Όπως φαίνεται συμφωνούμε απόλυτα με τον Mamuwalde ότι η πρόταση σου Βασίλη έχει σωστή βάση αλλά είναι πρακτικά αδύνατη κυρίως για τους λόγους που ανέφερε ο ΝΤ coach!
Νικο εφοσον συμφωνουμε και πιστευω και πολλοι αλλοι ,ιδιως αυτοι που εχουν πεσει θυματα παρομοιας υποθεσης, γιατι να μην κανουμε τη προταση?
Μπορει να βρεθει και καποια αλλη λυση αν οχι αυτη καθ αυτη.
Η ουσια ειναι μια ,να μην επιτυγχανουν οι ομαδες σαμποταζ τον στοχο τους.
Και δυστηχως ετσι οπως ειναι σημερα τα πραγματα τα καταφερνουν με απολυτη επιτυχια.
Οσον αφορα τις πωλησεις παικτων ολοι γνωριζουμε οτι η πραγματικη τιμη με την οποια μπορει να πουληθει ενας παικτης εξαρταται απο.
1)Τα σκιλ του παικτη
2)προοπτικη
3)ηλικια
4)μερα και ωρα ληξης της πωλησης
5)προσφορα τη συγκεκριμενη στιγμη απο παραπλησιους παικτες και η ζητηση που υπαρχει.
6)ονομα ,υψος, χρωμα μαλλιων και πολλα αλλα που θα μπορουσαν να προσελκυσουν εναν αγοραστη.
Ειναι επομενος τοσες πολλες οι παραμετροι που επιρεαζουν την τιμη μιας αγοραπωλησιας ,που οταν αυτη γινεται σε μια ελευθερη υποτηθεται αγορα, που ειναι ανεπιτρεπτω να πει ο καθενας που βρισκεται εκτος της αγοραπωλησιας οτι οταδε δεν επρεπε να πωληθει στην τιμη ταδε.
Παραθετω 2 παραδειγματα οσον αφορα τον εαυτο μου και ο καθενας σας θα εχει ενα αναλογο για τον εαυτο του.
1)Εγω εχω τρελα με τους παικτες με προοπτικη φημησμενος και παντα βαραω τη τιμη στ αυτια.
Υπαρχει τιποτε παρατυπο σε αυτο?
2)Εσυ πουλας εναν παικτη ονοματι bilaris ηλικιας 36 ,οσο ειμαι και μισθο 1500.
Αν τον βαρεσω σε τιμη 2500000 ,που θα το εκανα με τα σιγουριας ας ηταν και 40, θα υπηρχε τιποτε παρατυπο?
Και γιατι.