Da, bas lagano. Pribojavao sam se njihovog (ocekivanog) CT-a, bez obzira na nas kvalitet i bolju formu. Kontao sam da ce uz ovakvu postavku biti 8-10 razlike za nas, pa moram da priznam da sam prezadovoljan sa ovih 21.
Ovom pobedom smo se 99% plasirali na svetsko i postoji samo teoretska sansa da ispadnemo. U poslednjem kolu nas ocekuje CT Urugvaja, ali nam nisu oni pretnja, vec Hong Kong. Ako nekim cudom izgubimo desetak razlike od Urugvaja, HK bi morao da dobije skoro 80 razlike da izbije na prvo mesto. I jedan i drugi scenario je malo verovatan, ali ne i nemoguc.
Moram da pohvalim sve menadzere jer se trening odvija u potpunosti po mojim zahtevima. Dakle, isto kao i kod prosle generacije, komunikacija je na savrsenom nivou. Sto se tice minuta, i oni su skoro na savrsenom nivou. Menadzeri koji nisu davali 55-75 min nedeljno imaju sasvim dovoljno vremena da to poprave do pocetka svetskog. Ako neko ne zna kako da iskombinuje te minute, neka mi se slobodno javi na mail pa cu pomoci.
Posebna zahvalnost menadzerima Djindjica i Kirina :) Glupo je izdvajati nekoga, ali vrlo malo menadzera zeli da trenira potencijal 5, ali pot 5 kao u21 krilo moze da bude zver. Pogotovo sto cesto pot 5 izadje sa drafta pun sedmica. U prve dve utakmice su upravo ta krila izdominirala i dominirace i dalje jer se bas pazi da ne bude nekih neplaniranih upova koji bi ispunili pot. Ko god ima dilemu da li trenirati pot 5, neka pogleda na disku kako izgleda ova dvojka i kako izgleda njihova konacna projekcija. Nece to biti igraci za Prvu, naravno, ali recimo u trecoj ce biti sasvim legitimna opcija, a plata do 20k. Savrseni za klub.
Last edited by Lale at 5/12/2015 7:54:27 AM