Καθένας παίζει το παιχνίδι για τους λόγους του. Προσωπικά δε το βρίσκω κατακριτέο και επειδή παίζω το παιχνίδι με 2-3 φίλους ακόμα το θεωρώ πολύ πιθανό να έστηνα κάποιο παιχνίδι, είτε για δικό μου είτε για όφελος ενός φίλου.
Αυτό που μου φαίνεται πραγματικά αστείο επειδή παρακολουθώ την Α1 χρόνια τώρα είναι το πόσο σημασία δίνουν σε ένα παιχνίδι και υπερασπίζονται με χαζά επιχειρήματα τις επιλογές τους λες και διακυβεύεται τίποτα σημαντικό η έχει σημασία η ιντερνετική τους εικόνα σε ένα παιχνίδι με αγνώστους.
Αν ήμουν στη θέση του κοτίδη, απλά θα επέστρεφα δυνατότερος και θα τους διέλυα όλους έτσι για την πλάκα ίντριγκα κόντρα (όπως θέλετε πείτε το) η και γιατί όχι να στήσω κιεγώ τα δικά μου παιχνίδια για να σπάσω, την πλάκα μου. Παιχνίδι είναι, άλλοι θέλουν να παίζουν ηθικά και με βάση άγραφους κανόνες, άλλοι παίζουν για την ευχαρίστηση, άλλοι παίζουν μόνο για να κερδίσουν κάνοντας ότι μπορούν, άλλοι κάνοντας όλα τα παραπάνω. Το τι θεωρεί καθένας ηθικό είναι δικό του θέμα, σοζ κιόλας για την παρέμβαση αλλά μου φαίνεται κ λίγο αστείος ο τίτλος, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω. Απλά μου θύμησε εφημερίδα ποδοσφαίρου που κράζει για τη διαιτησία !
Dont hate the player, hate the game