BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kaygee

This Post:
00
225657.390 in reply to 225657.389
Date: 9/15/2012 9:54:27 AM
Overall Posts Rated:
173173
Ide írom, mert nem a válogatott topikba való. Itt viszont meg lehet beszélni.

Vendabalnak írtam egy üzenetet, azt hiszem ezt nem tiltja a szabályzat, valóban Te voltál az a bizonyos "barát" ezt nagyon jól látod.

Kiírtad a nevem. (215892.287)

Honnan tudod miért volt a bannolás? Az nem fordult meg a fejedben, hogy teljesen véletlenül hágták át a szabályt egy aprósággal, amiről nem is tudták, hogy szabálytalanságot követtek el? Ez pontosan így volt amikor nemrég bannolták egy hülyeség miatt, de gondolom annak a részleteit már ismered.

Nem tudom miért volt a bannolás, a bannolás ténye a lényeg. Viszont úgy tűnik, hogy te pontosan tudod, hogy milyen az, amikor valaki kicsit szabálytalankodik véletlenül, meg gondolom azzal is tisztában vagy, hogy mi az amikor súlyosan. Pörköltszáj esetében második alkalommal is biztosan minden megint véletlenül történt pusztán tudatlanságból. Na látod, ezt hívom én porhintésnek. Ő kezdte, és most hogy nincs itt, te folytattad. Átlátszó.

Valóban volt Novák esetében korai multi, csak leírtam, hogy ez pontosan miért is volt nála. Nem emlékszem, hogy én említettem volna olyat, hogy nem volt korai multi, sőt emlékeim szerint pöri sem, bár lehetséges, hogy átfutottam akkor rajta, mivel a választás hetében balatonon voltam, így nem olvastam végig mindent, csak azokon a hozzászólásokon akadt meg a szeme amikor engem tapostál tárgyilagosan, a stílusról már ne is beszéljünk!!! Na akkor volt taposás vagy sem?

Huhh, hát akkor nem is tudom, hogy hol kezdjem.

(224298.14)

Ezzel nem értek egyet. Ha idáig is voltak ilyen játékosok, mint akik nem valóak farmba, akkor l hol vannak?

Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?

Azt tudtuk, hogy a multizást nem te találtad ki, mint ahogy nem is én. Csak az a gond, hogy a programod, ami állítólag a lengyelektől és a csehektől származik, szezonok óta kint virít a külső fórumon (onnan tudom, hogy én raktam ki oda).

Igen kint virít a külső fórumon, de azok az elvárások, és nem maga az edzésterv. Én az edzésterv részét tanultam el tőlük, amiből a kinti játékosok is kiképezhetőek.

(224298.16)

Tette a dolgát, mint ahogy én is tenném a sajátomét, ezt elismerem. Nem értem miért kellene azért neheztelni esetleg rám, mert a jelenlegi 22-25 éves korosztályból majd ki szeretném hozni a maximumot. Megválasztásom esetnén én is hozzájárulok majd egy generációnak a nevelésében, ez így van rendjén.
Egyébként a köv. szezonokban elérhető eredmények nagy része természetesen neki lesznek köszönhetőek, bármilyenek is legyenek. De hát ez logikus.

(224298.22)

Most akkor azt állítod, hogy amit a programomban leírtam, és sajátoménak állítok be, az bevett módszer nálad, ami úgysem hatásos? Miközben nem is úgy csinálod, ahogy én felvázoltam.

(224298.22)

Más mint az enyém vagy cseheké, lengyeleké. Te máskor multisitod a játékosokat,(ha teszed) mint a világelső válogatottak. Ezt most hogyan írjam meg máshogy, vagy milyen jelzőt rakjak rá a ,,más" helyett szerinted?

This Post:
00
225657.391 in reply to 225657.389
Date: 9/15/2012 9:54:33 AM
Overall Posts Rated:
173173
(224298.41)

Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?

Próbáld már meg megérteni. Akármilyen Pörköltszáj-féle csodapirulát adsz be egy játékosnak, nem lesz belőle 7-8 szezonnál előbb játékos. Főleg nem ebben az edzésrendszerben. Tényleg érthetetlen, hogy 22-25 év között járnak a bevethető játékosaink, vagy helyetted végezzem el a számtant? Segítek, és 8 szezon óta vagyok a válogatott mellett.

