BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές- ΛΟΓΟΙ

Εκλογές- ΛΟΓΟΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109303.4 in reply to 109303.3
Date: 9/8/2009 10:04:53 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά

Μετά από ψάξιμο παιχτών στα ντραφτ να κάνω ένα μικρό διάλειμμα θέτωντας υποψηφιότητα θα γράψω δύο λόγια για το τι κάναμε αυτές τις 2 σεζόν.Καταρχήν θέλω να σημειώσουμε ότι οι εκλογές είναι για την Εθνική Νέων(δεν σου την λέω φίλε να ξέρεις μην αρχίσουμε μα κ μου).

Η πρώτη σεζόν κάθε προπονητή έχει πολλές ιδιαιτερότητες.Προσπαθεί να δει τι γίνεται να έρθει σε επικοινωνία με χρήστες των παιχτών.Λίγο πολύ δεν είναι ότι καλύτερο.Ξεκίνησε όμως ένα ψάξιμο παιχτών,παρακολούθησεις ώστε να ανεβάζουμε κάποια σκιλ για το μέλλον.
Από θέματα οργάνωσης κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με την βοήθεια πολλών παιδιών.Αποψη μου βοηθώντας την Εθνική μαθαίνεις πολλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν κ στην ομάδα σου.

Σαν πορεία την πρώτη χρονιά δεν πήγαμε καλά την 2η καταφέραμε να φτάσουμε στην φάση των 16 στο τουρνουά που συμμετείχαμε.Δικαιολογίες δεν θα πω.Προσωπικά πιστεύω αν δεν είχα την ατυχία με τους τραυματισμούς θα ήμασταν ακόμα πιο ψηλά.Σημαντικό κομμάτι είναι να ξέρετε η βοήθεια από τους χρήστες που έχουν παίχτες στην Εθνική.Με αγωνιστική κατάσταση δυνατο+ μπορείς να χτυπήσεις ένα αντίπαλο καλύτερο από εσένα γι αυτό ότι κ να κάνει ο κάθε προπόνητης τον τελευταίο λόγο έχει η ανανέωση της προπόνησης της Παρασκευής.
Ευχάριστο το γεγονός ότι κάποιοι παίχτες θα συνεχίσουν στην μεγάλη Εθνική την επόμενη σεζόν.

Τώρα το μέλλον της Εθνικής είναι δύσκολο.Ψάξαμε για παίχτες στις πρώτες κατηγορίες στις περισσότερες χώρες δεν υπάρχει κάτι καλό.Οι 20-21 ετών αυτή την στιγμή δεν είναι τόσο δυνατό υλικό αλλά δεν θα μείνουμε με τα χέρια κατεβασμέναΧθες παίξαμε με Πολωνία κ χάσαμε στην 2η παράταση.
Δουλέψαμε την προηγούμενη σεζόν με τους 18αρηδες κ ήμαστε σχετικά καλά.

Πρώτος στόχος τις επόμενες 2 σεζόν να βρούμε καλά ντραφτ κ τους δουλέψουμε όσο γίνεται ώστε σε 2 σεζόν να εχόυμε ανταγωνιστική ομάδα κάθε σεζόν.
Πορεία το σημαντικότερο πράγμα για κάποιους.Τετράδες ακούω κούπες κ τέτοια.Αυτά παιδιά δεν υπάρχουν προσωρινά.Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά ξέρω όλους τους παίχτες που υπάρχουν κ κρίνω.Θα έχουμε πάλι τμήματα σκάουτινγκ κ άλλες θέσεις ώστε να έχουμε εξίσου καλή οργάνωση στην συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλές εκλογές να γίνουν σε ένα καλό κλίμα ας αφήσουμε τους τσακωμούς μακρυά από το φόρουμ κ την ζωή μας γενικά.Ημουν κ είμαι ανοιχτός σε κάθε άποψη για το πως θα γίνει ακόμα περισσότερο καλύτερη η Εθνική έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε μέσω του φόρουμ κ μέσο π.μ

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδια που με βοήθησαν σε όλους τους τομείς.Είμαι τυχερός που γνώρισα παιδιά μικρά μεγάλα κ πέρασα ευχάριστα με την παρέα τους αυτές τις 2 σεζόν.

