftan gelen 3 oyuncudanda memnunum 1 ay kadar kondisyon antrenmanı vereceğim takımın tamamına ondan sonrada bakacaz duruma göre yalnız oyuncular diğer verdiğim antrenmanları almıyor sıkıntı nerde bilmiyorum

This Post:
00
275147.49 in reply to 275147.48
Date: 12/12/2015 1:09:49 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 9 (Cumartesi 12 Aralık 2015) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
ZonguldakKömürSpor 111 - Turkler 90
Redbull Shootforce 97 - babacarterspor 79
BC placebo 135 - BoluWildcats 72
SERİKBULLS 116 - Fenerbahçe Basketball Team 114
Kızık Wizzards 42 - Tokat_City_Thunder 125
Mount Everest Stars BC 120 - Legend basketball 63
BC Sodom Black Devils 110 - Anadolu Hisarı 73
Genç Atsızlar 77 - Fenar Heat 133

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 135 : BC placebo
Ribaunt : 71 : BC placebo
Asist : 44 : Fenerbahçe Basketball Team
Top çalma : 20 : ZonguldakKömürSpor
Blok : 13 : ZonguldakKömürSpor

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 40 : E. Ügeç (ZonguldakKömürSpor)
Ribaunt : 26 : F. Genta (BC Sodom Black Devils)
Asist : 16 : M. Drljaca (Tokat_City_Thunder)
Top çalma : 7 : O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor)
Blok : 6 : F. Genta (BC Sodom Black Devils)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : A. Bolonzubi (Mount Everest Stars BC) (16 Sayı, 6 Ribaunt, 11 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok), V. Boshkov (Fenar Heat) (20 Sayı, 3 Ribaunt, 9 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 30
Şutör Gard : A. Mebuse (Tokat_City_Thunder) (26 Sayı, 9 Ribaunt, 14 Asist, 6 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 52
Kısa Forvet : O. Rabi (Tokat_City_Thunder) (25 Sayı, 11 Ribaunt, 4 Asist, 1 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 33
Uzun Forvet : T. Terek (BC placebo) (26 Sayı, 21 Ribaunt, 3 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 48
Pivot : O. Güneri (Tokat_City_Thunder) (29 Sayı, 23 Ribaunt, 8 Asist, 4 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 55

Gecenin EDO'su
O. Güneri (Tokat_City_Thunder) (29 Sayı, 23 Ribaunt, 8 Asist, 4 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 55

Gecenin kötü performansı
A. Egeçi (BoluWildcats) (2 Sayı, 0 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok)K. Sülün (Kızık Wizzards) (9 Sayı, 4 Ribaunt, 2 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -9

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : O. Cevher (Turkler) : 9 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : H. Cüret (Legend basketball), V. Nizami (Anadolu Hisarı), H. Zülfiyar (BoluWildcats), F. Binhan (babacarterspor), J. Rao (babacarterspor) : 6 Faul

Demir adam : M. Drljaca (Tokat_City_Thunder), O. Rabi (Tokat_City_Thunder), J. Rokosa (Tokat_City_Thunder), A. Mebuse (Tokat_City_Thunder), O. Güneri (Tokat_City_Thunder), E. Ügeç (ZonguldakKömürSpor), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), L. Desbrosses (babacarterspor), F. Genta (BC Sodom Black Devils), Y. Sözen (BC Sodom Black Devils) : 48 Dakika

Şutör : A. Trovato (Genç Atsızlar), M. Zuhur (SERİKBULLS), J. Rao (babacarterspor) : 4 Üç sayı

En iyisi : T. Terek (BC placebo) : Not : 17.0

En kötüsü : K. Tilsim (Legend basketball), R. Sefa (Legend basketball), D. Kutal (Legend basketball), Ç. Demirtürk (Anadolu Hisarı), G. Özer (Anadolu Hisarı), C. Sazak (Anadolu Hisarı), K. Berhayat (Fenerbahçe Basketball Team), I. Ürkün (Fenerbahçe Basketball Team), K. Saygun (Fenerbahçe Basketball Team), G. Selcan (BoluWildcats), S. Keskiner (BoluWildcats), B. Ulaç (Turkler), S. Algun (Turkler), K. Bidikli (Turkler), O. Erte (Turkler), M. Odyakar (Turkler) : Not : -99.9

Advertisement