Igen kint virít a külső fórumon, de azok az elvárások, és nem maga az edzésterv. Én az edzésterv részét tanultam el tőlük, amiből a kinti játékosok is kiképezhetőek.

Ja igen, ahhoz, hogy hülyének nézel (nem csak engem, mert arcul köpöd azokat is, akik szezonok óta küzdenek a neveléssel) már kezdek hozzászokni az eddigi kampányok alapján. Mondjuk ez a jelenlegi túltesz az eddigieken is, mert vannak, akiket meg tudtál szédíteni. Reméljük, hogy nem elegen. képzeld, a kaygee-féle világban is van edzésterve a játékosoknak, és senkitől sem kellett hozzá trükköket ellesnem, meg nem jártam senkinek az iskolájába hozzá.

Ez pedig önmagáért beszél:

(224298.60)

(224298.62)

Pont Te mondasz ilyet, aki még szerintem egy normális válogatott szintet elérhető játékost nem nevelt fel sohasem fiatal korától. Az utóbbi 8 szezonban kit neveltél fel szépen 18 éves korától a válogatottnak?

(224298.78)

De mind közül ez a legjobb, ezt nyilván a röntgenszemek látták (vagy talán máshonnan tudtátok?):

(224298.22)

Mennyi 14-es 2 pontossal rendelkező kinti emberünk van jelenleg?
Mostani bedobóinknak kb 10-es a passzolása ha jól emlékszem, én ezt kevésnek tartom.

Na, meguntam gyűjteni, mindenki számára ott van. Olvasd el majd te is egyszer. Eddig bizonyosan nem tetted. Részemről pedig befejeztem, elegem volt a demagóg porhintésből már a kampány során is, hát még most.

This Post:
00
225657.392 in reply to 225657.391
Date: 9/15/2012 9:55:05 AM
Overall Posts Rated:
173173
Azt hiszem, nem kellene újrakezdeni a hiriget, ami itt zajlott, mert szerintem sokaknak elege van belőle, nekem például nagyon. Inkább próbáljuk meg megtervezni, hogy ha tényleg végleges a ban, akkor mi legyen Fazekassal 6 hét múlva, netán tulajt, farmot, akármit keresni neki. "Kicsivel" fontosabb kérdések is vannak, mint hogy ki hogyan kampányolt.

Dehogy akarom én újrakezdeni, hozzá se szóltam volna, ha nem emelnek ki benne név szerint. Arra viszont reagáltam.

From: Norbi

This Post:
22
225657.393 in reply to 225657.390
Date: 9/15/2012 11:22:24 AM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Valóban írtam a neved abban a hozzászólásomban amiben elnézést kértem azért mert (elvileg) alaptalanul vádoltalak meg, bevallom, hogy nem jártam utána a dolgoknak csak a vád után. Én belátom ha hibázok, amit tőled hiába is várok, már biztosan tudom.

Valójában mit is folytattam? Mégegyszer elmondom neked, hogy én nem a kampány kapcsán kezdtem el neked írni, hanem azért mert hátba támadtál. Nem folytam bele a kampányba, az, hogy megengedtem pörinek, hogy beleírjon a stábtagok közé, még semmit sem jelent. Csak annyit tettem Neki, hogy taktikai tanácsokkal láttam el, amit bárki megtehetett volna, letisztáztam Vele, hogy én teljes kapacitásommal az u21-et fogom támogatni és segíteni. Hogy ezzel mi a gond nem tudom, szerintem egyenes voltam Vele.

Azt ne rajtam kérd számon, hogy mi volt a kampányban, de ha azt képzeled, hogy vvelem kell folytatnod azt, amit pörivel elkezdtél akkor csak csináld.

