BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kouklos
This Post:
11
199876.4 in reply to 199876.3
Date: 11/3/2011 4:25:57 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
Καλημερα και απο εμενα ,

θα ηθελα και εγω να δηλωσω επισημα την υποψηφιοτητα για να αναλαβω το τιμονι της ''μικρης'' εθνικης .

δεν θα σας κουρασω με ξυλινους λογους απλα να σας ενημερωσω οτι εχω την τιμη σε αυτο το ''εθνικο'' εργο που τιθομαι να αναλαβω να εχω στο πλευρο μου ενα πρωην προπονητη της εθνικης τον kavala44 η ομαδα του ειναι xorafa-4- (27620) που αγωνιζεται στην ΙΙ.3.

ειμαι σιγουρος οτι οι νεοι χρηστες θα αναρωτηθουν για το ποιόν μου , λοιπον ειμαι μανατζερ της ομαδας ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ και ειναι συνδεμενος απο την 11τη σεζον .

δεν θελω να υποσχεθω κατι ,αλλωστε η δουλεια του μεχρι τωρα εθνικου προπονητη ειναι σημαντικη ....

...ειναι δυσκολο να την ξεπερασεις , εαν ομως πιστευει καποιος σε εμενα και κυριως στον Kavalla 44 ας δοκιμασει .

καλη συνεχεια να εχετε στις ζωες σας ,μεσα σε αυτες τις δυσκολες οικονομικοινωνικες και πολιτικες συνθηκες .

This Post:
00
199876.5 in reply to 199876.4
Date: 11/3/2011 10:37:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Τσα!!!Ποιος ειμαι εγω,ποιος ειμαι εγω?
ενας ακομα απελπισμενος παικτης του buzzerbeater που θελει να γινει μανατζερ της εθνικης νεων.Αυτο ειμαι....Στεφανος το ονομα μου ή αλλιως steven24 στο buzzerbeater.Παιζω περιπου 2 χρονια buzzerbeater.Σε οτι αφορα την ομαδα μου φετος βαζω μπρος για ανοδο.Αλλα σε οτι αφορα την εθνικη πιστευω οτι 2 θα πρεπει να ειναι τα καθηκοντα μου.Πρωτον να προετοιμαστουν και να ανατραφουν αν μου επιτρεπεται η λεξη νεα παιδια για την εθνικη ανδρων.Το 2ο πραγμα που πιστευω οτι πρεπει να γινει ειναι μια ανοδος στην βαθμολογικη καταταξη κυριως για το κυρος της ομαδας και της χωρας.Σε οτι αφορα τους παικτες που θα αποτελεσουν το ροστερ τα γνωστα κανενας κατω απο προοπτικη σουπερσταρ και φυσικα θα δημιουργηθει ενα team απο τους καλυτερους μανατζερ που θα με βοηθησουν αν βγω προπονητης.Τελος αυτο που ζηταω ειναι την ψηφο σας.Ο,τι ερωτησεις θελετε μπορειτε να μου πειτε και να σας απαντησω.Καλη επιτυχεια σε ολους τους διαγωνιζομενους.

From: Spic13
This Post:
00
199876.6 in reply to 199876.5
Date: 11/3/2011 11:20:00 AM
Overall Posts Rated:
00
Εγω δεν θα σας κουρασω υποσχεσεις.Θα σασ πω μονο δυο πραγματα. Πρωτον, καταφερα με ενα μπατζετ κοντα στα
500000$ να φτιαξω μια ομαδα που πλεον πρωταγωνιστει στο ΙV.36 και με καλους(αλλα οχι με πεχταραδες).Δευτερων, εχω γνωση του τι γινεται με τις τακτικες στο μπασκετ, καθως παιζω μπασκετ και μπορω να προβλεψω τι κανει ο καθε manager

Ευχαριστω...

Last edited by Spic13 at 11/3/2011 11:20:22 AM