BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > ΒΡΑΒΕΙΑ SEASON 15

ΒΡΑΒΕΙΑ SEASON 15

Set priority
Show messages by
From: Evzonas
This Post:
11
180414.4 in reply to 180414.1
Date: 4/17/2011 9:29:44 AM
Overall Posts Rated:
100100
χαχαχαχαχα!!(για το copy-paste γελαω)...!Λοιπον τα δικα μου βραβεία...
1)Οπως και περσι ειχα ψηφισει τον πρωταθλητη ...ετσι κανω και φετος. και ο ολυμπιακος στο μπασκετ εχει 25-0 και πανε λεει να κανει ρεκορ τελειωνοντας αηττητος αλλα αυτο δε μου λεει κατι αν δεν παρει την κουπα.οποτε αυτοψηφιζομαι
2)στα προτυπα του nba θα ψηφισω mvp της σεζον και των playoff.mvp της σεζον θα ελεγα και εγω τον frame (οπως ψηφιστηκε εξαλλου) αλλα mvp των playoff θα ψηφιζα και εγω τον ολοκληρωμενο αλλεγκρα.
3)ψηφιζω τον κοσμα γιατι εχει καταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι.το μονο που του καταλογιζω για να λεμε και τα στραβα ειναι οι προπονησεις αγων.καταστασης κατα τη διαρκεια της σεζον.
4)Leonardo.Συμφωνω και εδω με τον Κοσμα κυριως οσον αφορα τη διαχειριση του ενθουσιασμου του.με τετοιους παιχτες δεν επρεπε να πεσει.ευχομαι αυτη η σεζον παντως στην τεταρτη κατηγορια να τον βοηθησει και να γυρισει πιο δυνατος στην ΙΙΙ.
5)Θα μοιραστουν 2 ομαδες το βραβειο μου.η πρωτη ειναι οι cholargos legends στους οποιους πιστευω πολυ εν οψει και της νεας σεζον.η δευτερη ειναι ο Panathinaikos 2009.μαρεσε γιατι ωρες ωρες φαινοταν ναχει παρατησει το παιχνιδι και ναμαι ειλικρινης δεν τον πολυυπολογιζα αλλα φορμαριστηκε στα playoff,πεταξε εξω ευκολα τον αρη και με αναγκασε να παιξω δυνατα εναντιον του βλεποντας οτι διεθετε μια εξαιρετικη ομαδα.του χρονου μην τον υποτιμησετε.
6)ο Θανος που ακομα δεν εχω καταλαβει πως δεν μπηκε playoff.τη σεζον 16 δεν αποκλειω αυτη η ομαδα να φτασει τελικο.και φετος τον υπολογιζα πολυ αλλα οπως ειπε και ο επιτιμος πρεπει να ασχοληθει πιο πολυ με το πρωταθλημα.επισης,τη σεζον 16 υποσχομαι να μην πω καλη κουβεντα για κανεναν απτους παιχτες του...
7)ο πρωτος τελικος αναμφισβητητα.ο εφταψυχος κοσμας που δεν τα παρατουσε ποτε και παντα ισοφαριζε μολις προσπαθουσα να ξεφυγω και μολις δικαιολογημενα πιστεψε οτι κερδισε...εφαγε τριποντο απτον simon...
8)Κοσμας ως ο επιτιμος προεδρος!!απο κει και περα θανος,βασιλης,κλαουντιο.για τους γκεστ σταρ ισως πρεπει να ανοιχτει νεο νημα γιατι του χρονου θαρχομαι και εγω οποτε θαμαστε 3.ο Κωστας συνηθως εκθειαζε τις τακτικες του αγαπημενου του Κοσμα...ενω ο Μητσος...ανεμελος και ανετος μας δουλευε ολους ψιλο γαζι με τον τροπο του...!:)συγχαρητηρια επισης σε ολους τους ξεμπαρκους απο αλλες κατηγοριες που εγραψαν τον πονο τους στο φορουμ του ΙΙΙ.14
9)αλλεγκρα.γμτ γινεται 31...
10)fajfaric. μπορει να ειναι εκπληκτικος σουτερ αλλα δεν εχει πασες,ριμπαουντ και ειναι επιρρεπης στα φαουλ κατι που παραλιγο να μας στοιχισει στον πρωτο τελικο...εξαιτιας των παραπανω λογων θα μπει για πωληση την πεμπτη.