Ha pedig azt csalásnak nevezed, hogy a szomszédból vittem a farmot amivel a magyar válogatottat segítettem, akkor nevezd annak. Nem egy, nem két alkalom volt olyan, hogy csak azért mentem haza, hogy elintézzem az azzal kapcsolatos dolgokat és mivel azelőtt kb havonta egyszer jártam haza, ezért nem csak a ssaját szabadidőmet, de a pénzemet rááldoztam arra, hogy segítsem a válogatottat, ezzel téged is, erre ócsárolást kapok vissza, csak azért mert én pörivel jóban vagyok (mint még rengeteg másik játékossal itt a játékban). Na ez az ami kiverte nálam a biztosítékot, emiatt tartalak annak, aminek.

És mondhatod, hogy pöri "csapatába" tartozom (inkább oda már mint hozzád) de azt ne feledd el, hogy nem egyszer tettem neked szívességet, nemrég éppen akkor mikor nyaralni voltál és összeállítottam a tippverseny egy fordulóját, hogy ezzel ne kelljen Törökországban bíbelődnöd, érezd jól magad amig ott vagy. Aztán hátbaszúrtál. De ez mind nem igaz.

A lényeg, hogy visszaülhetsz a kapitányi székbe, újra te leszel a kapitány, nem iss értem, hogy miért álsz le vitatkozni egy ilyen egyszerű kis emberrel mint amilyen én vagyok?!

This Post:
00
225657.394 in reply to 225657.393
Date: 9/15/2012 11:27:32 AM
Overall Posts Rated:
173173
Ha pedig azt csalásnak nevezed, hogy a szomszédból vittem a farmot amivel a magyar válogatottat segítettem, akkor nevezd annak.

???

From: Chosen

This Post:
11
225657.395 in reply to 225657.393
Date: 9/15/2012 11:31:24 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Ha pedig azt csalásnak nevezed, hogy a szomszédból vittem a farmot amivel a magyar válogatottat segítettem, akkor nevezd annak.

A szabályzatot nézve ez valóban csalás, tehát annyira nem hangoztatnám, pláne a nyilvános fórumon...

This Post:
00
225657.396 in reply to 225657.394
Date: 9/15/2012 11:31:34 AM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Nem értem miért teszed a hülyét, amikor pontosan tudod miről van szó, párszor már részleteztem ezt neked. Ha pedig arra akarsz utalni, hogy csaltam, akkor jelents fel és ha bármi összefüggést találnak a két csapat között akkor zárass ki. Nevetségess vagy

This Post:
00
225657.397 in reply to 225657.395
Date: 9/15/2012 11:35:37 AM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Csak a tisztánlátás miatt írtam le, hogy aki azt látja itt, hogy mivel támad, az lássa azt is, hogy valójában mi is volt. Gondolom a feljelentés már megérkezett, zárjatok ki kérlek azért mert segítettem a válogatottat.
Ha nem lenne több alkalmam akkor üdv mindenkinek!

This Post:
00
225657.398 in reply to 225657.397
Date: 9/15/2012 1:27:28 PM
Overall Posts Rated:
173173
Ki? Én?

Akkor te itt valahol nagyon rosszul raktad össze a dolgokat. Egyébként vád pedig nem hangzott el veled szemben. Visszaolvasható.

De úgy tűnik, hogy a velem szembeni lejáratókampány 2.1 vagy akárhányadik fejezete tovább folytatódik.

This Post:
00
225657.399 in reply to 225657.398
Date: 9/15/2012 1:57:34 PM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Oké, nem emlékszel rá, sok felé figyeltél, rendben.

Pusztán annyi gondom volt, hogy (nem nekem lett címezve, de benne voltam) te úgy állítottál be engem, mint stábtagot, hogy otthagytam a farmot, ezzel cserbenhagytam a magyar közösséget, ráadásul aaddig is minden szarul volt ott csinálva Novákot is ki kellett kaparnod, hogy legyen belőle egy értelmes játékos. Sajnos nem tudom, hogy hol lehet megtalálni a választási vita topicot, de abban benne van, ezt elhiheted nekem, valótlan dolgot nem állítok.

Nekem csak ez volt bántó. Én nem folytatom az ellened való kampányt, nem is voltam benne, egyetlen hsz-t sem írtam ezzel kapcsolatban. Téged sem akart senki lejáratni, eddig sem, véleményem szerint.

Message deleted
Advertisement