BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Η γωνιά των GM

Η γωνιά των GM

Set priority
Show messages by
This Post:
00
132391.398 in reply to 132391.397
Date: 2/10/2011 5:00:25 PM
Overall Posts Rated:
343343
Προσπαθώ εδώ να βοηθήσω τον φίλο μου τον Νίκο προσπαθώντας να τον αποφορτίσω λίγο δεδομένης της εμπειρίας μου στην θέση του...Σαφώς ποια και δεν εκφράζω κάποια επίσημη άποψη οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγνοηθούν ότι λέω.

Πάμε λοιπόν. Πολλοί παίκτες αξίζουν για εμάς προσωπικά περισσότερα από οσο αξίζουν για κάποιον άλλον για 1002 λόγους. Είτε είναι γηγενείς, είτε υπάρχει 1 συγκεκριμένο κόλλημα. Η αγορά είναι ελεύθερη για αυτό και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μπει πλαφόν στις τιμές. Από κει και πέρα το να υπάρξει μια αγορά χωρίς κανόνες είναι δεδομένο πως θα οδηγήσει σε κλεψιές. Δες τε την κρίση που περνάει ο πλανήτης. Δεν γίνεται ξαφνικά να χάθηκαν όλα. Κάποιοι έκλεβαν και κάποιοι δεν τους έλεγχαν.

Από κει και πέρα όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Μπορείς εσύ να γουστάρεις συγκεκριμένα πράγματα και είναι σεβαστό. Εάν όμως εγώ σαν τζίμης δω στην αγορά 100 παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά που πωλούνται σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών και δω έναν ξαφνικά να πωλείται πολύ πάνω από αυτό, εάν δεν επέμβω τότε κάνω την δουλειά μου εντελώς λάθος γιατί την τελική υπάρχει και η αντικειμενική αξία...

This Post:
00
132391.400 in reply to 132391.398
Date: 2/10/2011 5:19:31 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
johnnyb συμφωνω απολυτα σε ολα οσα ειπες .
Μα σε ολα ακομη και στην επεμβαση καποιου gm.
Αλλα οταν επεμβει ο τζιμης και επειτα του εξηγησω γιατι αγορασα σε τρελη τιμη τον παικταρα ουυυυυ bilaris ,θελω να γινεται κατανοητη η αγορα του παικτη και πραγματοποισημη.

Ας επεμβει δηλαδη ο τζιμης ,κατι σαν εφορια και να με ρωτησει.
Φιλαρακο τι τρελη αγορα εκανες?
Μηπως ηθελες να ξεπλυνεις χρημα?
Να με ελεξει να με ξεψαχνησει ,δεν θα πω τιποτα.
Αλλα στο τελος εφοσον η αγορα ειναι καθαρη και εγινε επειδη γουσταρα το ονομα του παικτη ,τα δοντια τα μαλλια ,να γινει κατανοειτο και η αγορα μου να συντελεστει κανονικα.

Αν δε μου βρει κανενα ψεγαδι η εφορια ,γιατι να μου επιβαλει προστημο ή γιατι να μου κατασχεσει τον παικτη?
χαχαχα

This Post:
00
132391.401 in reply to 132391.393
Date: 2/10/2011 5:21:43 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Ρε κουφαλα θα βρω παικτη ονοματι Νικο giouxtas και αν δε σου πουλησω το παλτο με 3 μυρια....
Θα σε κανω να καταγγειλεις τον εαυτο σου.
χαχαχαχα

This Post:
00
132391.402 in reply to 132391.400
Date: 2/10/2011 5:23:31 PM
Overall Posts Rated:
343343
Μα δεν τιμωρείται ο αγοραστής στην προκειμένη περίπτωση εάν δεν υπάρχει κάτι άλλο. Διόρθωση τιμής πέφτει στον πωλητή...

Ας επεμβει δηλαδη ο τζιμης ,κατι σαν εφορια και να με ρωτησει.

Σε βεβαιώ πως κανείς ποτέ δεν πρόκειται να δηλώσει ένοχος. Το να υπάρξει η παραμικρή συζήτηση, είναι χάσιμο χρόνου. Δεδομένη η ευχέρεια για έφεση. Εκεί μπορείς να πεις ότι θες για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου...

This Post:
00
132391.403 in reply to 132391.402
Date: 2/10/2011 5:33:41 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Μα αν υπαρχει και αλλος βλαξ σαν και μενα και χτυπιομαστε για το παλτο bilaris ,γιατι να γινει διορθωση τιμης στον φουκαρα που τον πουλαει.

Ειναι σαν να εχει ο φουκαρας το μοναδικο καρβουνο στον κοσμο και 2 ψηταδες πλακωνωντε να το αποκτησουν.
Και σου βγαινει μετα ενας οικος εκτιμησης και σου λεει .
Κυριε εσεις πουλατε το καρβουνο στη τιμη ρουμπινιου.
Νο ΝΟ θα παρετε την τιμη που εχει το καρβουνο.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
ΤΙΜΗ?
ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.

Στην ελευθερη αγορα λοιπον δεν μπορει να βγει αυτος ο οικος και να πει ΝΟ ΝΟ.

