BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.28 > Βραβεια Σεζον 12

Βραβεια Σεζον 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
147650.4 in reply to 147650.3
Date: 06/24/2010 06:00:37
Overall Posts Rated:
136136
Ας πω και εγω την αποψη μου.

Καλυτερο προπονητη, θα βαλω τον προπονητη mouloxtoss που μονο μουλοχτος δεν ειναι μιας και εχει κανει τρομερη δουλεια με την ομαδα του και με τα συστηματα.

Καλυτερη ομαδα, σιγουρα ο Ηλιος. Με εχει εκλπηξει και πιστευω πως ειναι παρα πολυ δυνατος για τα δεδομενα της τεταρτης κατηγοριας.

MVP: Δυστυχως δεν μπορω να ψηφισω δικο μου παιχτη, αλλιως η ψηφος μου θα ηταν σιγουρα για τον θεο και κολωνα της ομαδας μου Dotan Bachar (2677403), οπωτε Knud-Erik Knudsen και για μενα.

Ευχαριστη εκπληξη για μενα ηταν οι Αλιγατορες, πραγματικα δεν τους περιμενα τοσο δυνατους, και η αληθεια ειναι οτι το πρωτο μου ματς στην κατηγορια που συνδυαστηκε με ηττα απο τους Αλιγατορες με ξενισε καπως και δεν το περιμενα με τιποτα. Αυτος ηταν και ο λογος που μεσα στην χρονια αλλαξα τοσο πολυ τον κορμο της ομαδας και εγιναν μεταγραφες και αλλαγη σε πολλα συστηματα. Για μενα κανει παρα πολυ καλη δουλεια και σιγουρα ενας πολυ ισχυρος αντιπαλος.

Δυσαρεστη εκπληξη για μενα ηταν οι Neapoli Daemons. Οχι για καποιο αγωνιστικο λογο παρα μονο γιατι προσπαθησαν με ανεντιμα μεσα να δυναμοσουν και να μας ποιασουν κοροιδα. Και τετοια πραγματα δεν εχουν χωρο στο παιχνιδι, οταν ολοι προσπαθουμε να το κραταμε καθαρο. Ελπιζω να εχει λυθει το θεμα ωστε να μην επανελθω.


Aris kai den eimai kala