Така.. ето и няколко думи от мен вчера мислех да напиша тема по въпроса но имах проблеми с машината и след това не остана време.
Относно кандидатурите всеки има право да се кандидатира и да гласува демократично.
Относно кой кого бие макто ''маче у дирек'' не виждам никаква връзка със предстоящите избори,това дали някой може да се качи или не във А-група зависи от много фактори конкуренция изпадащи,кой кога е започнал,контузий форма,късмет и т.н.
Та да си дойдем на думата за националните избори и по конкретно моята кандидатура.
Както спомена Нико съм в играта от 15 сезон.миналия сезон се качих във 2.3 и продължавам борбата.Аз съм от така наречената нова генерация мениджъри, които използват нетрадиционни схеми и ротаций с цел извличането на максимума от играчите и експлоатацията на слабите звена в противника.Чета много изпробвам постоянно нови тактики следя националния от последните сезон и половина ,следя мачовете и на другите наций изучавам новите тендеций за противодействие на доминиращата схема гледай вътре/лична защита. Не робувам на имена от националния отбор ,които се смятат за сигурни титуляри.
Както повечето от вас сигурно са наясно,че националния отбор не разполага ,нито със неизчерпаемите ресурси на играчи ,нито на потенцияла на играчите на ''големите'' в Бъзър Бийтър.
Генерацията на Моно-чудовищата(Играчи със 2-3 много високи умения и почти никакви други умения)залязва в световен мащаб започват да се налагат многофункционалните играчи играчите на 24-25г възраст,тренирани по съвсем различна методология.
Тежки крила със много висока стрелба ,пробиви и външна.
Високи гардове със множество вътрешни умения и т.н
Затова ако стана треньор на националния отбор ще давам предимство на играчите със вторични умения дори за сметка на 1-2 първични.
Във мачовете без значение ще играят само и единствено млади проекто национали за трупане на опит.
Ще се толерира тренирането на издръжливост и наказателни удари.
Ще има нови общи изисквания за повиквателна за националния отбор.
България над всичко !