BuzzerBeater Forums

BB Latvija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
263749.4 in reply to 263749.3
Date: 10/15/2014 3:05:28 PM
BC kipucis
II.3
Overall Posts Rated:
646646
1. Kā ar sadarbību ar U21? Ja es neko nepalaidu garām, tad 2 sezonu laikā no lielās NT netika glābts neviens jaunais censonis, kura komanda kļuva par botu. Tomēr pēdējo 2 sezonu laikā LV komūna zaudējusi ļoti daudz savu dalībnieku.
Pieļauju domu,ka tas nav primārais lielajai izlasei, bet šaubos, ka vērtīgāk ir turēt 34 gadīgus krabjus, kuri tāpat netiek pieteikti spēlei..

2. Kas notiks ar C tavā iespējamā turpmākā karjerā? Visi zin, ka mūsu lielākais mīnuss ir atlēkošās bumbas. Cik zinu, maz ir džeku ar pamatskilu 19, nemaz nerunājot par 20.. Uz pasaules fona mūsu garie ir tādi iesācēji.. Vēl jo vairāk, ka kandidātu sarakstā ir 7 PG/SG + Edijs, kurš arī skaitāms pie mazajiem. Bet ir tikai 6 daudz maz sakarīgi garie - Gariņš nav vilcējs, Beteris drīz nomirs ar sirdstrieku.

3. Ir starpsezona.. Lieliska iespēja iespēlēt jaunos, citas taktikas.. kko uz mazajiem.. Bet ko es redzu.. Kāpēc arvien un arvien tiek spēlēts LI, ja var kaut info pēc paeksperimentēt? LI spēles tāpat tiks psēlētas, bet nu tomēr uz globālā fona, mūsu garie nav glābēji..
Pasotāji ir - radoši.. Metēji tak ar kaut kādi ir.. lai bik paskrien un pamet..

4. Kur pazudis entuziasms un spēlu apraksti, kāpēc netiek pastāstīts citiem par melno darbu?? Var likties, ka nevienam neintresē viss par un ap izlasi, bet tā nav.. Pāris ieraksti, pārdomas, vēlmes un arvien vairāk cilvēki iesaistīsies.. Jaunajem būs lielāka vēlme kko darīt, ja jutīs, ka NT coach ir aktīvs..
Tas pats par jauno trenēšanu - Dāvis savā lauztās kājas laikā iesāka ļoti labu tulkojumu par trenēšanu.. 2012.09.28. pēdējo reiz man pie NT stūres esot tika ievadīts posts par aptueniem kandidātu skiliem utt.. No tā laika tikai vēl divi posti kopā bijuši visiem... Damn.. Tā ir degradācija.. Ja paskatās 13. sezonas U21 sastāvu ,tad 90% pēc tam spēlēja lielajā NT.. Šobrīd ko tādu iedomātis nereāli... LV protams.. Citiem sistēmas strādā... Nevajag teikt,ka esam maza komūna.. Ir vēl mazākas, bet labākām sistēmām...

This Post:
22
263749.5 in reply to 263749.4
Date: 10/15/2014 4:11:25 PM
Overall Posts Rated:
207207
1. Pēdējo 2 sezonu laikā tikai uz izšķirošajām spēlēm ir bijis tā, ka izlasē vairs brīvu vietu nav. Tā kā nav tā, ka krabji aizņem vietu. Pagājušajā sezonā Ērmiņu piesaistījām, jo viņš bija tajā brīdī labāks par citiem. OK, Daubars arī bija. Manuprāt, ir jāskatās visa kopaine - ja tas krabis ir labāks, un neplānojas, ka viņš kļūs sliktāks par iespējamajiem viņa aizvietotājiem, tad lai viņš ir sastāvā. Nav tā, ka mums būtu ļoti liela spēlētāju izvēle.

2. Šeit Tev ir nedaudz novecojis info - pirms 2 sezonām mums nebija neviena garā ar rebiem 19, arī ar 18 nebija. Bija 2 ar 17 un pārējiem dominēja skaitlis 16. Tagad mums ir divi vīri ar 18.līmeni. Bet vispār mums ar garajiem ir uz 1-2 sezonām problēmas, jo pilnīgi visi tuvākie kandidāti ir ar pot9, kas ir izsmelts, jeb tuvu tam. Ir tie pieci pot10 garie jāsagaida, kuriem šobrīd ir 22-23 gadi. Viņu menedžeri piestrādā pie multiskila, kas ir ļoti labi nākotnei.

