BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243125.4 in reply to 243125.2
Date: 6/14/2013 7:31:52 PM
Overall Posts Rated:
4343
Am sa-ti raspund si eu...

Cred ca ai putin o viziune gresita despre echipele nationale. Tu este persoana caruia trebuie sa adresezi intrebarea... ce te motiveaza sa ai unul sau mai multi jucatori in echipa nationala (automat sa antrenezi pentru echipa nationala sau sa cumperi un jucator gata antrenat)?
Managerul echipei nationale (mica sau mare) nu are nici o posibilitate de a rasplati in mod direct managerii care antreneaza jucatorii care ajung foarte buni. Singura rasplata din partea lui sunt rezultatele bune.
Beneficii pe care le ai daca un jucator de-al tau ajunge sa activeze la nationala:
1. Ai un jucator foarte bun care-ti ajuta echipa.
2. Daca jucatorul tau este jucat in meciurile disputate de nationala vei observa o crestere la "Diverse venituri". Si regasesti o parte din raspunsul pe care il cauti: Daca jucatorul tau nu este in forma cel mai probabil nu va juca sau va juca doar daca nu este alta varianta mai buna. Daca nu joaca nu mai primesti bani in plus la diverse venituri. Deci, daca asta te motiveaza, interesul tau (tu fiind un exemplu in discutia asta) este sa fie in forma pentru in primul rand o evolutie mai buna la echipa ta si apoi o mica crestere a veniturilor.
3. Mandria ca ai unul sau mai multi jucatori care activeaza la nationala
4. In momentul in care te decizi sa-l vinzi, in general, jucatorii care fac parte dintr-ul lot national se vand putin mai scump tocmai din motivul de la punctul 2.

Dupa cum vezi, managerul nationalei, si dupa cum am spus mai sus nu te poate motiva in mod direct. El doar incerca sa ajute nationala prin toate metodele existente (scout, sfaturi de antrenament etc).

Este normal ca primele 4 cele mai bune echipe sa aiba asa multi jucatori la nationala. De-asta sunt primele 4 :), pentru ca au jucatori foarte buni.
La noi cel mai apropiat exemplu este ilysian (57106), 2 jucatori romani la nationala si unul strain. Dar te asigur ca in momentul in care l-a achizitionat pe Sahitaj daca avea de ales, aceleasi calitati, dar roman, si bineinteles il si vedea, alegea romanul. Si aici intervine motivul de la punctul 3...mandria.

Scuze MCMXC a.D. ca m-am bagat peste threadul dedicat tie...tie ca doar tu esti cu discurs :P.