BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242977.4 in reply to 242977.2
Date: 6/11/2013 12:12:59 PM
Overall Posts Rated:
00
Καλησπέρα και από εμένα!!!

Θέτω και τη δική μου υποψηφιότητα για την αξιότιμη θέση του προπονητή της Εθνικής μας U21.

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω με πολλά λόγια...

Τα μόνα που θέλω να πώ είναι ότι η εμπειρία μου στο παιχνίδι έχει αποκτηθεί με ομάδα που έιχα στο παρελθόν και δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας την εγκατέλειψα αλλά ξανακάνω την προσπάθειά μου από την αρχή.

Η φιλοδοξία μου αυτή τη φορά είναι η κορυφή και μόνο!!!

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την ψήφο του κάθε προπονητή Buzzerbeater που θέλει να στηρίξει την υποψηφιότητά μου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας!

This Post:
11
242977.5 in reply to 242977.4
Date: 6/11/2013 3:54:57 PM
Overall Posts Rated:
11
Ηρθε η ωρα να βαλω και εγω υποψηφιοτητα για την θεση του προπονητη της ομαδας νεων της Εθνικης μας ομαδας...Ξερω πως σε σχεση με τους αλλους προπονητες που βαζουν υποψηφιοτητα να ειμαι σε κατωτερη κατηγρια αλλα το γεγονος πως φετος με σωστους υπολογισμους τερματισα στην πεμπτη κατηγορια πρωτος και αητητος με διαφορα σε καθε παιχνιδι με πανω απο 15 ποντους σε συνεργασια και με το γεγονος οτι εχω θετικο προσημο στα χρηματα που παιρνω σε εβδομαδιαια βαση πιστευω πως ειμαι ενας πολλα υποσχομενος νεος προπονητης που διψα για διακρισεις και εχει και το μερακι να δουλεψειΞερω οτι αυτα που λεω μπορει να σας φαινονται βαρετα αλλα πρεπει να σας ενημερωσω.Δεν ειμαι ανθρωπος που δινω υποσχεσεις και δεν τις τηρω για αυτο και δινω μονο αυτες που μπορω να καταφερω να φερω εις περας.Στοχος αν με επιλεξετε ειναι να φτιαξω το πιο ανταγωνιστικο συνολο που διαθετει η χωρα μας και να φτασουμε οσο πιο ψηλα μπορουμε στην καταταξη.Θα ειμαι σε συνεχη επαφη με προπονητες που εχουν την διψα για δουλεια.Αρκετα σας κουρασα ομως...σας ευχαριστω για τον χρονο που θα διαθεσεται και ας κερδισει οχι ο καλυτερος αλλα αυτος που κατα την γνωμη σας ειναι πιο σωστος για το κοουτσαρισμα της Εθνικης μας ομαδας.Καλη επιτυχια σε ολους.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
242977.8 in reply to 242977.5
Date: 6/13/2013 10:02:12 AM
Overall Posts Rated:
170170
Καλησπερα και απο μενα....ειμαι η τελευταια υποψηφιοτητα χρονικα και θα πω δυο λογια για αυτο...

Κατ αρχην εχω ξεκινησει την 7η σεζον και ακομα μαθαινω......
Φτιαξαμε ενα σχημα που μεσα σ αυτο ειναι ατομα μπαρουτοκαπνισμενα απο σπουδαιους αγωνες αλλα και απο Εθνικη(kavala44,spartans team),στην ουσια ειμαι απλα αυτος που θα μπει μπροστα ωστε να συνδεθουν οι γνωσεις σπουδαιων προπονητων της Ελλαδας αλλα το κυριοτερο με γνωσεις αποδεδειγμενες!!!
Διπλα μας-μαζι μας θα ειναι οι περισσοτεροι διακεκριμενοι κοουτς της Α1 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ μαζι σ αυτη την προσπαθεια απ οποια σκοπια κ αν ζητηθει και οι MartiouUnited,CRETE,Arivatanokoutsogerakas,d΄artanian με μοναδικο σκοπο την ανοδο της u-21 και την αξια στελεχωση των αντρων αυριο,οχι μακρια απο τον δρομο που εχει χαραχτει μεχρι σημερα απο τον κοουτς,παρεπιπτοντως δεν εχουμε ερθει ακομα σε επαφη με τον κοουτς μιας και η αποφαση βγηκε αργα σημερα....διακρινοντας αυτη την περιεργη ησυχια....
Θα τα ξαναπουμε και ειμαι ανοιχτος σε προτασεις και συνεργασιες με σκοπο και μονο το καλυτερο για την εθνικη γνωριζοντας οτι θα ειναι ενα ταξιδι χωρις ευχαριστηση ... παμε να πολεμησουμε το πως τις λενε των αλλων χωρων;;;;farmville????
Matsas και Mamou ειναι επισης μαζι δλδ πρωταθλητης και κυπελλουχος,ο Μαμου ειναι και επισημα ο σκαουτερ των αντιπαλων!!!!!!ο Matsas στις συγκρισεις παιχτων....οποτε προχωραμε!!!!Αυτο ουσιαστικα ειναι και αυτο που θελω να πετυχω αν ειναι δυνατον ολη η Α1 να ασχολειτε με τις Εθνικες μας!!!Ας ξεκινησουμε απο την U-21!