3. Ja pēdējā spēle ir "arvien un arvien" tad OK, bet, ja paskatās vairāk tās mūsu draudzības spēles, kādas ir spēlētas, tad dominē iekšējā izolācija! To nu gan nevajadzētu noliegt. Gan patestēsim citus virzienus. Promise!

4. Dāvim un viņa kājai visu cieņu! Esmu pie NT stūres no 04.2014. - nevarēšu uzņemties atbildību par laiku pirms tam.
Posti tik tiešām ir tikai 2, bet kaut kā negribas Tev piekrist, ka diskusiju sadaļā vējš svilpotu. Jā, nav apraksta par visām spēlēm, tomēr par svarīgākajiem notikumiem informācija ir. Piedevām treniņu pamācības, kas gozējās izlases lapā, lai netiktu ieraktas dziļi ar jauniem postiem, tika pārpublicētas katras otrās un trešās līgas diskusiju sadaļā.
Tu taču pats pagājušajā sezonā kandidēji uz U21 - ja nemaldos uzruna tautai pat nebija (neņem ļaunā, ja kļūdos). Emm.. degradācija?

Last edited by Armands Kraulins at 10/16/2014 4:16:25 AM

From: Dhu

This Post:
00
263749.6 in reply to 263749.4
Date: 10/16/2014 10:52:17 AM
Overall Posts Rated:
1818
Beteris drīz nomirs ar sirdstrieku.

Norm ierēcu :DD

This Post:
00
263749.7 in reply to 263749.5
Date: 10/16/2014 12:20:42 PM
BC kipucis
II.3
Overall Posts Rated:
646646
1. Tāpat nepateici par saikni ar U21... Par jauno džeku glābšanu, kas pie mazas komūnas ir letāli svarīgi..

2. Jautājums bija ar kopējiem garo skiliem.. Prasmi 19, 20.. Tā vēl tik trūka, ka nebūtu džeki ar IS,ID,RB 18...Bet nu jādomā arī par pārīti monoskilotu džeku..
Džeks ar prasmēm
15-10
10-15
15-10
17-16
16-8
ir izsmēlis Potenci 10 pa 95-100%. Ko tāds iesāks pret IS19, ID 19 un RB 18 - grūti spriest..

3. Ja jau tik daudz ir spēlēts ar iekšējo izolāciju, tad neslēp sveci zem pūra - padalies ar info.. Kāpēc džeki,kas šosezon svarīgākajās spēlēs mauca izolāciju to vien darīja kā pakāsa? Kādus skilus vajag? Kādas ir priekšrocības pret LI vai LP?

4.
Tu taču pats pagājušajā sezonā kandidēji uz U21 - ja nemaldos uzruna tautai pat nebija (neņem ļaunā, ja kļūdos). Emm.. degradācija?

Mani mēs neķidājam... Es nepiesakos...
Bet, ja iesāki par to, tad es ar vienu vārdu savācu 11 balsis.. Tu ar garu penteri 18.. Jā, tu uzvarēji, es nē... Bet tāpat es savācu 1/3 no jūsu abu kopējām balsīm.

Piedevām treniņu pamācības, kas gozējās izlases lapā, lai netiktu ieraktas dziļi ar jauniem postiem, tika pārpublicētas katras otrās un trešās līgas diskusiju sadaļā.

Piedod, bet ļoti lielai dalai nav ne jausmas, kas ir diskusijas... LV titullapā tomēr tāds info varēja būt...

Piedod.. Bez joprojām palikšu pie tiem, kas neatbalsta NT treneri.. Un arī šajās vēlēšanas nebalsošu.

This Post:
00
263749.8 in reply to 263749.7
Date: 10/16/2014 2:16:35 PM
Overall Posts Rated:
207207
Ja jau Tu skaidri un gaiši pasaki, ka neatbalsti, tad nav man jēga Tevi pārliecināt!

Jā, jaunos es neesmu glābis, bet to pogu es nospiedīšu - vieta izlasē būs. Padodiet tik info (U21 darbiņš)!
Vairāk uzskatīju par lietderīgu pieskatīt tajā brīdī esošos spēlētājus, lai nenoiet no ceļa - tos pat nopērkot (Dunsks, Austriņš).

Tu jautā, ko Tevis aprakstītais džeks izdarīs pret 19; 19; 18? Es atbildu - 4.numura pozīcijā apspēlēs, pie balansētām un ārējām taktikām! Priekš apakšējām taktikām viņš īsti neder. Tur labs piemērs ir mūsu Drabiks!

