možda mi diže sekundarce, pa bu poslije primarne skilove ko i Žirafe...Dopudu...:::))
daj nemoj mene slučajno prijavit slučajno sam prodal ordesca....stvarno slućajno nisam vjerovao da budem....nemoj me prijaviti....::::))))
pa jesi gledal dopuda od žirafa..on ga je kupil sa 19, i isto se istresao podosta za njegaTransferi 7.6.2010 12 Kupljen od momčadi shamalija za iznos od $ 2 050 000sad ima 21 god i ima plaću samo 7 k....hm hm...pa ja bi već od njega zvjer napravil.......ne kužim to ko da sad ja Vicka batalim i ono dam mu trening dva po sezoni glavno da imam MVP potencijal u svojoj štali.....hm,hm
Kaj hoćeš reći da su loši....pa oni su mi bili nosioci igre u ovoj ligi ..i sa njima sam bio u play offu bez problema......pa za njega sam dal 2,4 milje ...odveo me u 2 ligu...i držao tam dok nije došla kineska kolonija....sad tražim još jednog kineza ..da pojačam pod košem konkurenciju ...ali slabo ih ima na TL.....i stvarno nemoj me prijaviti....baš mi je dobro u ovoj igri.....nebum te pobijedil u utorak bum ti pustil sam me nemoj prijaviti...:::)))
možda mi diže sekundarce, pa bu poslije primarne skilove ko i Žirafe...Dopudu...:::))Pa da mu diže samo ulaz i kontrolu lopte morao bi imati veću platu...a ako radi samo to onda opet krivo radi jer se momak ipak trenira već dvije i pol sezone, već bi morao biti na pragu U21 s pravilnim treningom...