cd
... wydawać by się mogło, że taki zawodnik nie może być kluczową postacią w tak silnej reprezentacji jak nasza w tym sezonie;) Nic bardziej mylnego!!! Genialny występ Kapturkiewicza na SG... nie tylko rzucił 15 punktów przy świetnej skuteczności (6/9 - 2/4 za trzy... jedyne celne rzuty za trzy naszej Kadry), ale również miał 5 asyst, 3 przechwyty i żadnej straty. Nie wygląda (skille), ale gra... a pensja 15 tysięcy;) Musi to być sporym szokiem dla rywali, gdy okazuje się, że ich obwodowi odpadają na tle takiego zawodnika jak Kapturkiewicz;)
Stanczyk (19,0): - moja ocena: 9,5 - kolejny świetny występ naszego "historyka"! Super skuteczność, sporo punktów i 5 zbiórek... genialny zawodnik! Teraz tylko kwestia, czy da radę pomóc naszej kadrze seniorskiej;)
Marchlinski (17,5): - moja ocena: 9 - Na Boguchwała można liczyć zawsze;) W ciągu 19 minut zdobył 11 punktów... i to przy skuteczności prawie 50%.
Wyrazik (17,0): - moja ocena: 9,5 - "Młody" znowu zaszalał;) W 8 minut rzucił 9 punktów (4/5 z gry) i zebrał 3 piłki. Aż strach co będzie się działo za rok... myślę, że w kilku statystykach PeWu będzie musiał wprowadzić korekty z Wyrazikiem w roli głównej;)) Szykuje się genialny gracz!:)
Hola (15,0): - moja ocena: 8,5 - Rysiek długo miał kłopoty z formą... ale właściciel robił cuda... kupował mu specjalne odżywki, załatwiał masażystki, weekendy Rysiek spędzał na Kanarach... no i na finał zdążył ze sprawną;) No i wymiatał!!! Osiem asyst + osiem punktów... bardzo fajny występ! Warto było czekać na Ryśka:)
Jochem (16,5): - moja ocena: 8,5 - zmiennik KK na Sfie grał też wiele na C... i stąd taka ocena. Końcówka sezonu nawet lepsza niż w wykonaniu KK. Dziś w 27 minut 8 punktów i 10 zbiórek;) Świetny występ!
Kuzniar (11,5): - moja ocena: 8 - Na tablicach i w obronie nie do przejścia... aż 13 zbiórek... ale tylko jeden blok - co wynikało raczej z taktyki rywali, którzy pod kosz się bali pchać;) Strach przed KK robi swoje;)
Królak (14,5): - moja ocena: 8 - Aż dziewięć asyst!:) Zrobił więc to, co należało do niego. Do tego kilka razy fajnie w obronie. Niestety trochę marna skuteczność psuje wrażenie.
Mękal (19,0): - moja ocena: 8 - mając takich rezerwowych nie musieliśmy się bać nikogo... Dymitr zagrał co prawda tylko 8 minut, ale ten fragment wygraliśmy dziesięcioma punktami.
No i najważniejsze!!! Właściciele wszystkich zawodników trenowanych z myślą o Kadrze U21... To jest Wasz Puchar... BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!!! Wykonaliście naprawdę genialną pracę! To była sama przyjemność prowadzić taki zespół i współpracować z Wami wszystkimi!
Last edited by borczi at 12/24/2013 5:39:22 AM
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)