Σε βλεπω μπηκες δυναμικα, ελπιζω να συνεχισεις ετσι να πειραζομαστε και οπως διαπιστωσες ηρθε τραυματισμος χωρις να εχω πει το παραμικρο προηγουμενως.
Χαιρετιζω και εγω μετην σειρα μου παλιους και νεους και ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα, βλεπω ο νεος εχει 40 μπαλιτσες και αυτο ειναι ενθαρυντικο .
Τα πραγματα ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη στον ομιλο ειναι λιγο πολυ δεδομενα μετα το φιναλε της προηγουμενης σαιζον και ηρθαν πολυ βολικα για τα λιονταρια που πηραν το εισητηριο για την ανοδο. Τους ευχομαι καλη συνεχεια. Φετος λοιπον οτι και να πω οπως και να το πω δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι διαφορετικο, ο κοσμος να χαλασει η ανοδος θα παει στους μπλε. Εκει θα κονταροκτυπηθουν οι γνωστοι πλεον SUNCITY, STONE & ΑΙΑΝΤΑΣ και μπορει να μπει και καμμια σφηνα στους τρεις παντα απο τον μπλε ομιλο.Οι ισσοροπιες μεταξυ τους ειναι πολυ λεπτες και το πιος θα κοψει πρωτος το νημα θα ειναι αμφιβολο μεχρι το τελος.
Για μενα δεν νομιζω να υπαρξει πιο καταλληλη συγκυρια ετσι οπως βλεπω τις ισσοροπιες να κανω μια μεγαλη ανανεωση αν θελω να εχω βλεψεις για κατι καλυτερο στο μελλον.Στοχος λοιπον η ανανεωση αφου ετσι οπως φαινεται γλυτωνω τον αμεσο υποβιβασμο και μετα στα play out θα εχω σημαντικες ελπιδες απεναντι σε νεοφοτιστες ομαδες να κερδισω την παραμονη.Γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος απο τους νεους θα μπορεσει να ξεπερασει καποιον απο τους παλιους εκτος και αν καποιος παλιος ακολουθησει το δικο μου παραδειγμα της ανανεωσης. Στο κυπελο με χτυπησε η ατυχια, παιζω με ομαδα 3ης κατηγοριας και μαλιστα εκτος εδρας. Αν βγω απο τον πρωτο αγωνα εκτος θα δεχτω μεγαλο οικονομικο πληγμα αλλα ας μην τα θελω και ολα δικα μυ.