BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 20 julkistukset

Kauden 20 julkistukset (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
218997.4 in reply to 218997.3
Date: 8/17/2012 3:46:48 PM
Overall Posts Rated:
587587
Asiaa tankkauksesta

Kuten mainitsimme edellisessä uuden kauden julkistuksessamme, olemme hieman huolissamme siitä käyttäjämäärästä, joka on valinnut strategiakseen niin kutsutun "tankkauksen". Vaikka tämä strategia ei olekaan kovin menestyksekäs, jotkut joukkueet kuitenkin noudattavat sitä johtaen muiden käyttäjien harmiksi epäkilpailullisiin sarjoihin ja otteluihin. Olemme tästä syystä päätyneet muutamiin toimenpiteisiin. "Tankkaaminen" tulee jatkossakin olemaan mahdollista, mutta tästä lähtien siitä saatava voitto ei tule arvioidemme mukaan olemaan yhtä merkittävä. Alkaen kaudesta 21, palkkojen pohjataso tulee muuttumaan kolmella korkeimmalla sarjaportaalla. Ylimmällä sarjatasolla pelaajapalkkojen pohjataso on jatkossa 180% TV-sopimuksesta, toisessa divisioonassa 140% TV-sopimuksesta ja kolmannessa divisioonassa 100% TV-sopimuksesta. Tätä alempia sarjatasoja muutos ei koske.

Haluamme myös muistuttaa kaikkia parista tulevasta tapahtumasta. Ensinnäkin, varaustilaisuus. Älä unohda asettaa varausjärjestystäsi ennen sunnuntaita 19. elokuuta. Kykyjenetsintäpisteiden keruu tälle kaudelle on ohi, joten nyt ei ole mitään syytä odottaa. Tulevat tähtesi odottavat sinua, joten valitse viisaasti ja onnea draftiin!

Ja lopuksi yksi tärkeä asia. Muistathan, että ensi viikolla on maajoukkuevaalien aika. Jos koet halua ottaa haasteen vastaan, mene haluamasi maan vaalisivulle ja rekisteröidy ehdokkaaksi! Ehdokkaan on myös hyvä esitellä itsensä kyseisen maan kansallisen alueen vaalipuussa ja osallistua keskusteluun. Äläkä unohda äänestää!