Εδω γνωστη ομαδα μπασκετ πηρε μπασκετμπολιστα ονοματι jordan λογω ονοματος
χαχαχα

Για καποιους λογους καποια πραγματα σε αναλογες συγκυριες γινοντε ανεκτηματα

Last edited by bilaris express at 2/10/2011 5:35:08 PM

This Post:
00
132391.405 in reply to 132391.404
Date: 2/10/2011 6:06:04 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
mamu ακριβως αυτο.
Το εχω πει αυτο ,οτι ετσι απλα εισαι και παραμενεις το θυμα.

Εγω τωρα εχω παει στον καλος εννοουμενο κομπλεξικο που και εκεινος εχει τα δικια του και χτυπαει την τιμη.
Και θελω να ξεχωρισω τον καλος εννοουμενο κομπλεξικο απο τον κομπλεξικο που προσπαθει κακοβουλα να σαμποταρει μια ομαδα.

Το εχω πειασει allround και με διαφορα παραδειγματα, ωστε να φτασουμε επιτελους να τιμωρειται μονο αυτος που κανει κακοβουλη πραξη.

Και αυτο ,αν το συστημα παραμεινει ως εχει, μπορει να γινει μονο με διαλογο με τον καλοπροεραιτω gm.

Για να ειναι λοιπον δικαιο το σκηνικο του παιχνιδιου θα πρεπει να αλλαξει κατι στη μηχανη ή στη δουλεια του gm.
Ο ποιος θα πρεπει να σπαταλησει αρκετο χρονο ωστε να δει ολες τις πτυχες ενος θεματος σε περιπτωση ενστασης.
Και σιγουρα δεν ειναι λυση να μαθει ο αγραμματος αγγλικα και να κανει ενστασεις στους bb.
Τα θεματα τα εδω θα πρεπει να λυνωντε εδω στην Ελληνικη κοινοτητα.
Δεν χρειαζομαστε τροικα και στο bb
χαχαχα

From: JohnnyB
This Post:
00
132391.406 in reply to 132391.405
Date: 2/10/2011 6:23:11 PM
Overall Posts Rated:
343343
Θέμα ισορροπίας είναι και νομίζω πως καταλαβαινόμαστε...Δεν υπάρχει λόγος να λέμε τα ίδια και τα ίδια....Βασίλη έχουμε συζητήσει το θέμα σου άπειρες φορές. Τότε μιλούσα σαν αξιωματούχος...Τώρα μιλάω σαν απλός μάνατζερ. Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη...Ο διάλογος με τους Τζίμηδες σε θέματα ξεκάθαρα με βάση τους κανονισμούς που έχουν δεν προσφέρουν κάτι πέρα από το να τους κουράζουμε. Όπως στο παρελθόν είπα πολλές φορές η δουλειά τους είναι να εφαρμόζουν τους κανόνες όχι να τους φτιάχνουν.

Για μένα όσο καιρό είχα αυτή την θέση αυτές οι περιπτώσεις ήταν και οι δυσκολότερες. Οι περιπτώσεις που πάντα ρωτούσα στο ανάλογο φόρουμ.

Από κει και πέρα κανείς δεν ζήτησε από κανέναν να μάθει ξένες γλώσσες. Το μόνο που εγώ τουλάχιστον είχα ζητήσει, είναι ότι γραφτεί να ναι με Ελληνικούς χαρακτήρες, για να είναι εύκολη η μετάφραση του. Εάν υπάρχουν απορίες από τους πιο πάνω, αυτοί θα ρωτήσουν τους τοπικούς τζίμηδες για το νόημα.

This Post:
00
132391.407 in reply to 132391.406
Date: 2/10/2011 6:41:56 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Ρε johnny δεν ειναι το θεμα πως αντιμετωπισες το θεμα οταν ησουν gm ή τωρα ο Νικος.
Το θεμα ειναι ,εσυ ο Νικος ,ο παυλος κ.τ.λ κ.τ.λ τι αποψη εχουν για τα κενα και τα παραθυρα του παιχνιδιου ,ωστε να διορθωθουν.

Απο τους bb φαινεται οτι ενδιαφεροντε να παρει το παιχνιδι εκ νεου μια ωθηση προς τα πανω.
Αυτο δεν γινεται μονο με νεες τακτικες και φρου φρου και αρωματα.
Πρεπει επιτελους να λυθουν καποια ουσιαστικα κενα και προβληματα του παιχνιδιου.

Εσυ θεωρεις αστοχα τα παραδειγματα που σου ανεφερα?
Μπες μεσα σε μια τετοια κατασταση αν δεν εχεις μπει.
Πως θα αισθανθεις?

Τελειως ευαλωτος ως ομαδα ,γιατι ανα πασα στιγμη η ομαδα σου μπορει να παθει κακο ,απο μια κακοβουλη πραξη μιας ομαδας σαμποταζ ,απο μια διορθωση τιμης ,απο τον στιγματισμο της ομαδος σου ενω ηταν αθωα...

Δεν πρεπει να αλλαξη κατι?
Εχεις ομαδαρα ,πως θα αισθανθεις αν πεσεις θυμα και αυτο σε παει μια σεζον πισω?

This Post:
00
132391.408 in reply to 132391.407
Date: 2/10/2011 6:46:31 PM
Overall Posts Rated:
343343
Θα πάω στο suggestions forum και θα πω την άποψη μου, με τα επιχειρήματα μου...Από κει και πέρα...δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

Advertisement