Opowiem wam historię która nie wiem czy jest śmieszna, straszna czy przerażająca, sami oceńcie.
Otóż dziś oglądając jednym okiem relację założyłem sobie że dowiem się czemu czasem skuteczny zawodnik "pudłuje niemiłosiernie" a ten co nieskuteczny wcale takich komentarzy nie dostaje. W końcu to jakaś tam wiedza o twórcach silnika, o ich wiedzy i umiejętnościach, dobrze wiedzieć jak napisali algorytm, bo może to pomóc zrozumieć silnik w ważniejszych sprawach
No i odkryłem algorytm, tylko nie wiem czy to dobrze dla mnie i dla was....
1.Zawodnik otrzymuje komentarz "pudłuje niemiłosiernie" po swoim 4 niecelnym rzucie z gry
2.Każdy następny celny rzut zawodnika powoduje wyświetlenie komentarza "pudłuje niemiłosiernie"
3.Piaty niecelny rzut zawodnika powoduje że komentarz przestaje się wyświetlać i przy celnych i niecelnych rzutach.To wszystko...czy widzicie ten absurd?
Przykładowo, zawodnik pudłuje 4 rzuty z gry, dostaje ten negatywny komentarz, następnie pudłuje 30 kolejnych rzutów i przy żadnym z nich już tak surowo oceniany nie jest. Drugi zawodnik pudłuje również pierwsze 4 rzuty z gry, dostaje negatywny komentarz,
następnie trafia z rzędu 30 rzutów z gry i po każdym dostaje dopisek.....tak tak - "pudłuje niemiłosiernie"Śmiać się czy płakać?
Co można sądzić o twórcach algorytmów? Czy może o programistach którzy te algorytmy ładują w silnik?
Ja nie mogę tego napisać co o tym sądzę bo koment by znikł za minutę a ja bym dostał dożywotniego bana na forum
Ale jeśli zmiany w BB idą w tym kierunku to ja pragnę wystosować apel - NIECH BB-CY JUŻ NIGDY NIE WPROWADZAJĄ ŻADNYCH POPRAWEK DO SILNIKA
ps. Kogoś lotnego w angielskim proszę o przełożenie tego na ich język i wystosowanie apelu na Globalu wraz z przyczyną takiej akurat prośby
Last edited by darkonza at 1/29/2011 2:47:48 PM