BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
180838.4 in reply to 180838.3
Date: 4/19/2011 9:21:36 AM
Overall Posts Rated:
181181
Вирішив висунути свою кандидатуру на пост головного тренера Молодіжної Збірної України )
Багато уваги приділяю молодим гравцям, і хотів би цю уваги та свій досвід поєднати зі своєм баченням розвитку нашої молодіжної команди.
про себе:
Я Кампотік, звати Левко, в ББ з 11 сезону. Любитель мультів та пива(живого), люблю спати і гуляти )) Люблю займатися суспільною діяльністю: допомагати новачкам, тренерам збірної.
Всі ви знаєте мою активність у спілкуванні зі всіма менеджерами незалежно від місця чи номеру дивізіону. І саме у співпраці з усіма менеджерами ББ-України, я бачу запоруку успіху нашої молодіжної збірної! Чому? Якщо ВИ! не будете качати гравців - не буде хорошої молодіжної збірної. А тренер повинен подавати приклад своїм підопічним.
Займаюся скаутством. Давніше, до запровадження скаутства, займався проектом "україна має ЛФ". Але, коли самогон ввів систему скаутства - припинив.
За час цього проекту у збірну було викачено два провідних ЛФа молодіжної збірної - це Алєксєєнко(12108578) та Пасечнік(13525773). Одного з них я треную)
Досягнення моєї команди ще скромні: вигав 3ю лігу. В першому ж сезоні в 2.1 зайняв 4е місце. Зараз моя команда на перехідному етапі розвитку -
качаю молодь, тому зможу повністю присвятити себе збірній. Маю своє бачення тактичної гри та аналізу суперників.

Приорітети:
1) Скаутство рулить, але я бачу чуть іншу систему: скаут малих,
ЛФ - буду сам вести, адже маю великий досвід їх прокачки. Чому сам ? бо ЛФів для збірної я вважаю багато не треба, 2-3 буде достатньо, тому
буду списуватися з менеджерами, хто готовий взяти на себе цю відповідальну роль. ВФ-Ц інший менеджер.
На теперішніх скаутів це не подіє) І моя думка щодо скаутів: не тренера молодіжки заслуга у прокачці гравців, а тих, хто за ними доглядає - тобто скаутів, і тих, хто їх качає. Тренер молодіжки може тільки сказати скауту на що звернути уваги! Чому саме така система, а відповідь дуже проста: багато менеджерів питаються в мене, а як тренуються прямі конкуренти мого гравця? а шо сказати має скаут, якщо половина гравців знаходяться під наглядом іншого!
2) Кожен хто качає гравця, зможе запитати у мене, як тренуються його конкуренти, і отримає чітку відповідь.
3) Велика увага буде приділятися новим командами. Нові команди це не тільки гравці, а й частина нашого суспільства, тому їм треба допомагати. Створив для цього спеціальну тему, тому кожен зможе бачити нові команди.
Оновлення буде проходити щонеділі!
4) Тісний контакт з тренером національної команди стосовно того чи іншого гравця молодіжки.
5) Максимальна прозорість в допустимих межах молодіжної збірної. Впровадження топ 5 по позиціях у певному віці. Країна повинна знати своїх героїв
Це дасть змогу кожному бачити як качаються молоді гравці, і що у майбутньому Молодіжка зможе досягнути. Превю і розбір польотів матчів - обовязкове, з елементами сміху. Поменше печалі ))
6) Дуже велика увага буде приділятися гравцям з потенціалом(зірка країни+), бо вони майбутнє старшої національної збірної. Але це не означає, що "зірка команди" буде відкидатися. Наоборот навіть буде вітатися )
7) Мультискілство гравців. Тобто, буду радити менеджерам качати Ц з пасом та веденням. ВФам - КуС та прохід і т.д. Це для того, щоб можна було урізноманітнити арсенал атакувальних стратегій.
8) З моїм приходом, кожен зможе висловити свою думку щодо тактик на той чи інший матч! але рішення буду приймати сам і відповідальність за результат беру тільки на себе!

І мій найголовніший плюс - маю знайому бабку-шаманку, яка силою зливання яєць, зможе зробити шо хочеш але тре 20ку мати )))

якшо шось забув, то у дебатах допишу, або тут доповню і на всі питання з радістю відповім.
хочу побажати успіху всім кандидатам і нехай оберуть достойного!!!


Last edited by LA-Kampot at 4/19/2011 9:39:42 AM

Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.