Buna tuturor !
Desii sunt nou in lumea BB,tind sa cred ca nu exista "cea mai buna tactica",deoarece trebuie sa alegi una dintre cele posibile formanduti inainte echipa cea mai competitiva,dupa care alegi ce li se potriveste cel mai bine. Totodata,nu poti alege o tactica exterioara daca jucatorii tai sunt mai buni pe interior. Foarte mult conteaza adversarul,gandirea acestuia pt ca atunci ai sansa sa il contracarezi cel mai bine.
Oricum,din experienta mea (prea mica fata de multi dintre voi),in ofensiva poti alege in felul urmator:
1-aduni cat mai multe informatii posibile despre adversar (de la jucatorii acestuia mai apoi tacticile folosite de el[unde crezi ca sunt ei cei mai buni in positionarea aleasa de adversar])
2-alcatuiesti cea mai buna echipa posibila din punctul tau de vedere
3-atacul tau trebuie sa fie cat mai surprinzator pentru adversar si cat mai eficient in executari.
Dupa ce ai facut aceste alegeri,cred ca esti pregatit sa decizi soarta meciului.
Sa dau insa si un raspuns concret,cred ca as prefera atacul atent sau aruncarile (cel cu tempo normal).
PS:Izolarile pot fi alegeri in situatia in care ai un jucator mult mult peste media celorlalti .
Asta e parerea mea,o zi buna !
Last edited by Burky_xxl at 9/7/2011 9:54:00 AM