This Post:
11
180414.5 in reply to 180414.1
Date: 4/17/2011 9:29:52 AM
Overall Posts Rated:
5454
1) Καλύτερη ομάδα
Symteam,το να βγάζει μια ομάδα καταρτισμένος OD και ID σε ΙΙΙ κατηγορία για εμένα λέει πολλά. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην ΙΙ παιχταρά.
2) MVP
Vincent Schöttner,θα ήθελα πάρα πολύ να τον είχα δίπλα στον Giesta,πολύ εύστοχος,βοήθησε την ομάδα του να κρατηθεί ψηλά.
3)Καλύτερος προπονητής
wud1976-ο Κοσμάς-ο πρόεδρος- φοβερή διαχείριση παικτών,οικονομίας,διαιτητών,παράδειγμα προς μίμηση για τους νεοφώτιστους.
4) Χειρότερος προπονητής
Leonardo 45,λάθος επιλογές στους παίκτες και κατά συνέπεια και στην οικονομία της ομάδας τους,πήγε προς το τέλος να μαζέψει μερικά πράγματα αλλά και σε αυτόν η τύχη γύρισε την πλάτη στα play outs.Πέρα από αυτά,πιστεύω πως θα ανεβεί στην ΙΙΙ σύντομα.
5) Ευχάριστη έκπληξη
Aris Salonica,δεν ήμουν πέρυσι εδώ αλλά βλέπω πως αυτή η ομάδα έκανε ουσιαστικά βήματα προόδου φέτος,και εδώ είχαμε ατυχίες( J. Biskupski-ημιτελικά) αλλά και πάλι η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη.
6) Δυσάρεστη έκπληξη
JK69ER,θεωρώ πως θα μπορούσε άνετα να ήταν στην 5-6 θέση και να κέρδιζε την παραμονή,ιδιαίτερα από την στιγμή που πήρε το τούμπανο βραζιλιάνο.
7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι
(32715241) πρέπει να βγει σε DVD το λιγότερο.
8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum
Δημήτρης Minoan Bulls,πάντα άμεσος και αντικειμενικός,κάνοντας αισθητή την παρουσία του μέσο των σχολίων του κυρίως προς το πρόσωπο του Κοσμά και του Αντρέα.
9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας
A.Giesta,με κράτησε στην ζούγκλα.
10) Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας

Last edited by unforgiven at 4/18/2011 2:46:48 AM

This Post:
00
180414.6 in reply to 180414.5
Date: 4/17/2011 9:34:47 AM
Overall Posts Rated:
5757
Παντα αμεσος κ αντικειμενικος ο Μινοιτης κανοντας κ αισθητη την παρουσια του.....μαλλον καποιο λαθος κανεις κλαουντιο.....αυτος π περιγραφεις δεν εχει καμια σχεση με τον κυριο Δημητρη...ημαρτον δλδ..:)

Οταν βγαλει τα κοκκινα γυαλια κ σταματισει να εκθιαζει τον γαυρο τοτε το σκεφτομαι για το αντικειμενικος κυριως...:p

Last edited by The Birdman at 4/17/2011 9:37:06 AM

From: Evzonas
This Post:
00
180414.7 in reply to 180414.5
Date: 4/17/2011 10:28:16 AM
Overall Posts Rated:
100100
Εσενα Κωστα σε πειραξε που ειπε αμεσο και αντικειμενικο τον Δημητρη(κατι που ισχυει και για εμενα0 και δε σε πειραξε η παρακατω παραγραφος...
"3)Καλύτερος προπονητής
wud1976-ο Κοσμάς-ο πρόεδρος- φοβερή διαχείριση παικτών,οικονομίας,διαιτητών,παράδειγμα προς μίμηση για τους νεοφώτιστους."
...Καλυτερη διαχειριση διαιτητων????χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!αν ψηφιζαμε και για καλυτερη ατακα τοτε θα εβαζα αυτη που εγραψε τωρα ο κλαουντιο!!α ρε προεδρε...θα μου λειψουν ολες οι βρωμικες ενεργειες σου...!

This Post:
22
180414.8 in reply to 180414.5
Date: 4/17/2011 11:14:33 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Ευχαριστω για την τιμη και παραλαμβανω το αγαλματακι εκ μερους των Ταυρων της Κνωσσου! Ευχαριστω τον Συμια, τον Unforgiven και τον Κοσμα. ΔΕΝ ευχαριστω τον Κωστα που εχει καβαλησει το καλαμι...ξερει αυτος, διελυσε ολοκληρη ομαδα λογω...καβαλας!
Στα σχολια φυσικα το βραβειο παει στον Unforgiven και το σχολιο περι διαιτητων. Ουτε κρυμμενο το ειχε, ουτε με καποιο υπονοουμενο, οσοι δεν φορανε ΠΡΑΣΙΝΕΣ παρωπιδες το εντοπισαν χωρις προβλημα!

Στον Unforgiven θα πω οτι με μπερδεψε με την 9η βραβευση του!

9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας

Αυτος τελικα ειναι καλυτερος ή προτιμοτερα χειροτερος που σε κρατησε παρεα με τα ΟΡΝΙΑ?

:):):)

Χαιρετισμους σε ολους!