Ar izolācijām tas stāsts ir komplicēts. It kā metienu skaits sadalās diezgan vienmērīgi, bet komanda kaut kā tausta, kur pretiniekiem vājāka aizsardzība - ārā, jeb apakšā. Tātad, arī nedaudz vairāk met attiecīgi 1.,2.un 3.numurs, jeb 4.,un 5.
Ja aizsardzības ir līdzīgas, tad vairāk velk uz "pacietīgā" pusi, bet arī ne tik ļoti izteikta metienu dominance kā "pacietīgajam". Gribās vairāk saprast, vai tie mūsu ārējie ar to IS būs vilcēji šai taktikai, vai nē!? Šobrīd izskatās, ka nē. Bet nu vēl nav tā bijis, ka tie ārējie ar IS vienlaicīgi būtu formā tad, kad varētu pamēģināt izolāciju, jo tie ir tikai daži spēlētāji šobrīd, bet kandidāti, kuriem tiek trenēts IS ir vairāki. Priekšrocības šobrīd nesaskatu - tāpēc maucam LI, LP.

Kaut kā dīvaini - postus neliek - slikti, postus liek - atkal slikti.
OK, būs trenēšanas pamācība atpakaļ titullapā! Un būs arī titullapā links uz NT diskusijām.
Varbūt vajag ielikt arī linku, kur klubam sastāvu uzlikt spēlei?:) Kaut kā neticu, ka nevar diskusijas atrast...

Nu nāc taču parādi kā tas jādara - es paiešu malā!
Jā arī es par Tevi balsoju pagājušajā sezonā, jo visiem taču ir zināms, ka Tu esi rūdīts un cienījams menedžeris.

This Post:
00
263749.9 in reply to 263749.8
Date: 10/16/2014 2:35:49 PM
BC kipucis
II.3
Overall Posts Rated:
646646
Nav runa par, to ka tu neesi labs menedžeris vai izlases treneris... Tādi nekļūst par NT coachiem..
Ar to es vēlējos pateikt, ka no malas izskatās, ka izlase ir iestrēgusi un atrodas panākumos tur pat, kur pašos pirmsākumos.. Es, personīgi, vēlētos aktivitāti, izaugsmi, degsmi...

Katram savs redzējums.. sava pieeja...

This Post:
00
263749.10 in reply to 263749.9
Date: 10/16/2014 4:15:20 PM
Overall Posts Rated:
207207
Criss, degsme ir! Aktivitāte noplok, ja to deksmi neatbalsta!
Nu iesaisties Tu arī - komentē NT diskusijas - maļam, pārrunājan un kļūstam labāki!
Tiem maniem ierakstiem diskusijās "like" ir, bet kā, lai izkustina tos "klusos lasītājus"?
Ir arī sarakste ar menedžeriem - citi atbild, uzklausa viedokļus, bet citi neliekas ne zinis.
Pie kam, daži no tiem, kas neliekas ne zinis, audzina ļoti labus spēlētājus.

This Post:
00
263749.11 in reply to 263749.10
Date: 10/16/2014 4:20:24 PM
Overall Posts Rated:
308308
jā, šitas joks ar tiem, kas liek mīksto zināms.. arī viens no iemeslies kāpēc es i netaisos pie kādas no izlases stūrēm stāties... labāk pats izaudzinu kādu spēlētāju un zinu, ka esmu kko labu izdarījis :)

From: gurijs

This Post:
00
263749.12 in reply to 263749.11
Date: 10/16/2014 4:28:31 PM
Konons
II.3
Overall Posts Rated:
4747
Nu šitais gan mīksti..., vai izlasi vada mīkstie? Tad ir iespēja celties un būt cietam!:)

This Post:
00
263749.13 in reply to 263749.4
Date: 10/16/2014 4:52:31 PM
Overall Posts Rated:
5656
Varbut visiem spožajiem prātiem kopā vajag uzcept īstermiņa un ilgtermiņa stratēģiju, kā izvirzīt ar esošajiem resursiem Latvijas izlases augstākā līmenī.

This Post:
00
263749.14 in reply to 263749.13
Date: 10/16/2014 5:00:51 PM
Konons
II.3
Overall Posts Rated:
4747
Visiem spožajiem prātiem vajadzētu spēlēt arī citas taktikas, ar atbilstošiem spēlētājiem. Lai pretiniekam nebūtu ne mazākās nojausmas, kā šodien spēlēs Latvijas izlase...

Advertisement