Tisztában vagyok vele, hogy csak egy jelölt egy poszt engedélyezett, de ez a 4000 karakter nem volt elég, hogy kifejtsem a választási szövegemet.
Folytatás:Szeretik a kedves választók ezt a témát, ezért, ha már meglegyintettem, engedjétek meg, hogy erre is kitérjek. Multiskill vs. Monoskill? Már sokan leírták, hogy ezalatt a négy szezon alatt, ami a játékos draftolása és 21 éves kora között eltelik, nem elég ahhoz, hogy a játékosoknak kiegészítő skilleket is lehessen edzeni. Ezzel alapjában véve egyetértek, azzal a kivétellel, hogy szükség van olyan bedobókra is, akiknek a külső skillek rovására említésre méltó belső képességekkel is rendelkeznek, ami egy belső támadásnál válhat a válogatott hasznára.
Természetesen nem csak jó játékosból lesz sikeres egy válogatott, hanem a helyesen kiválasztott taktikákból. Ezen a területen sem vagyok zöldfülű, hiszen már a legelején bekapcsolódtam a taktikázásokba. A meccsek előtti szokások taktikázásokat - ha Urimate erre is rábólint - továbbra is a jól bevált külső fórumon folytatnám. És továbbra is az fejti ki véleményét, javaslatát, aki szeretné.
Még ha egy világverő válogatottat hozunk össze, akkor se mondhatjuk, hogy sikeres válogatottunk van, ha nincs a fórumokon aktivitás, jó hangulat. Már több szezon óta vezeti Kaygee a válogatott kiváló tippversenyét, ha ezt tovább folytatná, én csak örülnék neki. Általában viszont az elmúlt két szezonban az U21 fórumára a kihaltság volt jellemző, valahogy fel kéne dobni, esetleg a hattrick mintájára valamilyenfajta beharangozókkal, de bármilyen ötletre nyitott vagyok.
Célkitűzések: Mivel én csak a centerekről és az erőcsatárokról rendelkezem adatokkal, óvatos lennék a célok megfogalmazásában (egyébként az ő korosztályuk ismét bivalyerős lesz). Úgy gondolom, hogy sokan már egy előző két szezonnál eredményesebb ciklussal is megelégednének, de én persze, csak valamilyen érem megszerzésével lennék igazán elégedett.
Remélem, sikerült meggyőznöm Benneteket, ha igen, akkor itt tudtok szavazni:
http://www.buzzerbeater.com/country/48/ntelection.aspxHa bármilyen kérdésetek, javaslatotok van, akkor azt itt írjátok meg:
(158823.1)Hajrá Magyarország!