nie bądź śmieszny, że był tyle wart, bo sam dobrze wiesz, że nie...zresztą wszystkich swoich grajków wystawiasz po cenach zawyżonych ze 200% i sam nie kryjesz, że czekasz na łosi...więc to jest wszystko wyrachowane...
co do TLa to nie muszę patrzeć ile tacy grajkowie są warci, bo tyle na nim siedzę (szczególnie jeśli chodzi o podkoszowców), że mam bardzo dobre pojęcie w cenach...Twój grajek nie miał nic szczególnego, żeby dawać za niego taką kasę, ani masakrycznego OD ani PS, za co się najwięcej w przypadku takich grajków płaci, nie miał też potencjału i zaraz się bloknie, Tomi dobrze mówi, połowa tej kasy co dostałeś, no może trochę więcej, ale niewiele.
za 2kk to już można mieć naprawdę zajebistego podkoszowca, a Twój taki nie był, taki ot przeciętniak, bez większych możliwości dalszego rozwoju przy tym ograniczonym potencjale.
ps. ten Twój Hruska też jest wart te 2,6kk, które za niego chciałeś? bardzo ciekawe...to mój Medina jest od niego lepszy, lepiej rozłożony i z wyższym potencjałem, to ile mtyślisz mam za niego brać 3,2kk wystarczy? WOW, zostałem uświadomiony, że jestem milionerem :)
Last edited by Huanito at 2/6/2013 5:37:39 AM