This Post:
00
180414.9 in reply to 180414.7
Date: 4/17/2011 12:56:45 PM
Overall Posts Rated:
5757
Μα πως να μου κανει εντυπωση οταν εχει βουηξει ολη κοινοτητα για τα εξωαγωνιστικα τερτιπια του προεδρου κ τις συννενοησεις του....το περιεργο θα ηταν να τον δουμε να παιζει σε καποιο ματς τιμια.....παντως κ αυτο θεωρειται μεσα στο παιχνιδι...αφου μπορει γτ να μν το εκμμεταλευτει...:P

From: thanos

This Post:
00
180414.10 in reply to 180414.4
Date: 4/17/2011 6:37:53 PM
Overall Posts Rated:
272272
επισης,τη σεζον 16 υποσχομαι να μην πω καλη κουβεντα για κανεναν απτους παιχτες του...

Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα Αντρικο....χαχαχα...Αστιευομαι. Τα δικα μου βραβεια παιδια μαλλον αυριο θα τα εχω. Πολυ ωραια ποστα απο ολους σας εχω να πω!!! :)

From: wud1976

This Post:
00
180414.11 in reply to 180414.10
Date: 4/17/2011 7:16:16 PM
Overall Posts Rated:
180180
Θανούλη δεν απάντησες γρήγορα και άρχισα να ανησυχώ... προσπαθήσαμε σήμερα, αλλά προσκυνήσαμε τον Μπέο... μην στενοχωριέσαι, δεν αξίζει να πρωταγωνιστεί μια ομάδα σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο ψηφίζεται ο Μπέος ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. Εγώ θα γούσταρα ο Παναθηναϊκός, ο Αρης, η ΑΕΚ και όποιος άλλος έχει τα α...α να σηκωθεί να παρατήσει το τραγελαφικό ελληνικό πρωτάθλημα.
Για τους υπόλοιπους: Παιδιά ο Κλαούντιο έχει πιάσει το νόημα... τις τρεις τελευταίες σεζόν έχω προωθήσει για διαιτητές, οπαδούς του Νικόλα που έχουν πιάσει όλα τα πόστα στον χώρο της διαιτησίας και η ομάδα παίρνει πάντα το 90%-10%. Το ότι είμαι πρώτος στα φάουλ είναι στάχτη στα μάτια, κανονικά θα έπρεπε να έχω 35 φάουλ σε κάθε παιχνίδι.

From: thanos

This Post:
00
180414.12 in reply to 180414.11
Date: 4/17/2011 7:23:31 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ημουν Ξανθη και γενικα στον δρομο ολη μερα. Μολις γυρισα απαντησα. Τωρα απλα προσπαθω να παρω τα πανω μου και δεν ειμαι να γραφω για τα βραβεια. Θα το κανω αυριο με πλουσιο ποστ!!! χεχε!!! Δεν προκειται να το παρατησει κανεις, αλλα ειναι αισχος να κανουν κουμαντο τυπαδες τυπου Μπεου που θα επρεπε να ειναι φυλακη με τα τοσα ματς που εχουν στησει. Την προηγουμενη Κυριακη κατι ηξερε οταν ειπε στο Χαριλαου "τι χαιρεστε, αφου 6οι θα βγειτε". Τεσπα. Ας μην σπαμμαρουμε το νημα μας εδω περα. Βραβεια και μονο βραβεια!!!! Και χαβαλες φυσικα!!!! :D

This Post:
00
180414.13 in reply to 180414.8
Date: 4/18/2011 2:49:02 AM
Overall Posts Rated:
5454
χαχαχαχ, έχεις απόλυτο δίκιο πρέπει να το αλλάξω

From: nik69

This Post:
33
180414.14 in reply to 180414.1
Date: 4/18/2011 8:41:57 AM
Overall Posts Rated:
9494
1) Καλύτερη ομάδα: SymTeam εννοείται!!!!!!!!!!!!
2) MVP:Alegra εννοείται επίσης.....
3) Καλύτερος προπονητής: Evzonas τριπλό εννοείται :))))
4) Χειρότερος προπονητής:nik69 -ποιος σοβραός προπονητής αλλάζει την ομάδα λίγο πριν τους τελικούς πουλώντας το αστέρι της ομάδας??? ποιος αντί να το παλέψει για πρόκριση..έριξε απλά λευκή πετσέτα?? moi...:(((
5) Ευχάριστη έκπληξη:SymTeam.....δεν την είχα για πρωταθλ'ητρια και χάρηκα
6) Δυσάρεστη έκπληξη οι 6-7 των ομίλων μας....θέλουν πολύ δουλειά ακόμα...
7) Συγκλονιστικότερο παιχνίδι: 1ος τελικός
8) Χρήστης με την καλύτερη παρουσία στο forum: κοσμας
9) Καλύτερος παίκτης της ομάδας μας:Schottner
10) Χειρότερος παίκτης της ομάδας μας:Panakis......και δεν βλέπω να φεύγει με τίποτα το κριάρι....

Advertisement