Καλές εκλογές!!!

Kavala44

Message deleted
From: akis07
This Post:
00
109303.6 in reply to 109303.4
Date: 9/9/2009 3:54:29 AM
Overall Posts Rated:
1111
Γεια σας λεγομαι σταυρος και διεκδικω την θεση στην εθνικη.Ξερω πως αν δειτε την κατηγορια της ομαδας μου και την περσινη της θεση θα πειτε 'πω με αυτον σιγουρα νικη δε θα σταυρωσουμε'.Θελω να πληροφωρησω ομως πως ενω ολες οι αλλες οι ομαδες ειχαν 4 νικες τουλαχιστον εγω οταν γραφτηκα ειχα μια νικη και εννια ηττες.Κι ομως εφτιακσα γρηγορα μια ομαδα φοβητρο για την συγκεκριμενη κατηγορια (μπορει να πειτε οτι υπερβαλω μα αυτη η ομαδα νικησε τον περσινο πρωταθλητη της κατηγοριας και πολλους απο αυτους που συμμετειχαν στα πλει οφ)Ετσι οπως διαχειριστηκα την ομαδα μου ετσι θα διαχειριστω και την εθνικη αυτα.

From: antiion
This Post:
00
109303.7 in reply to 109303.1
Date: 9/9/2009 8:33:17 AM
Overall Posts Rated:
00
geia sas..legomai antonis,kai exw t username antiion eimai proponitisi tis irakleia bc kai exw 8esei ipopsifiotita gia na ginw manager tis e8nikis ellados..eimai stin triti katigoria t prwta8limatos kserw oti einai mikri i katigoria p agonizetai i omada mou,ala ta pame kala...8elw na pragmatopoisw skliri douleia m tn e8niki ellados,kai skopos eimai einai i kataksisi an einai efikti enos titlou.8elw na sindiasw t talento tis e8nikis mas exoume kalous paixtes kai prepei na tous aksiopoisoume pisteyw..dwste m tin psifo sas kai eimai sigouros oti 8a dikaiw8ite...t kserw oti einai poly i dyskoli i kataktisi kapoiou titlou ala 8a prospa8isw gia t kalitero dynato...mesa apo skliri douleia kai proponisi i e8niki tn newn mporei na petixei polla t kserw oti t epipedo einai poly ipsilo ala 8a valw t dinata mou..gia na aksiopoisw tn dynatotita t ka8e paikti tis omada m..

Last edited by antiion at 9/9/2009 3:29:30 PM

Message deleted
This Post:
00
109303.9 in reply to 109303.7
Date: 9/9/2009 8:47:24 AM
Overall Posts Rated:
3131
Αυτό το νήμα είναι για ομιλίες υποψήφιων και μόνο, ΜΙΑ ανά υποψήφιο.

Οι Κανονες το λενε καθαρα. ΕΝΑ ανα χρηστη. Αν θελεις μπορεις να κανεις Επεξεργασια στο πρωτο που εγραψες, αλλα δευτερο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Last edited by GM-Macedonian at 9/9/2009 8:48:12 AM

Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.
From: sorazal
This Post:
00
109303.10 in reply to 109303.9
Date: 9/11/2009 7:32:16 AM
Overall Posts Rated:
99
kalispera paidia. to onoma mou einai Lazaros kai stous upopsifious tha me vreite ws sorazal.

de tha vgalw kanea fovero logo. eimai stin II.2 katigoria. i teleutaia itan i prwti mou seson stin katigoria kai den piga kala. genika omws exw anevei 2 katigories se 5 season.

oso gia tin ethniki...de thelw na lew megala logia. to sigouro einai oti tha prospathisw gia to kalutero. poios thelei na xanei allwste?

kali epituxia se olous tous upopsifious. opoios kai na vgei tha eimaste oloi mazi tou. ethniki omada einai allwste

Euxaristw Polu
Sorazal

Last edited by sorazal at 9/11/2009 10:27:48 AM