Καλησπερα σας,
Το ονομα μου ειναι Νικος και ειμαι 23 ετων.Κατοικω στην Αθηνα απο οπου και καταγομαι.Θελησα να δηλωσω συμμετοχη κατι(το οποιο εκανα εντελως αυθορμιτα λαθος μου αλλα θελησα να το δοκιμασω)Ειμαι 4 σεζον στο παιχνιδι και η 12 σεζον θα ειναι η 5η μου.Ειμαι στην κατηγορια της IV.36(θεωρω πιο σωστα οτι ενας προπονητης για να δηλωσει συμμετοχη θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον στην ΙΙΙ.Αλλα αν το μοναδικο κρητιριο για την εκλογη εθνικο προπονητη ειναι η κατηγορια νομιζωθα ηταν χαμενη υποθεση οι εκλογες.Οπως καθε υποψηφιος(θεωρητικα)εχει ενα πλανο να παρουσιασει.Εγω εχω ενα πλανο ετοιμο το Οποιο θελησα να σας παρουσιασω,για να σας πεισω να με ψηφησετε(χωρις να μειωνω καποιον υποψηφιο στα ματια σας κατι το οποιο δεν θελω και δεν μ"αρεσει να κανω)
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Πριν το τελος της σεζον ειχα αποφασισει να δηλωσω συμμετοχη,ειχα την ευκαιρια να ερθω σε επαφη με τον πορηγουμε εθνικο μας προπονητη τον γιαννη(γνωστο ως kavvala44),εναν ανθρωπο που ανεκαθεν εκτιμουσα απεριοριστα και του οφειλα πολλα ευχαριστω γιατι μας ανεβασε την εθνικη μας,μετα απο αυτη την επαφη τον εκτιμισα ακομη περισσοτερα.Λεγοντας του τις σκεψεις για να λαβω μερος στις εκλογες της εθνικης μου ειχε πει"αν εμπιστευεσε τις ικανοτητες σου καντο"(αυτη η σκεψη στριφογυριζει στο μιαλο μου ακομα:-).Ενας 2ος λογος ειναι η αγαπη μου για βοηθεια προς την εθνικη μας ομαδα,ανεκαθες δηλωσα την προθυμεια μου για βοηθεια και θα το κανω και μετα ανεξαρτητως τους ποιος θα βγει ο επομενος κοουτς.
Ποιος ειμαι;
Ξεκινησα στο ΒΒ την 8οη σεζον,ξεκινωντασ απο την V κατηγορια.Στη πρωτη μου σεζον κατεφερα να ανεβω κατηγορια τεμρτιζοντας πρωτος με συνολικα ρεκορ 23-2.Την σεζον 9 με φιλοδοξιες και πιστη στους παικτες μου,καταφερα να σταθεροποιηθω στην κατηγορια,χωρις καποιο συμαντικο γεγονος.Την σεζον 10 μια κακη σεζον χωρις παικτες καλους και προσπαθεια ωστε να φερω εναν μεγαλο παικτη μαζευοντας χρηματα τα playout εκανα την εμφανηση της,ωστοσο καρδισα την παραμονη μου με ανετη επικρατηση 3-0.Την περσινη σεζον ηταν η πιο ατυχη σεζον.Κανοντας μια πολυ καλη πορεια στην κατηγορια και διαθετωντας το καλυτερο ροστερ με τον καλυτερο παικτη,ο οποιος τραυματιστικε στον τελευταιο αγωνα της κανονικης περιοδου(40000 μισθ0)πλεον τα πλαυ οφ ηταν διαδικαστικου περιεχομενου ωστοσο το παλεψα και εμεινα ικανοποιημενος.Αυτα για εμενα και τις σεζον μου στο ΒΒ.
Προσωπικο
Αν βγω ο προπονητης θα ηθελα να διαθετω ενα προσωπικο απο παικτες με ορεξη και με πολλες ωρες για δαπανη προσπαθωντας για το καλυτερο.Σε αυτους θα ειναι φυσικα ο γιαννης ο ανερχομενος κοουτς που θα εχει τον πρωτο λογο.Η πολυτιμη βοηθεια του τυφωνα ευπροσδεκτη και πολυ χρησιμη.Η συνεργασια με τον καχαμπαρ.Και απο εκει και περα η πολυτιμη βοηθεια(αν εχουν ορεξη να μου δαπανησουν λιγα απο τα λεπτα τους για να δουμε για την εθνικη μας)Οι:γιαννης(με την ομαδα τους ασυγκρατιτου),ο φιλος νικολας,Ο φιλος ροτοντο,και ο φιλος με την ομαδα(των ταυρων(χεχεχεχε)).Απο εκει και περα θα διατεθουν και θεσεις οπως για την τρανσφερ λιστ,για σκαουτινγκ αντιπαλων και μεγαλη προσοχη θα δοσουμε στα δραφτ αλλα και 19αρηδες και 20αρηδες,με σκοπο να φτιαξουμε μια μεγαλη μελλοντικη ομαδα με πλυθωρα επολογων.
Κριτιρια επιλογων παικτων
Τα κριτηρια μου για την επιλογη των απικτω ειναι απλα.Οι ικανοτητες καθε παικτη ειναι το πρωτευον στοιχειο φυσικα.Ωστοσο η αγωνιστικη καταταξη θα ειναι εξισου σημαντικη οπως καιη αντοχη και υπολοιπα δευτερευοντα στοιχεια.
Θελω να ευχηθω τα καλητερα και αυτος που ειναι στην αρεσκεια σας ας κερδισει.Εγω θα βοηθησω και μετα τις εκλογες και ειμαι προθυμος εχωντας αφθονο χρονο.Καλη επυτιχεια.Ελπιζω να σας επεισα με τα επειχηρηματα μου.Οποιαδιποτε ερωτηση εχετε ειμαι προθυμος να απαντησω στο καταλληλο ποστ.Καλη επυτυχεια σε ολους και παλι :-)
Νικος