BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 22 julkistukset

Kauden 22 julkistukset

Set priority
Show messages by
This Post:
00
232122.4 in reply to 232122.1
Date: 2/12/2013 11:52:02 AM
Overall Posts Rated:
587587
Supersonic-krediitit ovat uusi tapa hankkia Supporter *ilmaiseksi*!

Paljolti samaan tapaan kuin jo tuttu SuperRewards-systeemi toimii, Supersonicilla on "tarjousseinä", jonka tehtäviä suorittamalla keräät Supersonic-krediittejä, joita voit vaihtaa ilmaiseen Supporteriin. Useimmat tarjouksista eivät edellytä ostoksia - krediittejä kerätään suorittamalla tehtäviä tai täyttämällä kyselyitä.

Voit tarkastaa tarjousseinän tarjonnan alueellasi tästä linkistä: (http://www.buzzerbeater.com/store/supersonicads.aspx).

Monet käyttäjistämme ovat pyytäneet selvennystä tuleviin pudotuspeleihin liittyvistä muutoksista. Kuten kauden uutiskatsauksessa julkaistiin, pudotuspeliotteluiden yleisötulot jaetaan jatkossa uudella tavalla. Tähän saakka kotijoukkue on saanut tuloista kaksi kolmasosaa ja vierasjoukkue yhden kolmasosan. Yhteisön ehdotusten mukaisesti tulonjako on jatkossa 50/50 koti- ja vierasjoukkueen välillä kaikissa pudotuspeliotteluissa, myös karsintasarjassa. Uskomme tämän tasapainoittavan strategioita ja vähentävän joukkueiden halua "tankata". Kuten aiemmin kerrottiin, viidenneksi kussakin lohkossa sijoittavat joukkueet maksavat jatkossa puolet ensimmäisen pudotuspeliviikon palkoistaan.

Sitten vielä yksi pieni muutos: Nykyään luovutusvoitoista annetaan voittavalle joukkueelle 25 pistettä, jotta joukkueen piste-ero ei aiheettomasti kärsi. Ehkäistäksemmme tahallisia tappioita runkosarjan loppuvaiheessa muutamme tämän 50 pisteeseen. Tämä muutos ei ole merkittävä useimmille käyttäjille (eikä kenenkään pitäisi muutenkaan antaa luovutusvoittoja!), mutta muutos on mielestämme niin tärkeä, että se tulee voimaan heti ensi kauden alussa.

Onnea pudotuspeleihin!

Last edited by GM-WallyOop at 2/12/2013 11:53:04 AM