Zależy czy wątki mają służyć głównie do dyskusji przedmeczowych czy pomeczowych ;-)
Jeśli głównie do przedmeczowych to powinny być zakładane tuż po zakończeniu poprzedniego meczu. Jeśli głównie do pomeczowych to powinny być zakładane tuż przed meczem.
Poza tym wedle Twojej zasady każdy dzień jest zły, bo albo służy do pracy albo do siedzenia z rodziną ;-)
Głównym powodem założenia wątku wczoraj było to, że wczoraj go napisałem. Jakbym napisał przedwczoraj to bym założył przedwczoraj, a jakbym napisał jutro, to bym założył jutro ;-)
Jasne, że wątek jest zakładany (przynajmniej w części) do odfajkowania ;-) Nie będę się z tym krył ;-) Nie liczę na jakąś super wielką promocję kadr dzięki wątkom meczowym, już nawet przyznawałem się, że ich zakładanie mnie męczy i nie są mi one do prowadzenia kadry niezbędne.
Natomiast jeśli masz jakiś pomysł jak dałoby się lepiej wykorzystać wątki meczowe do promocji kadr to śmiało. Były już w wątkach ciekawe dyskusje na tematy taktyczne, dla amatorów napinek też się coś znalazło, były też dowcipy, udało się jednego usera wkręcić, że nie wiedział kto napisał pierwszego posta ;-) Ale jeśli uważasz, że istnieje super pomysł na ekstra promocję to śmiało - upoważniam Cię do zakładania wątków meczowych ;-) W wybranym przez Ciebie terminie oraz w dowolnej formie ;-)
Ja lepiej nie potrafię wątków meczowych wykorzystać. Promuję kadrę przez dobre wyniki, poprzez zwracanie uwagi na sporą liczbę różnych ciekawostek i niuansików, czyli pod kątem merytorycznym - że interesując się kadrą można się sporo dowiedzieć. Ale kadra to nie Lidl żeby wszystko było nieustanną promocją ;-)