Bir iki kelamda ben yazmak isterim izninizle. Henüz ilk sezonum olmasına karşın yeterince araştırma yaptığımı ve bazı hocalarımızın kafasını özelden yeterince ağrıtıp bilgi topladığıma inanıyorum.
İyi giden bir kadrom ile büyük ihtimal 3. lige çıkacaktım bu sezon ama bir kararla takımı komple gençleştirdim. 3+1 genç yetiştiriyorum. Sakatlık durumuna karşı bir gençte elimde bulunduruyorum ki şuan bir oyuncum iki hafta yok, o arada +1'im antrenman alacak.
Stad konusunda bende hocamıza katılıyorum. Hedefim ilk olarak stadımı en az 15bin kapasiteye taşımak. Ardından belli bir ekonomi sağlayıp genç ve orta düzey oyuncularla kadromu kurup, alttan genç takviyesiyle hem gelişip lig atlamak hem de MT'lere oyuncu sağlamak.
Draft konusunda son 3 sezonunun TBL'den 5.lige kadar olan bütün oyuncularını araştırdım ve tamamen şans diyorum. Bir sezon süperstar üstü draft gelmeyen bir ligde bir sezon sonra 5 tane efsane draft çıkmış. Özellikle kötü bir draft sezonu olan ligin bir sezon sonra daha olgun meyveler vereceğini düşünüyorum. Çok iyi draftlar çıkmış liginde bir sezon sonra önceki sezona oranla biraz daha vasat draft vereceğini düşünüyorum.
Tatava yapmaz koyar geçer team.