This Post:
22
242977.9 in reply to 242977.8
Date: 6/15/2013 1:10:07 PM
Overall Posts Rated:
1010
Ως γνωστον, οσοι περνανε στον δευτερο γυρο των εκλογων, εχουν μια ακομη ευκαιρια να μιλησουν εδω! Αυτη τη φορα,
θα πω για το προπονητικο team. Συγκεκριμενα για καθε μελος ξεχωριστα! Οι managers που στελεχωνουν το υποψηφιο
προπονητικο μας team για την Εθνικη U21:

drnwdas - Holargos B.C - III.16

Ειναι στο παιχνιδι απο τη σεζον 18 κι εχει καταφερει να ανεβει 2 φορες στην Τριτη κατηγορια οπου κρατιεται και τωρα
χρησιμοποιωντας στο μεγαλυτερο μερος παικτες νεους και ταλαντουχους. Παντα "πορωμενος" με το παιχνιδι
παρακολουθει καθε εξελιξη σε Εθνικα και Διεθνη Φορουμ. Εχει κερδισει 2 απο τους 4 τελικους 4ης κατηγοριας που
εχει συμμετασει κι εχει φτασει και στους 128 του Κυπελλου. Ακομα εχει δωσει και παικτη στην Εθνικη Σαουδικης
Αραβιας.

hypersonic - Tazmania Devils - III

Με το buzzerbeater ασχολειτε απο τη season 7 και μεσα σε 3 season εχει εναν χαμενο τελικο πρωταθληματος
και 2 ανοδους απο την V στη ΙΙΙ κατηγορια,οπου ανεβηκε αυτη τη season αηττητος.Εχει στην ομαδα του εναν
διεθνη παιχτη(μελος της Rep Dominicana) και 3 νεους παιχτες 21-21-20 ετων,οι οποιοι ενδεχομενως να
συμπεριλιφθουν στις αποστολες των χωρων τους.Τις season 16 και 17 ανελαβε μετα απο εκλογες την εθνικη
under 21 της JAMAICA,οπου απ τη θεση 97 παγκοσμιως, την εφτασε στην 84,αντιμετωπιζοντας πολι ισχυρες
ομαδες,οπως ecuador,argentina,chile,bulgaria,peru,colombia,iran,nederland klp..,οι χρηστες της jamaica ομως
δεν εχουν την ιδια τρελλα με εμας και ετσι οι δυνατοτητες αυτης της μικρης ομαδας,ηταν απειροελαχιστες.

crazy surgeon - double bacon cheeseburger - IV

Ενταχθηκε στην ομαδα του buzzer beater πριν 3 σεζον. Την πρωτη χρονια καταφερε να ανεβει στην τεταρτη
κατηγορια. Τις 2 επομενες σεζον που ακολουθησαν εφτασε στα play off αλλα δεν καταφερε να ανεβει στην τριτη.
Οι πορειες στο κυπελλο ηταν εξισου πετυχημενες. Αρεσκεται στο να προπονει νεους παιχτες με τον σεντερ του
να καλλειται φετος στην εθνικη του ιραν κατω των 21. Για τις 3 μολις σεζον που βρισκεται στην ομαδα του
buzzerbeater θεωρω οτι εχει καταφερει να φτασει αρκετα ψηλα αφιερωνοντας αρκετο χρονο στο παιχνιδι.

jase - .:Champions BC:. - III

Αποτελεί τη ζωντανή ΙΣΤΟΡΙΑ του ελληνικού ΒΒ, καθώς για 20 συναπτές σεζόν (ξεκίνησε την 3η) έχει
εντρυφήσει στα... μυστικά, όχι μόνο του αθλήματος αλλά κυρίως της μηχανής παιχνιδιού! Με θητεία στις κατηγορίες
ΙΙ, ΙΙΙ και IV, έχει μάθει για τα καλά τι σημαίνει ανταγωνισμός, απρόοπτα και...κουφά αποτελέσματα, και παρ'όλα
αυτά συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο σαν να ήταν η πρώτη μέρα. Όνειρο μακρινό και απατηλό(;) η άνοδος στην Α' Εθνική.
Παράλληλα, ευελπιστεί να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του για την εξέλιξη των πιο ελπιδοφόρων
νέων Ελλήνων παιχτών με στόχο να συγκροτήσει την καλύτερη δυνατή Εθνική U21.

babaros - byrwniakos - III

Δεν προλαβε καν να ξεκινησει και η μοιρα ειχε κανονισει για εκοινον. Τη σεζον 9 μπηκε στο παιχνιδι και την επομενη
ηταν στην κατηγορια 4. Απο κει και στο εξης δυο ανεβοκατεβασματα μεταξυ III και IV αλλα απο τη σεζον 19 και μετα
σταθερα στα Playoff της III. Οσο για το Κυπελλο, οι επιτυχιες δεν λειπουν ουτε απο εκει. 1 φορα στους 32 και αλλες
6! στους 256 (δεν ειναι και λιγες).

Αυτο ειναι το Προπονητικο Team που κερδισε την εμπιστοσυνη μου και το επελεξα!

Message deleted